Cak osmorica napadaca, masala. Jes' da je Djordjevica "utrpao" medju veznjake ali i on je napadac, bilo krilni ili centralni. Nama ce definitivno valjati za igru na krilu, vjerovatno ce imati i za nijansu defanzivniju ulogu nego one koju ima u Zenitu. Svidja mi se i sto ce Boljevic dobiti priliku da trenira sa A timom, jes' da je on kvalitetom trenutno daleko od standardnog reprezentativca ali za godinu-dvije moze vec biti na nivou dje je sada Djordjevic, a ovo ce mu sigurno biti motiv vise da nastavi sa daljim napredovanjem.
Mi cemo u ovim kvalifikacijama imati kvantitet koji ranije nismo imali, zahvaljujuci "angazmanu" Volkova i igrackom eksplozijom Djordjevica. I dalje smatram da se neki igraci pozivaju vise iz neke navike, stare slave ili cega vec i to mi se nikako ne svidja. Ponavljam se po ko zna koji put, ali Vesovic mora da ima mjesta u ovoj reprezentaciji s obzirom da pokriva nama deficitarne pozicije, a ove godine igra vrlo dobro, cak ga i navijaci Zvezde hvale uveliko iako su ga ranije maltene proklinjali. Takodje Kecojevic, eto vec prosli vikend je upao u startne 11 u Gazientsporu. Nadam se takodje da ce i Bakic uskoro postati standardni reprezentativac.
Inace, startnih 11 za ovaj ciklus su prakticno vec poznati, naravno kad smo u najjacem sastavu. Ne vjerujem da ce Brnovic ista tu mijenjat, pa taman da ga Vukcevic ne zapinje cijele sezone, sto mi i ne izgleda nemoguce uopste.

Reply With Quote
. Jes' da je Djordjevica "utrpao" medju veznjake ali i on je napadac, bilo krilni ili centralni. Nama ce definitivno valjati za igru na krilu, vjerovatno ce imati i za nijansu defanzivniju ulogu nego one koju ima u Zenitu. Svidja mi se i sto ce Boljevic dobiti priliku da trenira sa A timom, jes' da je on kvalitetom trenutno daleko od standardnog reprezentativca ali za godinu-dvije moze vec biti na nivou dje je sada Djordjevic, a ovo ce mu sigurno biti motiv vise da nastavi sa daljim napredovanjem. 

Bookmarks