Samo ne Jovetić u Juventus kuku... bolje u Peskaru.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Fiorentina je odbila svaku ponudu da uopste pricaju o transferu.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Samo ne Jovetić u Juventus kuku... bolje u Peskaru.
Evo i mene posle nekog vremena. Nisam gledao Milan, ali kad su kuci izgubili od Sampdorije, i kad sam vidjeo ko je sve igrao, sve mi je jasno bilo. -.-
Nema sanse. Sto rece neko, ako proda Jovetica posle ove dopjete, morao bi dalla valle da trci brze od bolta po Firenci. Njima uopste nije trka da ga prodaju, Njemu konstantno raste cijena, a ove godine velike pare su ispucane na neke druge igrace. Jos je krizna godina bila. Sljedece ljeto, ako sve bude kako treba, on ce biti br. 1 covjek koji se mora dovesti na trzistu, ko god bude imao para. Dakle, Fiorentina je pametno odradila ovo, pojacala je tim, sacuvala ga, i on bi ove godine zaista trebao da blista. A onda sljedece ljeto, javna aukcija. Ne bi me zacudilo da dostigne i 40 i kusur miliona cijenu.
Tačno tako, s obzirom kako su se pojačali i trenutno stanje u italijanskom fudbalu Fiora može uz malo sreće do LS...
#fakenews
Druže, Fiorentina je jedan od kandidata za Skudeto, no vama to ne ulazi u glavu jer sebe još uvijek tu ubrajate.
Meni kažeš ili je neko u međuvremenu izbrisao post...? Ja rekoh da se ne nadam ni evropi ako se ne dovede Kaka i još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka...
#fakenews
ako se dovede Kakazinho, potpuno druga prica, a dovesce se. nece oni celavi bazdovi ostat na ovome.
Izgleda da ce Borijelo u Fiorentinu. Bas igrac koji im treba.
Ovo protiv catanie je jedna katastrofa bila. Sudije su se posrale (da se tako izrazim) na Romu. Jes da navijam za njim ali cini mi se da je im Fiorentina dat 4 ako ne i 6 golova. Stekelenburga ako prodaju 17 ce bit, Castan je dobro odigra, Balzaretti takodje, bradley u pocetku katastrofa posle se malo popravio,De Rossi je bio dobar ali moze to mnogo bolje nije ih hapsio ka sto zna,Piris nije los bio ali moze to bolje onaj Gomez ga je iz jedno 4 puta izludio, Pjanica nikad gorega u zivotu vidio nisam, marquinho katastrofa. Dje je Zemanu glava bila kad je izbacio Lamelu za Marquinha i posle toga uzeo i ubacio Florenzija umjesto Pjanica ne znam jer i jedan i drugi igraju sredinu ali aj sad. Osvaldov go ja ne znam sto je onoProsle sezone su mu jedan oduzeli isti onakav ako ne i bolji protiv Lecce-a. Mali Lopez svaka cast dobar je go da nema sto.
Uglavno moze to mnogo bolje i mora, kad dodje Destro bice taj napad mnogo bolji. Da se vratim na sudije jer su odlicno poceli sezonu ove godine. Juventus ja ne znam onoga penala, ajde mozda su sudije mislile da vucinic nije dira loptu pa ajde a kontakta je bilo tako da se moralo svirat, ali mnogo ranije, ovo catania nocas ja ne mogu da vjerujem 2 gola iz offside-a od po 6 metara a osvaldu se svira offside kad je 1 na 1 sa golmanom a ispred njega cojek 3 metra, onda onaj iz Catanie ne znam kako se zove ali cojek uze 6 puta sa obje ruke u 3 sekunde da igra. Steta sto se sezona nije otvorila pobjedom pred onako punim stadionom, velika steta. Fiorentina sa Pizzarom (kojeg nikad prezalit necu) koji daje pas u mm tacan i Jovetom naprijed moze dosta. Bilo je tu jos dosta igraca koju su pokazalu masu no da ne duzim
jedino onaj Ljajic sto je on sve nesto izvodio i lopte gubio ne znam ni u 12 na klupu bi li mi sjedio mada isto Montella bolje zna od mene
eto dosta od mene....![]()
Io Sono Romanista
Potpis. Samo moras uzeti u obzir sramnu kupovinu ovoga ljeta, jednostavno su se morale bolje sklopiti kockice za dovodjenje nekih igraca koji nama odgovaraju. Sto se Alegrija tice,on je po meni uvijek bio los trener, jos od Kaljarija,tj nije trener za ekipu kakva je Milan. Ako covjek nije vidio, da mu je Robinjo najbolji na terenu danas, i da Boneru mora sklanjat odmah, i da Emanuelson mora da igra, sto je prosjecan gledalac na San Siro sigurno zapazio kao i mi pored TV, onda sa njim nema sto da se prica, neka mu igra Yepes, i neka mu on organizuje napad,kao sto je uradio pri kraju meca, tj ne dodavajuci loptu Montolivu.
Robinho se posvadjao sa Allegrijem u svlacionici. Izgleda da je svega bilo. Bice vise o tome u sjutrasnjoj gazzetti. Vlado, pogledaj sta sam ja pisao za Fiorentinu kad su svi ukljucujuci Recordarea i ostale pricali da Joveta mora da ide sto prije.
evo nadjoh log:
Last edited by Prekidi_stvarnosti; 27-08-12 at 00:21.
Najjace da ce mrtvi Milan dobit Sampu a oni se nedavno pokakili na Barselonu A i B na sred Nou kampa. Potpuno ocekivana pobjeda Sampe, jos kad sam vidio ko im je na klupu nije bilo dileme.
Inter plesao. Gargano sef. Da bi sredina bila top (ali ono bas da ubijaju) mora da se dovede neko i zamijeni Cambiassa. Hvala mu za sve sto je uradio za Inter, legenda je, ali godine su ga stigle i neka se povlaci ako misli dobro za Inter. Ranokija za divno cudo nocas odlican. Silvestre kasljao.
Cassano rekao da je prezadovoljan jer je u Inter naisao na momke koji znaju da igraju fudbal. (Nastavlja da ponizava Milan)
Sljedece kolo protiv Rome, njih me najvise strah.
Merkel dao gol za Djenovu.
Jos uvijek mi nije jasna prodaja ovog igraca. Pogotovo sad kad nam fali igraca kao sto je on.
Kambjaso može da odigra fino uz Gargana i Guarina. Sad kad ove dvije životinje trče i raznose po terenu, Kambjaso tu dođe daprekine neku opasnu akciju, učestvuje u organizaciji igre jer je staložen i ima solidnu tehniku. Valjaće Interu njegovo iskustvo i znanje, jeste postao baš spor ali i dalje posjeduje neke kvalitete koje treba iskoristiti. Nekada je on bio jedan od glavnih fizikalaca na terenu, sad kad su tu novi trkači Kambjaso može da doprinese svojim tehničkim kvalitetima. Bilo bi bolje tehnički gledano da Snajder pokriva tu poziciju jer bi bio bliže svom golu i tako se ranije uključivao u organizaciju igre. Ali Snajder nema snage da toliko trči, dok Kambjaso prti 90 minuta jednako.
Tako da - slažem se da je Kambjaso prošao najbolje dane i da ga treba polako mjenjati iz prvih 11. Ali dok se ne dovede neki odgovarajući igrač, treba koristiti njegove preostale kvalitete. Nakon utakmice sa Peskarom sam rekao da ga treba zamanut, ali sad kad vratim film i sjetim se nekih momenata, mislim da će Kambjaso uz ovu dvojicu šegača biti sasvim solidan. Samo da malo popravi fizičku formu. Daleko veći problem su štoperi, i od njih me baš ono frka kako su nesigurniA ovamo će biti da se rotiraju Mudingaj i Obi, možda i Snajder.. viđećemo kako će to da ide, ovo večeras obećava da će Inter pokušati da igra fudbal sa malo više kreacije sad kad su tu Kasano, Snajder, Palasio, Koutinjo i Milito.
Eto, sad vam valja Gargano i pored vaseg skepticizma
Ne gledah Milan danas, nisam imao vremena od ispita, pa me zanima samo je li igrao Boateng? Nesto ga niko ne pominje..
Iskreno nisam ocekivao da ce Lazio pobjediti u Bergamu (uvijek nas isprase tamo) ali eto to se dogodilo i to poprilicno lagano .. Dobra taktika Petrovica samo fali Zarate tu negdje i da se maknu Biava i Gonzales dva debila .
Onazi ce biti otkrice sezone na sredini terena , ima dobar pas ,pregled igre ,brz je .. odlican !
Da ako dodje Ciani sjutra , kako bi na leg'ooo
@Celjust i onaj mu novi drug na forum Romanista ne znam koji mu je nick , evo Vam vase prozivanje Lazia prije sezone i dizanje u nebo Rome . Rekao sam vam i tad : ' polakoo ' .. i sad je rano za procjene :loyal:
BISOGNA VINCERE !
a maktese ljudi a vas zamolim! da je srece pa i juventus da je ovo kolo izgubio jer su ponistili regularan go parmi...milan kiksao eto i ta ista roma mada ja ovu utakmicu ne gledam kao koks jer nam je uvijek katanija bio nezgodan protivnik !!!
http://www.youtube.com/user/LoveSerieA?feature=watch
Sve vezano za Seriju A, higlihtsi odlicni uz engleske komentatore.
Prvo , nisam na tebe mislio nego na ovog 'Mo$koo' jer koliko se sjecjam on i celjust su komentarisali Laziove igre u pred pocetak prvenstva ..
Drugo , napisao sam i ja da je jos rano za prognozu ali opet kako god okrenes velika pobjeda Lazia u Bergamu , remi Rome u Rimu pored tolikih pojacanja i prica o novoj Barsi![]()
BISOGNA VINCERE !
aooo, pa jos veli ponistili gol Parmi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks