Page 110 of 746 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... LastLast
Results 2,726 to 2,750 of 18631

Thread: Gorivo!

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

benzin ima jako losa mazivna svojstva, nafta je recimo mnogo masnija (dobro ti nisu zbog toga preporucili da dospes i malo nafte)
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Femaman View Post
    a ti drugi ce nas tek lopuzat, njima su prazni dzepovi, ovi su ih makaar napunili
    aj procitaj molim te, ne mogu pisat opet, jer ja ne znam odakle tebi da su njima dzepovi napunjeni, blago nama s takvom omladinom koja tako razmislja...

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    .....
    Slusaj dušo, ne moze tebi niko reci da ce ti pojeftinit gorivo, jer sa ovom ekonomskom situacijom, gorivo mora da bude ovoliko da drzava ne bi bankrotirala.
    Ko nas je doveo do ove situacije? Nemoj krivit svjetsku krizu jer i prije nje smo cvjetali

Ako pogledas sta placamo ovom cijenom vidjet ces koliko akciza se placa na ovu cijenu.
    Akciza-Porez, isti **** to se slazemo.
    Placas i porez na telefon, struju i jos mnogo toga sto je maltene i DPS priznao da je zbog garancija datih KAP-u
    Neko daje garancije KAP-u, garantuje mu iz tvog dzepa

A zasto ?

Jer ti neko od osamostaljenja obecava bolji zivot, kroz tvoja ulaganja a za tudju dobit.
    U ekonomskom smislu, sta si ti dobio od 2006 godine pa do sad?
    Gorivo ne moze biti jeftinije, jer drzava to ne moze da priusti, ne moze da se odrekne akciza jer bi propali ekonomski.
    Sav porez, kroz gorivo, struju i sve... sto ti placas, ne cini tvoj zivot boljim, cak naprotiv, ali cini da drzava koliko toliko opstaje.

Da sumiram, drzava ekonomski tone (porezi rastu kao direktni simptomi), mi kao narod ne bivamo nista bogatiji (naprotiv), ali pojedinci bivaju sve vise i vise bogatiji, ali to ne cudi nikog, oni su se nakrali pa nece vise?
    Prica "ovi su se makar nakrali" je tacna, ali ne i zakljucna, pa ljudi oni i dalje kradu, biva li vama sto bolje?
    NE POSTOJI MENTALITET KOJI SE NAKRADE I STANE, utuvite to u glavu, isto kao sto ne postoji osoba koja se jednom najede i nikad vise.
    Niko se ovdje nije nakrao, gledate li vi televiziju, medije generalno... afera telekom? Ejj, to je nas novac, u nasu drzavu trebao da udje a ne privatne ruke, sto zaboravljate tako?
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Služi al mi je to "podmazivanje" svaki majstor preporučio. Vjerovatno ima drugi naziv za to al se ne mogu sjetit.

Daj reci im da sam ja rekao DA NEMAJU POJMA.
    Cus, benzin za podmazivanje. Cega? Karika?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Daj reci im da sam ja rekao DA NEMAJU POJMA.
    Cus, benzin za podmazivanje. Cega? Karika?
    Plin "suši" motor pa stoga valja na svakih 1500-2000km provozat ne benzin 10-20km. Tadić u Nk,2 u DG,i par iz PG(nisu mi ništa radili nego čisto priča). Jesu li babske priče ili ne,nemam ti pojma. Bukvalno ove riječi su bile kod svakog.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Daj da znam i ja, jer evo vozim preko 150 000 na plin...kako to plin SUSI motor? Gdje ga susi? Koje djelove susi?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    327
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    45 Posts

Quote Originally Posted by no-mercy View Post
    Ocu li biti kaznjen crvenim kartonom ako pozovem (opet) na demoliranje jedne po jedne pumpe?!
    Bas bi mi znacilo da se u jednu kvalitetno u***** i podjem i kupim bike dobar.
    Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Ja sam to isto predlozio i nista, slab odziv;D
    ko da vam ko brani eto ste se nasli, ako 2 momchine takve ne mogu demolirat 1 benzisku, ko moze?

BTW, prica se da nije DPS ovaj put digao cijenu, no SDP.
    DPS je prosli put!
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Evo sad sam i ja prvi put uzeo da guglam(ne interesuje me automobilizam previše pa se nisam ni zanima). I ti ćeš isto naći vjerovatno, pominje se sušenje dihtunga i gumica al izgleda da je sve to babska priča. Ja sam dosad postupa po uputima majstora i nisam se interesovao za više info.
    ''plin suši motor" sam kucao pa i sam možeš viđet što sam našao. Nikakvu potvrdu za to "uputstvo u suštini" sem savjeta po foruma koje neko opet demantuje itd.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by NSX View Post
    koji si to traktor trgovao?
    Mercedesa A klase, a170 cdi, kunem se u njega

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,228
    Thanked in
    1,563 Posts

ajj iz E38 u A klasu... to kao kad ja uzmem megana nakon Ma
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Banja li je sipat u 49cc 6 mjeseci godisnje
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Evo sad sam i ja prvi put uzeo da guglam(ne interesuje me automobilizam previše pa se nisam ni zanima). I ti ćeš isto naći vjerovatno, pominje se sušenje dihtunga i gumica al izgleda da je sve to babska priča. Ja sam dosad postupa po uputima majstora i nisam se interesovao za više info.
    ''plin suši motor" sam kucao pa i sam možeš viđet što sam našao. Nikakvu potvrdu za to "uputstvo u suštini" sem savjeta po foruma koje neko opet demantuje itd.

Gle, komora za sagorijevanje, 700-800 stepeni...tu je uvijek suvo!
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    152
    Thanks Thanks Received 
    1,660
    Thanked in
    1,040 Posts

Aj daću ti broj telefona njihov pa se sa njima popričaj i objasnite jedni drugima ko je u pravu a ko ne,može tako?
    Kažem ti što je mene više ljudi reklo koji se bave tim zanatom(od toga jedan završio obuku u Lovato centru u Italiji i ima licencu njihovu). Ja se nisam interesova o tome niti me je zanimalo previše. U komori za sagorijevanje sigurno nije vlaga ka u tropskoj džungli(bar ne kod mene) a da li benzinskom motoru treba ponekad i benzina(ili može samo na gas), ni u to nisam siguran jer mi nije fah ni interesovanje. Svakako da sam poslušao savjet ljudi koji su u tom poslu stručniji od mene.
    Ako te zanima odakle to mišljenje,tvrdnja itd,rado ću ti proslijedit broj pa možeš sjutra obavijestit sve nas o čemu se i kako radi. Ja svakako nisam stručan za to

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Slusaj dušo, ne moze tebi niko reci da ce ti pojeftinit gorivo, jer sa ovom ekonomskom situacijom, gorivo mora da bude ovoliko da drzava ne bi bankrotirala.
    Ko nas je doveo do ove situacije? Nemoj krivit svjetsku krizu jer i prije nje smo cvjetali

Ako pogledas sta placamo ovom cijenom vidjet ces koliko akciza se placa na ovu cijenu.
    Placas i porez na telefon, struju i jos mnogo toga sto je maltene i DPS priznao da je zbog garancija datih KAP-u

A zasto ?

Jer ti neko od osamostaljenja obecava bolji zivot, kroz tvoja ulaganja a za tudju dobit.
    Gorivo ne moze biti jeftinije, jer drzava to ne moze da priusti, ne moze da se odrekne akciza jer bi propali ekonomski.
    Sav porez, kroz gorivo, struju i sve... sto ti placas, ne cini tvoj zivot boljim, cak naprotiv, ali cini da drzava koliko toliko opstaje.

Da sumiram, drzava ekonomski tone (porezi rastu kao direktni simptomi), mi kao narod ne bivamo nista bogatiji (naprotiv), ali pojedinci bivaju sve vise i vise bogatiji, ali to ne cudi nikog, oni su se nakrali pa nece vise?
    Prica "ovi su se makar nakrali" je tacna, ali ne i zakljucna, pa ljudi oni i dalje kradu, biva li vama sto bolje?
    NE POSTOJI MENTALITET KOJI SE NAKRADE I STANE, utuvite to u glavu, isto kao sto ne postoji osoba koja se jednom najede i nikad vise.
    Niko se ovdje nije nakrao, gledate li vi televiziju, medije generalno... afera telekom? Ejj, to je nas novac, u nasu drzavu trebao da udje a ne privatne ruke, sto zaboravljate tako?
    Mali, ali sadržajan monolog.

Kakve ovo veze ima sa mojim postovima? Nit' sam tvrdio ovo boldovano, nit' tako mislim. Samo mi nije jasan optimizam ljudi koji misle da dovedu "crnog đavola" samo da se skine trenutna vlast u nadi da će se preko noći sve nabolje promijeniti, "opljačkano" vratiti narodu, gorivo automatski pojeftiniti itd. A najmanje mi je jasno kako imaju povjeranja u bilo koju političku partiju u Crnoj Gori da bude nosilac tih promjena (ne računajući ove novoformirane). O kakvim bajkama vi pričate?

I neću više da razglabam o politici. Makar ne na ovoj temi.
    Last edited by johnny bravo; 28-08-12 at 02:23.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    1,462
    Thanks Thanks Received 
    1,186
    Thanked in
    583 Posts

Zato sto se polazi od premise da ne mogu biti gori od ovih sad sto lopuzaju, a i majka mu stara mozda i treba pokusati, nikad se ne zna, mozda nam se nesto na bolje okrene. Sve su ovo snovi al eto, ja ove ocima ne mogu vidjeti vise pa taman nek djavo dodje da nas dokrajci.

Bojim se da je kasno i za demoliranje
    E da hoce neko krenuti, samo da povuce , da baci prvi kamen

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Sto imas ti protiv toga? Bolje zive no mi...kad smo kod goriva onda tamo je sve 20% jeftinije nego kod nas, a o kvalitetu da ne pricamo.

Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
    1) Da li oni bolje zive ili mi, to je van svake diskusije ovdje. A da ne pricamo o dnevnim oscilacijama dinar/euro/dolar... to su trzavice uh....
    2) Kvalitet goriva, hm, ne bih se slozio sa tobom. Prije bih rekao da je po nekvalitetu gorivo u CG stiglo nekvalitet goriva u Srbiji.
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

A zasto ?

Citajuci istoriju i biografiju Josipa Broza Tita, vidio sam da je smatrao da na vlast treba doci pučem, nasilnicki, ako ne moze demokratski...
    ... iz prva sam bio zgrozen, ali sve vise i vise vidim da je covjek imao potpuno pravo iz razloga jer narod je takav, da on ne umije odabrat i ne vidi izbora, lakovjeran je i previse povodljiv, a ovi sto ga kradu ce mu biti "odomaceni i procitani" pa nece htjet da rizikuje.

Da je bilo demokratije i slobodne volje gradjana, SFRJ bi se raspala prve godine.
    U SFRJ Tito je pa mogu reci najblaze maltretirao ljude koji su bili za osamostaljenje, naredjivao miliciji da tuce i privodi narod koji su protestovali, ali to je bio period kad je SFRJ vidno postajala sve jaca i jaca zemlja, on je imao rezultate iza sebe pa je svo to batinjanje protestanata izgledalo kao vaspitanje djece od strane oca, jer je bilo ispravno u njegovom slucaju.

Narod nema oci, narod ne cuje, dio naroda je neobrazovan, dio neinteligentan, narod ne zna nista, a glasa ! To je propast svakog demokratskog drustva, a mi bas srece u tome nismo imali...
    Izvini, od kad pratis politiku, i ko je pisao ove postove, posto ti sigurno nisi!

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Može li neki komentar od DPS-ovaca koji krvare na braniku Crne Gore?

http://www.vijesti.me/vijesti/gorivo...u-clanak-89375

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    Izvini, od kad pratis politiku, i ko je pisao ove postove, posto ti sigurno nisi!
    Ocu da se ubacim u politiku
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

priznaj odakle si uradio copy/paste ili kome si pozajmio profil? znam te tico!

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Malo "ljepsih" rijeci, i vec si u konfuziji jesam li to ja... e pa too, o tome ja pricam, ovaj narod je konfuzan, ne zna nista :P lako ga je zavest
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    281
    Thanks Thanks Received 
    569
    Thanked in
    287 Posts

dobro je da ti znas ista o Titu, SFRJ-u, aferi Telekom hahahahaha makse jadan, znam te ja previse dobro, tako da nemoj vise kopirat ove tudje rijeci/postove sto god.

Ti, sport i politika. Kao ja, astronomija i... farmacija

slikam slike povoljno

Thanks Thanks Given 
    2,904
    Thanks Thanks Received 
    3,509
    Thanked in
    1,576 Posts

Gorostase, ja bi glasao za tebe.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    590
    Thanked in
    442 Posts

Koliko li ce ovcica ponovo zakuriziti magicni broj...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neko odje prije rece da ce doc gorivo na 2e,bgm jos malo i bice u pravu

Thanks Thanks Given 
    40
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    63 Posts

Nista nijesu ucinjeli ako ne poskupe i registraciju...

Page 110 of 746 FirstFirst ... 1060100106107108109110111112113114120160210610 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)