You must spread some Reputation around before giving it to Gorostas again
prijelilijek takvi komentari su presmijesni za dalju diskusiju....
Ne znam brate bas nema ko da se glasa,zamisli da dodje Pajovic na vlast ovo bi opet Srbija bila.![]()
You must spread some Reputation around before giving it to Gorostas again
prijelilijek takvi komentari su presmijesni za dalju diskusiju....
Sad malo ozbiljno,mislim da nema leba bez kad se ovako neko poskupljenje desi da se neka masa spontano okupi i malo divlja ka' braca Francuzi sto rade...
a ko bi ti divljao? svi na pricu bi oni to uradili,ali kad dodje vrijeme na djela svi cute povijenog repa....nema ovdje naroda ni sloge.... boje se svojega lada....svi misle ako ne glasaju DPS ostace bez posla...to su mi smijesne price...
Dva leba po litru za gorivo.
stvarno, kraj mjeseca je, nemam para da ga napunim, a na par litara mi en znaci nista, sto je ovo, sto se cini.....
Me, myself and I
Istresoh 40Eura na platu od 300 eura, prije neki dan legla. Kad dodje slijedeca plata pitanje je dal cu ista vozit. A ne bi vozio, no sam prinudjen jer prevoz amo ne ide, a treba sina u vrtic vodit i vracat ga otale... Vrag im pi.du zdrapal! Obezbjedite raji platu od 700 eura, pa onda dajte te cijene koje tu protezirate. Oslobodite me jugopetrolovog monopola, nek ovdje prodaje samo onaj koji nudi najnizu cijenu a da ispunjava standarde za EURO3-EURO5 motore. Briga me okle ce doci. Ovo je vec za bunu protiv dahija, ne da su mi na kicmu sjeli, no nedje dje ne treba!
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
a one price da nece ici na 2e ? vidimo se posle izbora...
Citajuci istoriju i biografiju Josipa Broza Tita, vidio sam da je smatrao da na vlast treba doci pučem, nasilnicki, ako ne moze demokratski...
... iz prva sam bio zgrozen, ali sve vise i vise vidim da je covjek imao potpuno pravo iz razloga jer narod je takav, da on ne umije odabrat i ne vidi izbora, lakovjeran je i previse povodljiv, a ovi sto ga kradu ce mu biti "odomaceni i procitani" pa nece htjet da rizikuje.
Da je bilo demokratije i slobodne volje gradjana, SFRJ bi se raspala prve godine.
U SFRJ Tito je pa mogu reci najblaze maltretirao ljude koji su bili za osamostaljenje, naredjivao miliciji da tuce i privodi narod koji su protestovali, ali to je bio period kad je SFRJ vidno postajala sve jaca i jaca zemlja, on je imao rezultate iza sebe pa je svo to batinjanje protestanata izgledalo kao vaspitanje djece od strane oca, jer je bilo ispravno u njegovom slucaju.
Narod nema oci, narod ne cuje, dio naroda je neobrazovan, dio neinteligentan, narod ne zna nista, a glasa ! To je propast svakog demokratskog drustva, a mi bas srece u tome nismo imali...
Njak Njak Njak
predlazem da se otvori tema na CDM, da kad se ide nedje, pa izbacis oglas recimo
kEDOWN GOLF V, krecem za BD u 18:00
I onda se jave forumasi,kazu ostavi mi jedno mjesto, ovaj drugi, kaze meni bratski 2.
i onda kad se napuni auto svi po 5e za gorivo i ide se da se zavrsi posa'
Ili krenes do mora, ti žena i dijete, ali imas slobodna 2 mjesta, stajes na stop i pitas ko ce do Budve, karta samo 2e :mrgreen:
vidji ovoga... pi :P
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
ali sve zavisi ko pobijedi na izborima![]()
haha pa to je makar izvjesno![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
moze bate, oko 21h kod Petrola
svi vi koji bi cuda napravili, prostestvovali, no nece ostali:
tako se to radi! SAM! A ja cu doc da snimim i garantujem emitovanje na TV Vijesti
Pokazite malo samoinicijative, umjesti sto druge kritikujete!
U idealnom slucaju: polivanje sebe benzinom i shibica ce sigurno skrenuti paznju javnosti![]()
(nečitko)
je li od nocas gorivo opet gore?
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
ma jok![]()
a oni to rade namjerno da se mi nebi mucili , no fino litar bezolovnog 1.5e racunica jednostavna 15e - 10l , ovako zaokruze
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a odje ce se vozit pa makar ne imali leba da jedu![]()
nek se neko nasmije, da ne propadne "fora"
btw Nisam u tripu da ce se ista osjetno auta manje vozit no do sad, tako da nisam jedan od onih "nek poskupi na 2e, da se smanji guzva kroz grad", jer to nikad nece bit CG mentalitet. Za razliku od vecine, pored 2 auta podjem do grada i busom i biciklom, a i do prodavnice se ne mora vazda kolima. Takodje, smijesni su mi svi koji za poskupljenje/pojeftinjenje okrivljuju izbore :roll:
(nečitko)
ja sam nocas odradio svoje redovno 'dolivanje' od 30tak eura (2 puta nedjeljno hahaha) (moga sam slagat da sam natankao full) na bonus. Guzva i to sve dizelasi jebote. Aj neka to, nego NIKO SAM NE PUNI !?
Otkad je otvoren bonus ja tamo sam sipam uvijek, dam onome pare i prijatno. Aj zamisli ti koja je guzva kad onamo imas 5,6 mini-kolona sa po 4 auta, a samo 2 radnika. I svi cekaju..
Originally Posted by my name is ...
Uh, tesko se vuce ono crijevo kod njih...
Ne znaju ljudi da smiju sami da sipaju, misle za to treba obuka
Njak Njak Njak
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks