Sad kad se Fiorentina pojacala mislim da bi mu tamo bilo dobro. Plus sto ima Jovetica i Ljajica pa mu nece biti dosadno![]()
Aj neka je sa srecom ako je tacno.Trubio sam o tome vec ranije,ali stvarno mislim da nasi igraci treba da idu u Italiju kad god je to moguce.To je liga u kojoj ako imalo talenta imas,napravice od tebe igraca.Engleska je s druge strane liga koju bi trebalo izbjegavat.Znam da mnogi tvrde da je najjaca i da se tamo igra najbolji fudbal(vrlo diskutabilno),ali nidje kao tamo nisu u stanju da od supertalenta naprave kantu.Ocekujem da ce se Savic vrlo brzo preporodit i bit bolji nego ikad.
Evo nam se Dule oglasio dobija novu generaciju klinaca da je unazadi.Kako stvari stoje i Fergusona će nadmašiti po stažu nema namjeru sjahati sa mjesta selektora
http://www.vijesti.me/sport/vlaisavl...m-clanak-89287
http://www.cdm.me/sport/fudbal/vlais...morala-je-vise
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda
CGF i CDM vam donose učinak crnogorskih interanacionalaca u fudbalskim šampionatima proteklog vikenda.
GOLMANI
Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Nije bio njegov dan. Primio tri gola na svom terenu od Skenderbegua.
Veljko Bajković (Hotur) – Primio dva gola u pobjedi nad Vikingurom 5-2. Igrač utakmice po izvještajima sa Islanda.
Mladen Božović (Videoton) – Primio jedan gol na svom terenu u pobjedi od 2-1 protiv Haladaša.
Miloš Mandić (Obernojland) – Primio pet golova na gostovanju amaterima Hanovera.
ODBRANA
Blažo Rajović (Fljamurtari) – Igrao cio meč u remiju protiv Bilisa 1-1.
Nikola Vujadinović (Šturm) – Postigao gol u 42.minutu, zamijenjen u 71. Šturm savladao Admiru sa 3-2.
Mijuško Bojović (Šarloa) – Odigrao svih 90 minuta na gostovanju Beršotu. Njegov tim poražen sa 2-0.
Ivan Fatić (Verona) – Ustalio se u prvi tim Verone. Odigrao cio meč protiv Modene na gostovanju koje je završeno podjelom bodova 1-1.
Luka Pejović (Jagelonija) – Odigrao cio meč u remiju protiv Gornjika 1-1.
Vladimir Božović (Rapid B.) – Igrao cio meč u pobjedi nad Klužom 3-2.
Vladimir Volkov (Partizan) – Partizan savladao Jagodinu sa 1-0. Volkov igrao cio meč.
Vladan Adžić (OFK Beograd) – Odmah se ustalio u prvi tim, igrao cio meč u remiju 0-0 sa Hajdukom iz Kule.
Milko Novaković (Javor) – Ponovo jedan od najboljih u timu iz Ivanjce koji je slavio protiv Spartaka 2-0.
Dejan Ognjanović (Smederevo) – Igrao cio meč protiv Rada.
Nikola Čelebić (BSK Borča) – Zamijenjen na poluvremenu duela protiv Vojvodine u Novom Sadu. Borčani poklekli u finišu. Moreira u 86. minutu donio tri boda Vojvodini.
Igor Zonjić (Teleoptik) – Igrao svih 90 minuta u porazu od Banata 2-0.
Marko Janković (Teleoptik) – Igrao posljednjih 20 minuta na gostovanju Banatu.
Dejan Boljević (Tatran) – Izašao iz igre u 70.minutu na gostovanju Dukli.
Saša Balić (Krivbas) – Ušao u igru u 58.minutu, ali nije uspio pomoći svom timu da izbjegne poraz od 3-1 od Metalista.
Ivan Kecojević (Gaziantep) - Igrao do 72.minuta u porazu od Fenerbahčea 3-0.
VEZNI
Ivan Delić (Vlaznija) – Zamijenjen u 53.minutu.
Suad Gruda (JIPPO) – Zaradio žuti karton u porazu na gostovanju protiv OPS-a.
Vladan Savić (Kečkemet) – Standardan u Kečkemetu. Igrao svih 90 minuta u porazu od Đera 2-1.
Miloš Krkotić (Dačija) – Dačija ponovo remizirala, ovoga puta protiv novog prvoligaša Sperante. Krkotić igrao cio meč.
Vladimir Boljević (Krakovija) – Lider tima iz Krakova. Crveno-bijeli dobro počeli sezonu i istaknuli kandidaturu za povratak u elitni rang. Krakovija savladala Olštin 1-0.
Nikola Drinčić (Krasnodar) – Igrao cio meč na gostovanju Amkaru. Krasnodar osvojio bod odigravši 2-2.
Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Nezamjenjiv na sredini terena tima sa Karaburme.
Luka Tiodorović (Smederevo) – Odigrao zadnjih četiri minuta na gostovanju Radu.
Mirko Raičević (Zakarpatja) – Standardan u timu Zakarapatije. Njegov tim poražen na gostovanju Iličevecu 2-0.
Branko Bošković (DC Junajted) – U igru ušao u 51.minutu. DC poražen od Montreala 3-0.
Marko Vešović (Crvena Zvezda) – Standardan u cveno-bijelom dresu.
NAPAD
Fatos Bećiraj (Dinamo Z.) – Postigao peti od šest golova Dinama protiv Zagreba.
Ivan Vuković (Hajduk S.) – Odigrao cio meč protiv Osijeka. Hajduk na Poljudu uzeo samo bod.
Mirko Vučinić (Juventus) – Zamijenio ga Matri u 79.minutu utakmice protiv Parme koju je Juve dobio sa 2-0.
Stevan Jovetić (Fiorentina) – Tvorac pobjede viole nad Udinezeom. Postigao oba gola u pobjedi od 2-1.
Dejan Damjanović (Seul) – Odigrao cio meč u pobjedi od 2-0 nad Daeguom.
Bogdan Milić (Gvangžu) – Nezapažen i zamijenjen u 58.minutu. Njegov tim poražen 2-1 od Geongama.
Dženan Radončić (Suvon) – Standardno dobar u napadu Suvona, osvojio bod na gostovanju Seongamu.
Filip Kasalica (Crvena Zvezda) – Postigao izjednačujući gol na gosotvanju u Novom Pazaru. Zvezda pobijedila sa 2-1.
Jovan Vučinić (Čukarički) – Odigrao zadnjih sedam minuta u pobjedi na gostovanju u Lučanima.
Nikola Nikezić (Olimpija) – Igrao svih 90 minuta u porazu na gostovanju Aluminiju.
http://www.cdm.me/sport/fudbal/ucina...klog-vikenda-0
Mladen Božović postavio rekord Videotona
Prvi golman reprezentacije Crne Gore Mladen Božović postavio je rekord u svom Videotonu!
Popularni Bonja u kvalifikacionim mečevima za Ligu Evrope nije primio gol čak 424 minuta i time je ušao u istoriju mađarskog kluba. U prvom kolu Božović je kapitulirao u 24. minutu od Slovana iz Bratislave, a od tada Božović je zacementirao svoju mrežu, pišu Dnevne novine.
Pogurao je svoj tim u drugo kolo protiv pomenutih Slovaka, sjajno branio dvomeč sa Gentom, a u Turskoj protiv Trabzonspora ostao je nesavladan i obezbijedio je Videotonu dobru šansu da kod kuće slave prolaz u grupnu fazu manje kvalitetnijeg takmičenja Starog kontinenta.
''Srećan sam zbog rekorda, ali se ne opterećujem time. Nadam se da ću nastaviti da branim u dobroj formi. Međutim, najbitnije je da Videoton bilježi dobre rezultate'', rekao je Božović za klupski sajt.
http://www.portalanalitika.me/sport/...videotona.html
zna li neko cijenu karata za mec crna gora-poljska,dati nas nece preveslat kao za kosarku crna gora-srbija
Vlaisavljević: Ova generacija morala je više .....
A morala druze da smo imali selektora...
Brate kako je tuzna ova izjava, ja prosto ne mogu da vjerujem da covjek ovo prica. Svi znamo kad rezultata nema, ili imas raskol u timu, ili nemas atmosfere, ili nemas igraca, i na kraju najvise vjerovatno nemas trenera koji ce da napravi dobar tim .Ovaj posro evo vec 5 godina govori kako su igraci krivi, covjece preuzmi odgovornost i kazi fino ja sam kriv nisam dobro napravio sto sam mislio.A on uvijek igraic su krivi. Koliko ja znam,a svaka baba to zna mlada reprezentacija dodje kao poligon za pravljenje A reprezentativaca, a dok je ovaj posro sa frizurom i vremena Frenk Sintare mi nismo nijednog igraca iz mlade reprezentacije izbacili u A tim.
Jovetic,Vukcevic,beciraj- su igraci kad su igrali za mladu vec bili stasali u igrace za A tim, i Dusko veze sa tim nema.Zato mi molim vas recite kojeg je on to igraca napravio za A tim?
Last edited by djordje1990; 28-08-12 at 12:22.
Sramno je da jedan čovjek koji obavlja funkciju selektora tako priča pošto više neće gledat te fudbalere.
Pi.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kakav genijalni zakljucak, ovo je zaista bilo briljantno. Ne znam sto bih drugo rekao osim :burp::burp::burp:- Mislim da je prethodna generacija morala da napravi više. Na početku ciklusa odigrali smo tri-četiri fenomenalne utakmice, ali smo podbacili kada je počela borba za bodove. Igrači su se zadovoljili postignutim i počeli da pružaju sve manje i manje.
nije samo on kriv u ovo prici.
zaboravljamo da ga neko drzi na toj poziciji...
taj neko je ocigledno zadovoljan njegovim rezultatima. ne vidim sta drugo moze bit u pitanju...
a koliko smo mi, obicni navijaci, zadovoljni njegovim radom mozemo mu pokazat prvom prilikom kad budu igrali u pg...
ko je ono govorio ovdje da on 100% ide kad zavrsi ovaj ciklus, sto bi sa time??
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Po njegovoj priči on će tu penziju dočekat a ako se fudbal još bude igra i CG postojala,može bit i blaženu smrt.
Da vidimo oce li imat obraza da ostane kad mu cijeli stadion bude skandirao "Dusko odlazi"
Ponovo podcjenjuje...
Procitah samo izjave:"Ubijedjen sam da cemo pobijedit","Niko nas ne moze zaustaviti ako pobijedimo"....i batalih...
Ovo jos nisam cuo ni iz usta Murinja,Gvardile,Del Boskea....
Poljska je igrala lose na EP,ali je to bilo skoro,bez obzira na sve imali su 3 takmicarske utakmice,pomijenili su trenera...Ne precjenjujmo ih,ali jos gore je ako ih podcjenjujemo...Kvalitetniji smo od njih,moramo to i na terenu dokazati...
dje procitaste te izjave?
ja sam jutros cuo jedan fragment u kom on kaze kako poljaci nisu ni malo naivni i da je gledao ona 3 duela u grupi i bla bla bla...
u ovo bla bla bla nije nidje bilo kako ce mo da ih razbijemo i td.
Nigdje nema te izjave , no su to vijesit izvukli drugi kotekst, samo je rekao daj e puno vazno da dobijemo prvi mec, jer ce nam dati krila u tom smislu nesto je reko,a glibovi iz vijesti parafazirali nasvojstven nacin kakav oni umiju
slažem se sa djordje1990, naglašena je važnost prvog meča, a ovo što u vijesti pišu - ka vazda, samo da zamute nešto. slušao sam na tv valjda veći dio konferencije i osim tupavog pogleda nisam imao zamjerki na ono što je bilo na tv![]()
Ako pobijedimo Poljsku, a ja sam ubijeđen da hoćemo, onda će nas teško zastaviti bilo ko", rekao je Brnović na konferenciji za novinare.Ovo sam na TV vidio
Vrlo neozbiljna i neiskusna izjava.Prevazidjeno,niko vise takav optimizam ne prosipa.Njegov prethodnik pred engleze(bez vucinica i jovetica) je izjavljivao kako ne idemo u shoping u londonu..to je recimo vec nesto drugo,nesto sto hoce i moral da podigne.Mada to je neka psihologija koju sadasnji trener nikad nece razumjeti...Za to je potrebno i skole imati,ali nas sadasnji nema kad od kartanja po budvi sa selektorom mlade reprezentacije.Bukvalno su dobili resenje za stalno,ali ni to ne umiju da ispostuju,pa da pokusaju naucit nesto...
Mada ti je tacno ovo sto si napisao za vijesti.....poceli su da dusmane kao oni iz dana...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks