AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Racunam da ce Milan u ''ove dva dana'' doves' jedno 5 igraca za koje ni oni nece znat odakle su ih uzeli a koji pojedini nece bit bolji od ovih postojecih.
Ja mislim da ce cika Silvio ove 3-4 dana da otvori sef dobro i da dovede 2-3 dobra igraca,inace cemo ih gledat sledece godine pod goricom protiv zete u ligu evrope...![]()
James Pallotta novi predsjednik Rome!
Opet vas krademo tralalala penal iz ofsajda a lopta se odbila od Parminog igraca , lopta nije presla liniju a golman se ne buni mora da je dobio neke pare ,a sto se radi balvani
Sabatini ide da dovodi jos 2 u odbranu. Vjerovatno ce to bit Torosidis i mladi Jung za desnoga beka. Niang valjda dogovorio sve sa milanom i brzo bi trebalo da predje, Allegriju se svidja Krkic i Galliani se dogovara sa Barcelonom oko njega sto vjerovatno znaci da je Roma voljna da ga pusti. Milan takodje zainteresovan za Nigel De Jonga i Lassanu Diarru, zbog nemogucnosti dovodjenja Kake.
Io Sono Romanista
Ponosan na Inter. Wesley Sneijder je objavio sliku na svom Twitter profilu jumbo plakat kojeg je uslikao SKY, gdje su fanovi zamoljeni da izaberu boje svoga grada. Kao što se vidi i na slici Inter je u prednosti nad gradskim rivalom.
Milano nerazzurra![]()
Da, da ali u snovima. Milan ce u Milanu uvijek imati vise navijaca, kao i u svijetu. To sto ove godine navijaci bojkotuju da idu na stadion i ne kupuju pakete sky, ne znaci da su nestali. I u svakom slucaju, u gradu od 1,5 miliona ljudi praviti uzorak od 8000 ljudi je blago receno smijesno.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Tolika je bila anketa. Inace cista laz da Milan ima vise navijaca jer Inter odma posle Juventusa ima najvise navijaca u Italiji. Tu sam anketu kacio prije 2 godine. Juventus ubjedljivo prvi, onda Inter, pa Milan ali vrlo mala razlika izmedju ova 2 zadnja.
Jasno, Inter je najveci klub na svijetu, ima najvise championsa, domacih titula, kupova, superkupova i trofeja. I naravno Morattijevu zena koja navija za Milan.
Ao vidji mu pricu "desert de leo".
E majko moja mila sto necu cut',Morattijeva zena navijac Milana.....Cuo sam da je i cuveni De Laurentis navijac Palerma, Zamparini navijac Catanie auuuuuuu
Milly Moratti: "E' vero, ero tifosa del Milan prima di conoscere mio marito. Lo sono stata sino a quando ho capito che il Milan veniva completamente snaturato dall'arrivo di Berlusconi, che lo usava come un mezzo per il suo prodotto".
koga briga za koga je navijala ili navija ta gospodja?
zadnje cega se sjecam sto se nje tice je bilo kako u dresu intera stoji u svecanoj lozi na stadionu u madridu i cestita igracima intera na osvojenom trofeju CL-a...
Di Marzio prenosi da je izmedju Fiore i City-ja sve dogovoreno, ali ne za 12 miliona kako se ranije prenosilo, vec 16 miliona + Savic + bonusi!!!!
ti arapi stvarno nisu normalni.
niko me ne moze ubijedit da je nastasic igrac vrijedan skoro 30 miliona...
presmijesno!
ako njaga uvalise ovako, vjerovatno ocekuju da im za jovetu neko plati izmedju 50-60 miliona.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks