View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sad kad se Fiorentina pojacala mislim da bi mu tamo bilo dobro. Plus sto ima Jovetica i Ljajica pa mu nece biti dosadno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    nesto nisam siguran da je Nastasic 12 miliona bolji igrac od Savica
    Ni ja prijatelju da je uopste bolji ali tako stoje stvari trenutno.

promasio si temu prijatelju, imas italijansku ligu za ove stvari
    Promasio je tipku, ima delete za ovo.

Fiorentina sve ok, ali samo neka sklone onog Ljajica iz tima da ih ne uhvati neki maler zbog onoga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Savic je novi igrac Fiorentine i igrace u tandemu sa Joveticem ove godine.
    Aj neka je sa srecom ako je tacno.Trubio sam o tome vec ranije,ali stvarno mislim da nasi igraci treba da idu u Italiju kad god je to moguce.To je liga u kojoj ako imalo talenta imas,napravice od tebe igraca.Engleska je s druge strane liga koju bi trebalo izbjegavat.Znam da mnogi tvrde da je najjaca i da se tamo igra najbolji fudbal(vrlo diskutabilno),ali nidje kao tamo nisu u stanju da od supertalenta naprave kantu.Ocekujem da ce se Savic vrlo brzo preporodit i bit bolji nego ikad.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

Evo nam se Dule oglasio dobija novu generaciju klinaca da je unazadi.Kako stvari stoje i Fergusona će nadmašiti po stažu nema namjeru sjahati sa mjesta selektora

http://www.vijesti.me/sport/vlaisavl...m-clanak-89287

http://www.cdm.me/sport/fudbal/vlais...morala-je-vise
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda

CGF i CDM vam donose učinak crnogorskih interanacionalaca u fudbalskim šampionatima proteklog vikenda.

GOLMANI

Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Nije bio njegov dan. Primio tri gola na svom terenu od Skenderbegua.
    Veljko Bajković (Hotur) – Primio dva gola u pobjedi nad Vikingurom 5-2. Igrač utakmice po izvještajima sa Islanda.
    Mladen Božović (Videoton) – Primio jedan gol na svom terenu u pobjedi od 2-1 protiv Haladaša.
    Miloš Mandić (Obernojland) – Primio pet golova na gostovanju amaterima Hanovera.

ODBRANA

Blažo Rajović (Fljamurtari) – Igrao cio meč u remiju protiv Bilisa 1-1.
    Nikola Vujadinović (Šturm) – Postigao gol u 42.minutu, zamijenjen u 71. Šturm savladao Admiru sa 3-2.
    Mijuško Bojović (Šarloa) – Odigrao svih 90 minuta na gostovanju Beršotu. Njegov tim poražen sa 2-0.
    Ivan Fatić (Verona) – Ustalio se u prvi tim Verone. Odigrao cio meč protiv Modene na gostovanju koje je završeno podjelom bodova 1-1.
    Luka Pejović (Jagelonija) – Odigrao cio meč u remiju protiv Gornjika 1-1.
    Vladimir Božović (Rapid B.) – Igrao cio meč u pobjedi nad Klužom 3-2.
    Vladimir Volkov (Partizan) – Partizan savladao Jagodinu sa 1-0. Volkov igrao cio meč.
    Vladan Adžić (OFK Beograd) – Odmah se ustalio u prvi tim, igrao cio meč u remiju 0-0 sa Hajdukom iz Kule.
    Milko Novaković (Javor) – Ponovo jedan od najboljih u timu iz Ivanjce koji je slavio protiv Spartaka 2-0.
    Dejan Ognjanović (Smederevo) – Igrao cio meč protiv Rada.
    Nikola Čelebić (BSK Borča) – Zamijenjen na poluvremenu duela protiv Vojvodine u Novom Sadu. Borčani poklekli u finišu. Moreira u 86. minutu donio tri boda Vojvodini.
    Igor Zonjić (Teleoptik) – Igrao svih 90 minuta u porazu od Banata 2-0.
    Marko Janković (Teleoptik) – Igrao posljednjih 20 minuta na gostovanju Banatu.
    Dejan Boljević (Tatran) – Izašao iz igre u 70.minutu na gostovanju Dukli.
    Saša Balić (Krivbas) – Ušao u igru u 58.minutu, ali nije uspio pomoći svom timu da izbjegne poraz od 3-1 od Metalista.
    Ivan Kecojević (Gaziantep) - Igrao do 72.minuta u porazu od Fenerbahčea 3-0.

VEZNI

Ivan Delić (Vlaznija) – Zamijenjen u 53.minutu.
    Suad Gruda (JIPPO) – Zaradio žuti karton u porazu na gostovanju protiv OPS-a.
    Vladan Savić (Kečkemet) – Standardan u Kečkemetu. Igrao svih 90 minuta u porazu od Đera 2-1.
    Miloš Krkotić (Dačija) – Dačija ponovo remizirala, ovoga puta protiv novog prvoligaša Sperante. Krkotić igrao cio meč.
    Vladimir Boljević (Krakovija) – Lider tima iz Krakova. Crveno-bijeli dobro počeli sezonu i istaknuli kandidaturu za povratak u elitni rang. Krakovija savladala Olštin 1-0.
    Nikola Drinčić (Krasnodar) – Igrao cio meč na gostovanju Amkaru. Krasnodar osvojio bod odigravši 2-2.
    Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Nezamjenjiv na sredini terena tima sa Karaburme.
    Luka Tiodorović (Smederevo) – Odigrao zadnjih četiri minuta na gostovanju Radu.
    Mirko Raičević (Zakarpatja) – Standardan u timu Zakarapatije. Njegov tim poražen na gostovanju Iličevecu 2-0.
    Branko Bošković (DC Junajted) – U igru ušao u 51.minutu. DC poražen od Montreala 3-0.
    Marko Vešović (Crvena Zvezda) – Standardan u cveno-bijelom dresu.

NAPAD

Fatos Bećiraj (Dinamo Z.) – Postigao peti od šest golova Dinama protiv Zagreba.
    Ivan Vuković (Hajduk S.) – Odigrao cio meč protiv Osijeka. Hajduk na Poljudu uzeo samo bod.
    Mirko Vučinić (Juventus) – Zamijenio ga Matri u 79.minutu utakmice protiv Parme koju je Juve dobio sa 2-0.
    Stevan Jovetić (Fiorentina) – Tvorac pobjede viole nad Udinezeom. Postigao oba gola u pobjedi od 2-1.
    Dejan Damjanović (Seul) – Odigrao cio meč u pobjedi od 2-0 nad Daeguom.
    Bogdan Milić (Gvangžu) – Nezapažen i zamijenjen u 58.minutu. Njegov tim poražen 2-1 od Geongama.
    Dženan Radončić (Suvon) – Standardno dobar u napadu Suvona, osvojio bod na gostovanju Seongamu.
    Filip Kasalica (Crvena Zvezda) – Postigao izjednačujući gol na gosotvanju u Novom Pazaru. Zvezda pobijedila sa 2-1.
    Jovan Vučinić (Čukarički) – Odigrao zadnjih sedam minuta u pobjedi na gostovanju u Lučanima.
    Nikola Nikezić (Olimpija) – Igrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Aluminiju.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/ucina...klog-vikenda-0

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mladen Božović postavio rekord Videotona

Prvi golman reprezentacije Crne Gore Mladen Božović postavio je rekord u svom Videotonu!

Popularni Bonja u kvalifikacionim mečevima za Ligu Evrope nije primio gol čak 424 minuta i time je ušao u istoriju mađarskog kluba. U prvom kolu Božović je kapitulirao u 24. minutu od Slovana iz Bratislave, a od tada Božović je zacementirao svoju mrežu, pišu Dnevne novine.

Pogurao je svoj tim u drugo kolo protiv pomenutih Slovaka, sjajno branio dvomeč sa Gentom, a u Turskoj protiv Trabzonspora ostao je nesavladan i obezbijedio je Videotonu dobru šansu da kod kuće slave prolaz u grupnu fazu manje kvalitetnijeg takmičenja Starog kontinenta.

''Srećan sam zbog rekorda, ali se ne opterećujem time. Nadam se da ću nastaviti da branim u dobroj formi. Međutim, najbitnije je da Videoton bilježi dobre rezultate'', rekao je Božović za klupski sajt.

http://www.portalanalitika.me/sport/...videotona.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

zna li neko cijenu karata za mec crna gora-poljska,dati nas nece preveslat kao za kosarku crna gora-srbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vlaisavljević: Ova generacija morala je više .....
    A morala druze da smo imali selektora...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by V^mne View Post
    Vlaisavljević: Ova generacija morala je više .....
    A morala druze da smo imali selektora...

Brate kako je tuzna ova izjava, ja prosto ne mogu da vjerujem da covjek ovo prica. Svi znamo kad rezultata nema, ili imas raskol u timu, ili nemas atmosfere, ili nemas igraca, i na kraju najvise vjerovatno nemas trenera koji ce da napravi dobar tim .Ovaj posro evo vec 5 godina govori kako su igraci krivi, covjece preuzmi odgovornost i kazi fino ja sam kriv nisam dobro napravio sto sam mislio.A on uvijek igraic su krivi. Koliko ja znam,a svaka baba to zna mlada reprezentacija dodje kao poligon za pravljenje A reprezentativaca, a dok je ovaj posro sa frizurom i vremena Frenk Sintare mi nismo nijednog igraca iz mlade reprezentacije izbacili u A tim.

Jovetic,Vukcevic,beciraj- su igraci kad su igrali za mladu vec bili stasali u igrace za A tim, i Dusko veze sa tim nema.Zato mi molim vas recite kojeg je on to igraca napravio za A tim?
    Last edited by djordje1990; 28-08-12 at 12:22.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sramno je da jedan čovjek koji obavlja funkciju selektora tako priča pošto više neće gledat te fudbalere.

Pi.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

- Mislim da je prethodna generacija morala da napravi više. Na početku ciklusa odigrali smo tri-četiri fenomenalne utakmice, ali smo podbacili kada je počela borba za bodove. Igrači su se zadovoljili postignutim i počeli da pružaju sve manje i manje.
    Kakav genijalni zakljucak, ovo je zaista bilo briljantno. Ne znam sto bih drugo rekao osim :burp::burp::burp:

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

nije samo on kriv u ovo prici.
    zaboravljamo da ga neko drzi na toj poziciji...
    taj neko je ocigledno zadovoljan njegovim rezultatima. ne vidim sta drugo moze bit u pitanju...
    a koliko smo mi, obicni navijaci, zadovoljni njegovim radom mozemo mu pokazat prvom prilikom kad budu igrali u pg...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    nije samo on kriv u ovo prici.
    zaboravljamo da ga neko drzi na toj poziciji...
    taj neko je ocigledno zadovoljan njegovim rezultatima. ne vidim sta drugo moze bit u pitanju...
    a koliko smo mi, obicni navijaci, zadovoljni njegovim radom mozemo mu pokazat prvom prilikom kad budu igrali u pg...
    cak mislim da je Niksic prw i bolja varijanta , jer ce stadion biti full i imace veci odjek, i u pg opet ista stvar , pa dako se i novinari malo pokrenu vise

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ko je ono govorio ovdje da on 100% ide kad zavrsi ovaj ciklus, sto bi sa time??
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ko je ono govorio ovdje da on 100% ide kad zavrsi ovaj ciklus, sto bi sa time??
    Po njegovoj prici rekklo bi se da ostaje jos 6 ciklusa....
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Po njegovoj priči on će tu penziju dočekat a ako se fudbal još bude igra i CG postojala,može bit i blaženu smrt.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da vidimo oce li imat obraza da ostane kad mu cijeli stadion bude skandirao "Dusko odlazi"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Da vidimo oce li imat obraza da ostane kad mu cijeli stadion bude skandirao "Dusko odlazi"
    Da li ce cio stadion skandirati ?
    Nadam se ..
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    kakav mi je Brnovic sa ovim izjavama kakav kukavac
    Bas me zanima sta ce govorit kad nas prcne Poljska 4-1 zbog njegove super-ofanzivne formacije i tika-taka igre....
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Bas me zanima sta ce govorit kad nas prcne Poljska 4-1 zbog njegove super-ofanzivne formacije i tika-taka igre....
    jezik pregrizao!
    :-D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    kakav mi je Brnovic sa ovim izjavama kakav kukavac

Ponovo podcjenjuje...

Procitah samo izjave:"Ubijedjen sam da cemo pobijedit","Niko nas ne moze zaustaviti ako pobijedimo"....i batalih...

Ovo jos nisam cuo ni iz usta Murinja,Gvardile,Del Boskea....

Poljska je igrala lose na EP,ali je to bilo skoro,bez obzira na sve imali su 3 takmicarske utakmice,pomijenili su trenera...Ne precjenjujmo ih,ali jos gore je ako ih podcjenjujemo...Kvalitetniji smo od njih,moramo to i na terenu dokazati...

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

dje procitaste te izjave?
    ja sam jutros cuo jedan fragment u kom on kaze kako poljaci nisu ni malo naivni i da je gledao ona 3 duela u grupi i bla bla bla...
    u ovo bla bla bla nije nidje bilo kako ce mo da ih razbijemo i td.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Nigdje nema te izjave , no su to vijesit izvukli drugi kotekst, samo je rekao daj e puno vazno da dobijemo prvi mec, jer ce nam dati krila u tom smislu nesto je reko,a glibovi iz vijesti parafazirali nasvojstven nacin kakav oni umiju

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

slažem se sa djordje1990, naglašena je važnost prvog meča, a ovo što u vijesti pišu - ka vazda, samo da zamute nešto. slušao sam na tv valjda veći dio konferencije i osim tupavog pogleda nisam imao zamjerki na ono što je bilo na tv

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Nigdje nema te izjave , no su to vijesit izvukli drugi kotekst, samo je rekao daj e puno vazno da dobijemo prvi mec, jer ce nam dati krila u tom smislu nesto je reko,a glibovi iz vijesti parafazirali nasvojstven nacin kakav oni umiju

Ako pobijedimo Poljsku, a ja sam ubijeđen da hoćemo, onda će nas teško zastaviti bilo ko", rekao je Brnović na konferenciji za novinare.Ovo sam na TV vidio
    Vrlo neozbiljna i neiskusna izjava.Prevazidjeno,niko vise takav optimizam ne prosipa.Njegov prethodnik pred engleze(bez vucinica i jovetica) je izjavljivao kako ne idemo u shoping u londonu..to je recimo vec nesto drugo,nesto sto hoce i moral da podigne.Mada to je neka psihologija koju sadasnji trener nikad nece razumjeti...Za to je potrebno i skole imati,ali nas sadasnji nema kad od kartanja po budvi sa selektorom mlade reprezentacije.Bukvalno su dobili resenje za stalno,ali ni to ne umiju da ispostuju,pa da pokusaju naucit nesto...

Mada ti je tacno ovo sto si napisao za vijesti.....poceli su da dusmane kao oni iz dana...

Page 1083 of 2251 FirstFirst ... 835839831033107310791080108110821083108410851086108710931133118315832083 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)