AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Misicna povreda za Robinha. Sjutra precizni testovi. Mogli i bez njega da budemo neko vrijeme. Fenomenalne vijesti.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
znaci i alegri je tu krivac vjerovatno....
Odgledah highlights sa meca Milan - Samp, kakva tuga! Uci u novu sezonu sa onakvom odbranom je samoubistvo. Igra losa, evo su i krenuli sa povredama. Tesko ce sa ovom ekipom obezbjediti ligu uefu (na LS ni ne pomisljam). Generalno, celavci su se debelo zajebali ove godine.
Eee, bas to ja i dan-danas pricam. 70% ? Ja ti glavu dajem da je za vise od 90% povreda kriv Milan i njihovi doktori, treneri itd. Nemoguce da toliko igraca bude povrijedjeno iz krajnje nebuloznih situacija, pa prosle sezone je u jednom trenutku 13 igraca bilo povrijedjeno, alo, 13 ! Dok sa druge strane gledam Juventus, Barcelona itd. ni jedna povreda. Tuga, cemer, jad. Ko ce sad da nam igra u napadu, ja ?
To je to,ne skršava se samo Pato.Ibrahimović je jedini igrač u zadnje 2 sezone koji nije imao problema sa povredama.Jedini.
Raise my hammer,take my aim
Samo zato jer je životinja...
#fakenews
I to ti je tacno vala.
Sad vidjeh, ne znam koliko je to tacno da je Galliani ipak otisao u Madrid na pregovore, i da ce pored Kake da pokusa da dovede Lassa. Mislim da je to sad veoma tesko jer je taj isti Lass odigrao skoro pa sve tekme sto pripremne, sto zvanicne ove sezone.
Galliani ide u Pariz za Nianga. Sastanak sa Realom je u srijedu. Giovinco se povrijedio, sjutra ce se znati tacnije koliko ce odsustvovati. Juveu je sad neophodan spic jos vise.
Jedan igrac Katanije je povrijedio Tottija, mozda preskoci mec protiv Intera...
Grosso spavento ma per fortuna e' solo una Piccola distorsione... Una decina di giorni! Faro' il possibile per essere a disposizione per Udine! Un abbraccio
Big fright but luckily it's just a small distortion ... Ten days! I will do everything possible to be available to Udine! A hug
![]()
Last edited by forways; 27-08-12 at 16:11.
I can't explain and I won't even try
Po Tuttosportu Milan trazi Krkica na pozajmicu.
Vala cemo se usreciti sa njim.
E ako su mi jasni klubovi koji daju za 2 do 3 prosjecna igraca blizu koliko mogu da dovedu jednog ekstra igraca.A ovo sto se u Milan desava stvarno je tuzno, da jedan od najvecih svjetkih timova dovodi igrace koje nekad ne bi mogli ni lopte na trening da skupljaju . No dako dodju bolji dani za Milano
Tax problems made re-signing Kaka impossible, admits Galliani
Izgleda Milan i bez Kake ostade.
Uz to jos jedna zanimljivost iz Rima. Svake nedjelje neki igrac Rome objavi na internet listu svojih 10 najdrazih pjesama, navijaci biraju i onda se ta pjesma slusa kad igracu izadju ne teren na zagrijavanje. Ove nedjelje je Osvaldo objavio pjesme a navijaci su odabrali da od tih 10 to bude od Guns 'n ' Roses - Sweet Child o` Mine evo kako je to izgledalo
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=OUZJIOBVpWI
Io Sono Romanista
Galjani brblja i spusta mu dodatno cijenu. A za sjutra je zakazao skup akcionara i sastanak sa svim osobama u Milanu vezanim za transfere. Za kaku ce sigurno biti jos jedan pokusaj, vidjecemo da li ce proci.
Da mi ovo navijaci urade, toliko bi se napalio da bi dao 4 gola iz nicega.. Svaka cast navijacima Rome.
all is worthwhile if the soul is not small .
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks