a dje ga ubode...
Dont miks grendmas end frogs.
mozda je bio u Brno na MotoGP...
She is only here to annoy herself!
Koliko mi se cini, ovo je onaj isti FRAJEROV avion od prije.
Ovako se predsjednici sprovode.
Uostalom, za SEFA Formule 1 i mora ovako.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
KING prepares to mark 300th race at Spa !!
Ma ON je sve more than other drivers.“Spa is like my living room,” said KAISER. “For me, it’s clearly the number one race track in the world.
“It’s uncanny how I always seem to have special moments there – my debut, my first win, a world championship victory and many great races.
BOSS has won the Belgian Grand Prix six times, more than any other driver.
Drugo mjesto u Budimpešti prije ljetne pauze, kako bi bilo dobro pobijediti u Belgiji?
Inače sam ostvarivao dobre rezultate na VN Belgije, ali ono što se događalo prije mi ne može sad pomoći. Premda, niste ništa loše učinili kad ste to rekli. Očito, bilo bi lijepo do pete pobjede na Spa. Nisam pobjeđivao u prvom dijelu sezone i dodatni bodovi bi bili dobrodošli.
Kakva je vaša povijest na ovoj stazi?
Imam samo lijepa sjećanja sa Spa i uživam ići tamo utrkivati se. Osjećaj kakav imamo tamo ne možete dobiti ni na kojoj drugoj stazi. Lijepo se utrkivati s modernim bolidom na stazi s tako odličnom tradicijom.
Koji su izazovi ove staze i mislite li da bi trebala igrati na jače strane Lotusovog bolida?
Spa nudi izazovne brze zavoje i zato je važno postaviti idealan setup. Kao što smo već puno puta vidjeli ove sezone – pozicija na startu je od iznimne važnosti i tako će vjerojatno biti i ovaj put. Svi to znaju. Važno je imati aerodinamički efikasan bolid zbog tih brzih zavoja, a krug je dugačak i morate zadržati dobar ritam. Puno toga može ovisiti o kvalifikacijskoj formi pa se nadam da ćemo na treninzima pronaći dobar setup.
Je li Spa jedna od vaših omiljenih staza?
Kladim se da svaki vozač voli Spa. Za mene je to najbolja staza na svijetu, moje omiljeno mjesto. Sviđa mi se još od prvog posjeta s Formulom Renault 2000. godine.
Što mislite o svojoj poziciji u prvenstvu?
Trenutno sam na petom mjestu i, jasno, ciljam na nešto više bodova nego dečki koji su ispred mene. Što manji razmak – to bolje za mene i ekipu. Svaka iduća utrka je važna. Cijela ekipa daje 100% od sebe i trebamo u svakoj utrci osvojiti više bodova nego protivnici.
Bilo je receno da ce NENADJEBIVI u ovoj pauzi odluciti ostaje li u Benzu ili ne.
Zasto jos nema nikakvih vijesti o tome?
Last edited by Petronas; 26-08-12 at 09:24.
zato sto je rekao da ce sad da odluci, a odluku da ide u penziju saopstiti tek krajem sezone...
(iz pouzdanih izvora: vec je kupio http://3.bp.blogspot.com/-83qWW1dtgQ...air-photos.jpg )
(nečitko)
http://totalf1.com/full_story/view/4...ys_Schumacher/ Alonso F1′s strongest driver now says Schumacher
LPGTECH 067 854 548
uh neka masa,ovo je sigurno neki fejk :P
nije ovo ona...lici...al mislim da nije
evo predviđanja za spa..istorija se ponavlja..
Pos No Driver Constructor Laps Time/Retired Grid Points 1 9 Kimi Räikkönen
McLaren-Mercedes 44 1:30:01.295 2 10 2 5 Fernando Alonso
Renault 44 +28.3 4 8 3 3 Jenson Button
BAR-Honda 44 +32.0 8 6 4 7 Mark Webber
Williams-BMW 44 +1:09.1 9 5 Ret 1 Michael Schumacher
Ferrari 13 Collision 6
Dabogda se ostvarilo...
Berni je manje bitan, molim da se fokusirate na NJEGA.
ne smije...korina bi ga sredila po kratkom postupku..pa bi fabtronas biio u koroti narednih 10g...![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks