benzin ima jako losa mazivna svojstva, nafta je recimo mnogo masnija (dobro ti nisu zbog toga preporucili da dospes i malo nafte)![]()
She is only here to annoy herself!
Daj da znam i ja, jer evo vozim preko 150 000 na plin...kako to plin SUSI motor? Gdje ga susi? Koje djelove susi?
TAKUMI
Evo sad sam i ja prvi put uzeo da guglam(ne interesuje me automobilizam previše pa se nisam ni zanima). I ti ćeš isto naći vjerovatno, pominje se sušenje dihtunga i gumica al izgleda da je sve to babska priča. Ja sam dosad postupa po uputima majstora i nisam se interesovao za više info.
''plin suši motor" sam kucao pa i sam možeš viđet što sam našao. Nikakvu potvrdu za to "uputstvo u suštini" sem savjeta po foruma koje neko opet demantuje itd.
ajj iz E38 u A klasu... to kao kad ja uzmem megana nakon Ma![]()
She is only here to annoy herself!
Banja li je sipat u 49cc 6 mjeseci godisnje![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Aj daću ti broj telefona njihov pa se sa njima popričaj i objasnite jedni drugima ko je u pravu a ko ne,može tako?
Kažem ti što je mene više ljudi reklo koji se bave tim zanatom(od toga jedan završio obuku u Lovato centru u Italiji i ima licencu njihovu). Ja se nisam interesova o tome niti me je zanimalo previše. U komori za sagorijevanje sigurno nije vlaga ka u tropskoj džungli(bar ne kod mene) a da li benzinskom motoru treba ponekad i benzina(ili može samo na gas), ni u to nisam siguran jer mi nije fah ni interesovanje. Svakako da sam poslušao savjet ljudi koji su u tom poslu stručniji od mene.
Ako te zanima odakle to mišljenje,tvrdnja itd,rado ću ti proslijedit broj pa možeš sjutra obavijestit sve nas o čemu se i kako radi. Ja svakako nisam stručan za to![]()
Mali, ali sadržajan monolog.
Kakve ovo veze ima sa mojim postovima? Nit' sam tvrdio ovo boldovano, nit' tako mislim. Samo mi nije jasan optimizam ljudi koji misle da dovedu "crnog đavola" samo da se skine trenutna vlast u nadi da će se preko noći sve nabolje promijeniti, "opljačkano" vratiti narodu, gorivo automatski pojeftiniti itd. A najmanje mi je jasno kako imaju povjeranja u bilo koju političku partiju u Crnoj Gori da bude nosilac tih promjena (ne računajući ove novoformirane). O kakvim bajkama vi pričate?
I neću više da razglabam o politici. Makar ne na ovoj temi.
Last edited by johnny bravo; 28-08-12 at 02:23.
In vino veritas
Zato sto se polazi od premise da ne mogu biti gori od ovih sad sto lopuzaju, a i majka mu stara mozda i treba pokusati, nikad se ne zna, mozda nam se nesto na bolje okrene. Sve su ovo snovi al eto, ja ove ocima ne mogu vidjeti vise pa taman nek djavo dodje da nas dokrajci.
Bojim se da je kasno i za demoliranje![]()
E da hoce neko krenuti, samo da povuce , da baci prvi kamen![]()
1) Da li oni bolje zive ili mi, to je van svake diskusije ovdje. A da ne pricamo o dnevnim oscilacijama dinar/euro/dolar... to su trzavice uh....
2) Kvalitet goriva, hm, ne bih se slozio sa tobom. Prije bih rekao da je po nekvalitetu gorivo u CG stiglo nekvalitet goriva u Srbiji.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Može li neki komentar od DPS-ovaca koji krvare na braniku Crne Gore?
http://www.vijesti.me/vijesti/gorivo...u-clanak-89375
priznaj odakle si uradio copy/paste ili kome si pozajmio profil?znam te tico!
Malo "ljepsih" rijeci, i vec si u konfuziji jesam li to ja... e pa too, o tome ja pricam, ovaj narod je konfuzan, ne zna nista :P lako ga je zavest
Njak Njak Njak
dobro je da ti znas ista o Titu, SFRJ-u, aferi Telekom hahahahaha makse jadan, znam te ja previse dobro, tako da nemoj vise kopirat ove tudje rijeci/postove sto god.
Ti, sport i politika. Kao ja, astronomija i... farmacija![]()
Gorostase, ja bi glasao za tebe.
Tu es mon héro!
Koliko li ce ovcica ponovo zakuriziti magicni broj...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Neko odje prije rece da ce doc gorivo na 2e,bgm jos malo i bice u pravu![]()
Nista nijesu ucinjeli ako ne poskupe i registraciju...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks