View Poll Results: Ko osvaja po vama ?

Voters
216. You may not vote on this poll
  • AC Milan

39 18.06%
  • AC Siena

1 0.46%
  • ACF Fiorentina

11 5.09%
  • AS Roma

20 9.26%
  • Atalanta Bergamo

2 0.93%
  • Bologna FC

0 0%
  • Cagliari Calcio

0 0%
  • Calcio Catania

0 0%
  • Chievo Verona

0 0%
  • Delfino Pescara 1936

2 0.93%
  • Genoa CFC

0 0%
  • Inter

33 15.28%
  • Juventus

67 31.02%
  • Lazio Roma

17 7.87%
  • Parma FC

4 1.85%
  • Sampdoria

2 0.93%
  • SSC Napoli

10 4.63%
  • Torino FC

3 1.39%
  • Udinese Calcio

2 0.93%
  • US Palermo

3 1.39%
Page 15 of 446 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast
Results 351 to 375 of 11126

Thread: Serie A - sezona 2012/2013

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fiorentina je odbila svaku ponudu da uopste pricaju o transferu.
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Samo ne Jovetić u Juventus kuku... bolje u Peskaru.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Fiorentina je odbila svaku ponudu da uopste pricaju o transferu.
    Rekoše da neće da pričaju ni preko telefona više
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Evo i mene posle nekog vremena. Nisam gledao Milan, ali kad su kuci izgubili od Sampdorije, i kad sam vidjeo ko je sve igrao, sve mi je jasno bilo. -.-

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nema sanse. Sto rece neko, ako proda Jovetica posle ove dopjete, morao bi dalla valle da trci brze od bolta po Firenci. Njima uopste nije trka da ga prodaju, Njemu konstantno raste cijena, a ove godine velike pare su ispucane na neke druge igrace. Jos je krizna godina bila. Sljedece ljeto, ako sve bude kako treba, on ce biti br. 1 covjek koji se mora dovesti na trzistu, ko god bude imao para. Dakle, Fiorentina je pametno odradila ovo, pojacala je tim, sacuvala ga, i on bi ove godine zaista trebao da blista. A onda sljedece ljeto, javna aukcija. Ne bi me zacudilo da dostigne i 40 i kusur miliona cijenu.

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Tačno tako, s obzirom kako su se pojačali i trenutno stanje u italijanskom fudbalu Fiora može uz malo sreće do LS...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Druže, Fiorentina je jedan od kandidata za Skudeto, no vama to ne ulazi u glavu jer sebe još uvijek tu ubrajate.

Thanks Thanks Given 
    9,770
    Thanks Thanks Received 
    6,079
    Thanked in
    2,321 Posts

Meni kažeš ili je neko u međuvremenu izbrisao post...? Ja rekoh da se ne nadam ni evropi ako se ne dovede Kaka i još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako se dovede Kakazinho, potpuno druga prica, a dovesce se. nece oni celavi bazdovi ostat na ovome.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgleda da ce Borijelo u Fiorentinu. Bas igrac koji im treba.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Ovo protiv catanie je jedna katastrofa bila. Sudije su se posrale (da se tako izrazim) na Romu. Jes da navijam za njim ali cini mi se da je im Fiorentina dat 4 ako ne i 6 golova. Stekelenburga ako prodaju 17 ce bit, Castan je dobro odigra, Balzaretti takodje, bradley u pocetku katastrofa posle se malo popravio,De Rossi je bio dobar ali moze to mnogo bolje nije ih hapsio ka sto zna,Piris nije los bio ali moze to bolje onaj Gomez ga je iz jedno 4 puta izludio, Pjanica nikad gorega u zivotu vidio nisam, marquinho katastrofa. Dje je Zemanu glava bila kad je izbacio Lamelu za Marquinha i posle toga uzeo i ubacio Florenzija umjesto Pjanica ne znam jer i jedan i drugi igraju sredinu ali aj sad. Osvaldov go ja ne znam sto je ono Prosle sezone su mu jedan oduzeli isti onakav ako ne i bolji protiv Lecce-a. Mali Lopez svaka cast dobar je go da nema sto. Uglavno moze to mnogo bolje i mora, kad dodje Destro bice taj napad mnogo bolji. Da se vratim na sudije jer su odlicno poceli sezonu ove godine. Juventus ja ne znam onoga penala, ajde mozda su sudije mislile da vucinic nije dira loptu pa ajde a kontakta je bilo tako da se moralo svirat, ali mnogo ranije, ovo catania nocas ja ne mogu da vjerujem 2 gola iz offside-a od po 6 metara a osvaldu se svira offside kad je 1 na 1 sa golmanom a ispred njega cojek 3 metra, onda onaj iz Catanie ne znam kako se zove ali cojek uze 6 puta sa obje ruke u 3 sekunde da igra. Steta sto se sezona nije otvorila pobjedom pred onako punim stadionom, velika steta. Fiorentina sa Pizzarom (kojeg nikad prezalit necu) koji daje pas u mm tacan i Jovetom naprijed moze dosta. Bilo je tu jos dosta igraca koju su pokazalu masu no da ne duzim jedino onaj Ljajic sto je on sve nesto izvodio i lopte gubio ne znam ni u 12 na klupu bi li mi sjedio mada isto Montella bolje zna od mene
    eto dosta od mene....
    Io Sono Romanista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja shvatam da ste svi pametni, sta treba reci kad bilo kojem timu odu dva najbolja igraca + 5 koji su donijeli sve trofeje proteklih 10 godina. Naravno da tim ne moze ni priblizno biti dobar proslim, ali nije istina da ovaj tim nema kvaliteta da savlada sve ove male timove i igra hrabro derbije. Izgubiti od ovakve Sampdorije je sramotno. Sramotno. I krivac je samo jedan. Allegri. Ako je 5 bivsih igraca, koji su ikone kluba, uperilo prste u njega, pa onda i Cassano prekjuce, jasno je da nesto ne stima. Ponavljam, na klupi danas je imao Acerbi + Zapata. Ja bih radije da njih dvojica igraju, pa nek izgubimo 15 bodova ako treba, ali to je dvojac koji moze da igra najmanje naredne 3, 4 godine. Zasto igraju dva covjeka kojima je ovo vrlo vjerovatno posljednja godina u Milanu? I na kraju rezultat je isti, ako ne i gori. Bonera je napravio 5 gresaka, i direktno kriv za gol, jer ga je igrac nadskocio. Zasto igra jedan flamini, koji samo usporava igru, a ne Emmanuelson, koji je pripreme razvalio. Zasto El Shaarawy prvi put u zivotu igra na poziciji desnog poluspica, koju nijednom na pripremama nije igrao? Zasto se pri rezultatu 0:1 izvodi Robinho, najbolji na terenu? Zasto je igra tako prokleto sporo i bez imalo presinga, kad konacno ima igrace koji svi mogu da trce i igraju taj presing koji je allegri tako zarko zelio prethodnih godina? Zasto se igra bez bekova, kao da oni sluze samo za odbranu? Kome ce Montolivo da doda loptu, i ako je katastrofalno odigrao, ako jedino sto ima je da gura loptu kroz sredinu. Zasto smo primili gol iz prekida, u sred sesnaesterca? Zasto je u trenutku kad jurimo rezultat uveo dva srednjaka, a imao je na klupi dva mnogo ofanzivnija igraca? I najvaznije od svega, zasto je trener zauzeo takav pesimisticki stav, jos prije pocetka sampionata? Pa kakav je to jbn motivator, ako samo kuka za pojacanjima? Igraj sa onim sto imas, ne kazem da je idealno, ali ne moze da se gubi od ovakve Samdorije. Ako ovako nastavi i ne da odgovor na ova pitanja, uskoro ce klupa poceti da zestoko da se trese.
    Potpis. Samo moras uzeti u obzir sramnu kupovinu ovoga ljeta, jednostavno su se morale bolje sklopiti kockice za dovodjenje nekih igraca koji nama odgovaraju. Sto se Alegrija tice,on je po meni uvijek bio los trener, jos od Kaljarija,tj nije trener za ekipu kakva je Milan. Ako covjek nije vidio, da mu je Robinjo najbolji na terenu danas, i da Boneru mora sklanjat odmah, i da Emanuelson mora da igra, sto je prosjecan gledalac na San Siro sigurno zapazio kao i mi pored TV, onda sa njim nema sto da se prica, neka mu igra Yepes, i neka mu on organizuje napad,kao sto je uradio pri kraju meca, tj ne dodavajuci loptu Montolivu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Robinho se posvadjao sa Allegrijem u svlacionici. Izgleda da je svega bilo. Bice vise o tome u sjutrasnjoj gazzetti. Vlado, pogledaj sta sam ja pisao za Fiorentinu kad su svi ukljucujuci Recordarea i ostale pricali da Joveta mora da ide sto prije.

evo nadjoh log:

Ljudi, Fiorentina ce ove godine da procvjeta, a Joveticu se nidje ne zuri. On moze vec na zimu da promijeni klub, kao zvijezda. Trenutno je jos uvijek samo veliki potencijal.
    Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Oce, ka' shto cvjetaju svake godine od desetog mjesta na dolje. Obzirom da su i Montoliva izgubili,a prosle sezone su se jedva izvadili, meni su oni jedni od boljih kandidata za ispadanje iz lige.
    Vidjeces da ce da budu strasna ekipa sa odlicnim trenerom.
    Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Sumnjam. Evo pogledaj im roster-osim Jovetica vidish li ti tu ijednog igraca da je materijal za, recimo, borbu za LE. Ja ne.
    Last edited by Prekidi_stvarnosti; 27-08-12 at 00:21.

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

Najjace da ce mrtvi Milan dobit Sampu a oni se nedavno pokakili na Barselonu A i B na sred Nou kampa. Potpuno ocekivana pobjeda Sampe, jos kad sam vidio ko im je na klupu nije bilo dileme.

Inter plesao. Gargano sef. Da bi sredina bila top (ali ono bas da ubijaju) mora da se dovede neko i zamijeni Cambiassa. Hvala mu za sve sto je uradio za Inter, legenda je, ali godine su ga stigle i neka se povlaci ako misli dobro za Inter. Ranokija za divno cudo nocas odlican. Silvestre kasljao.
    Cassano rekao da je prezadovoljan jer je u Inter naisao na momke koji znaju da igraju fudbal. (Nastavlja da ponizava Milan)

Sljedece kolo protiv Rome, njih me najvise strah.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Merkel dao gol za Djenovu.
    Jos uvijek mi nije jasna prodaja ovog igraca. Pogotovo sad kad nam fali igraca kao sto je on.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Kambjaso može da odigra fino uz Gargana i Guarina. Sad kad ove dvije životinje trče i raznose po terenu, Kambjaso tu dođe daprekine neku opasnu akciju, učestvuje u organizaciji igre jer je staložen i ima solidnu tehniku. Valjaće Interu njegovo iskustvo i znanje, jeste postao baš spor ali i dalje posjeduje neke kvalitete koje treba iskoristiti. Nekada je on bio jedan od glavnih fizikalaca na terenu, sad kad su tu novi trkači Kambjaso može da doprinese svojim tehničkim kvalitetima. Bilo bi bolje tehnički gledano da Snajder pokriva tu poziciju jer bi bio bliže svom golu i tako se ranije uključivao u organizaciju igre. Ali Snajder nema snage da toliko trči, dok Kambjaso prti 90 minuta jednako.

Tako da - slažem se da je Kambjaso prošao najbolje dane i da ga treba polako mjenjati iz prvih 11. Ali dok se ne dovede neki odgovarajući igrač, treba koristiti njegove preostale kvalitete. Nakon utakmice sa Peskarom sam rekao da ga treba zamanut, ali sad kad vratim film i sjetim se nekih momenata, mislim da će Kambjaso uz ovu dvojicu šegača biti sasvim solidan. Samo da malo popravi fizičku formu. Daleko veći problem su štoperi, i od njih me baš ono frka kako su nesigurni A ovamo će biti da se rotiraju Mudingaj i Obi, možda i Snajder.. viđećemo kako će to da ide, ovo večeras obećava da će Inter pokušati da igra fudbal sa malo više kreacije sad kad su tu Kasano, Snajder, Palasio, Koutinjo i Milito.

Thanks Thanks Given 
    101
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    39 Posts

Eto, sad vam valja Gargano i pored vaseg skepticizma
    Ne gledah Milan danas, nisam imao vremena od ispita, pa me zanima samo je li igrao Boateng? Nesto ga niko ne pominje..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno nisam ocekivao da ce Lazio pobjediti u Bergamu (uvijek nas isprase tamo) ali eto to se dogodilo i to poprilicno lagano .. Dobra taktika Petrovica samo fali Zarate tu negdje i da se maknu Biava i Gonzales dva debila .
    Onazi ce biti otkrice sezone na sredini terena , ima dobar pas ,pregled igre ,brz je .. odlican !
    Da ako dodje Ciani sjutra , kako bi na leg'ooo
    @Celjust i onaj mu novi drug na forum Romanista ne znam koji mu je nick , evo Vam vase prozivanje Lazia prije sezone i dizanje u nebo Rome . Rekao sam vam i tad : ' polakoo ' .. i sad je rano za procjene :loyal:
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by IvanR View Post
    Ne gledah Milan danas, nisam imao vremena od ispita, pa me zanima samo je li igrao Boateng? Nesto ga niko ne pominje..
    Jeste, igrao je. A zasto bi morao neko da ga spominje ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Iskreno nisam ocekivao da ce Lazio pobjediti u Bergamu (uvijek nas isprase tamo) ali eto to se dogodilo i to poprilicno lagano .. Dobra taktika Petrovica samo fali Zarate tu negdje i da se maknu Biava i Gonzales dva debila .
    Onazi ce biti otkrice sezone na sredini terena , ima dobar pas ,pregled igre ,brz je .. odlican !
    Da ako dodje Ciani sjutra , kako bi na leg'ooo
    @Celjust i onaj mu novi drug na forum Romanista ne znam koji mu je nick , evo Vam vase prozivanje Lazia prije sezone i dizanje u nebo Rome . Rekao sam vam i tad : ' polakoo ' .. i sad je rano za procjene :loyal:
    gonzales i konko - samo njih da maknu i bice dobro. onaj gonzales je neupotrebljiv igrac.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    6 Posts

Quote Originally Posted by Ultra_Spich View Post
    Pricas ka da je lazio 6 atalanti a da a ne 1. A polako te ljudi tek je prvi mec ima jos 37 meceva.
    P.s. Ne znam kad sam proziva lazio mrtvi kad mi je ovo 2 post ove godine ali aj sad.
    Io Sono Romanista

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a maktese ljudi a vas zamolim! da je srece pa i juventus da je ovo kolo izgubio jer su ponistili regularan go parmi...milan kiksao eto i ta ista roma mada ja ovu utakmicu ne gledam kao koks jer nam je uvijek katanija bio nezgodan protivnik !!!

Thanks Thanks Given 
    1,724
    Thanks Thanks Received 
    1,282
    Thanked in
    855 Posts

http://www.youtube.com/user/LoveSerieA?feature=watch
    Sve vezano za Seriju A, higlihtsi odlicni uz engleske komentatore.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by misar View Post
    Pricas ka da je lazio 6 atalanti a da a ne 1. A polako te ljudi tek je prvi mec ima jos 37 meceva.
    P.s. Ne znam kad sam proziva lazio mrtvi kad mi je ovo 2 post ove godine ali aj sad.
    Prvo , nisam na tebe mislio nego na ovog 'Mo$koo' jer koliko se sjecjam on i celjust su komentarisali Laziove igre u pred pocetak prvenstva ..
    Drugo , napisao sam i ja da je jos rano za prognozu ali opet kako god okrenes velika pobjeda Lazia u Bergamu , remi Rome u Rimu pored tolikih pojacanja i prica o novoj Barsi
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

aooo, pa jos veli ponistili gol Parmi

Page 15 of 446 FirstFirst ... 51112131415161718192565115 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)