Zeman je kralj.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Zeman je kralj.
danas krece serija A. nikad slabija ali moze se reci i nikad ujednacenije ekipe.juve jedini odskace kvalitetom + evo moguce da ce doves ljorentea.
milan, roma, inter, fiorentina su dosta mijenjali pa treba vidjet kako ce sve to bit. udineze isto. lacio ima prakticno istu ekipu od prosle sezone samo pojacanu (nadam se) zarateom i edersonom.
sve u svemu borba od 2 do 7 mjesta ce bit zanimljiva.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Odavno se nije desilo da nemam nikakva očekivanja pred početak sezone... Ako ne dovedu 2 igrača do kraja roka ne nadam se ni LS...
#fakenews
Danasnja izjava Zemana: "Rodjen sam kao Juventino. Nosio sam crno bijeli dres kad sam imao jednu godinu, a onda sam napunio dvije."
Ironican komentar na svadje izmedju njega i stare dame. Stvarno je sef. Evo jos jedne izjave od prethodnih dana:
"Fudbal je postao individualni sport. Nekad su igraci bili usko povezani na terenu i van njega. Danas vidis djecu koja dolaze na trening sa slushalicama, odrade to, opet slusalice, u svoje auto i tako svaki dan."
I evo naravno taktike za Romin mec.
![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Simpatičan lik nema priče![]()
deuscroix
Za mene je ispao klasicni smrad posle svega sto je uradio, i jos pljuje po Gallianiju koji je obecao pojacanja a onda prodao dva najbolja igraca. Kao da je to glavni razlog sto je otisao. Ista stvar vazi za Lucia, koji je danas izjavio da nije shvatao koliko je rivalstvo izmedju Juvea i Intera dok nije dosao u Juve, i da jedva ceka derbi.
Ja ga pamtim još iz Barija dje je ušao kao klinac sa klupe i potopio upravo Inter a posle se dobrim igrama nametnuo u Romu da bi kao klasa otišao u Real Madrid ,uzeo pare, pravili skečeve da previše jede jer se ugojio ka prase i oni ga vratili u Italiju dje opet dobro igra... legendaran lik ... sa njim je samo u Italiju sigurno da će igrat a kad ode nedje ide da uzme pare
![]()
deuscroix
Netacno, nikako ovaj ne moze u isti kos sa Cassanom jer NIKAD nije pljuvao Inter, cak sta vise pokazao je rispetto iako su ga mrsnuli. Nije mi muka da pisem cio intervju jer ne moze da se kopira, a pisali su ga momci koji ozbiljno rade svoj posao i nema nikakvih dezinformacija.
Brazilski stoper kaze da je tek nakon prelaska u Torino shvatio koliko je jako rivalstvo izmedju Intera i Juventusa: "Nisam znao da je tako izrazeno rivalstvo izmedju ova dva kluba, u Interu mi se cinilo da je vatrenije gradsko rivalstvo sa Milanom, ali sada, kada sam ovdje shvacam da sam u krivu."
Kada je upitan da li se pred utakmicom sa Juventusom osjecala posebna atmosfera. Lucio je odgovorio: "Kunem se da atmosfera pred utakmice sa Juventusom nije bila nista drugacija od one kada bi igrali protiv primjerice Rome."
Novinare je zanimao i odgovor na pitanje koje se stalno provlaci - postoji li netrepeljivost izmedju Argentinaca i Brazilaca u Interu: "Za svo vrijeme mog boravka u Interu nije bilo nikakvih problema, imali smo prekrasan odnos. Ne znam da li se nesto promijenilo."
Na pitanje koliko je skudeta osvojio Juventus, Lucio je odgovorio: Ja sam profesionalac, danas nosim dres Juventusa i uz Bianconere sam." Na pitanje da li to znaci da smatra da imaju 30 naslova, Brazilac je izbjegao izravan odgovor, pokazavsi time i respekt prema bivsem klubu: "Nije na meni da govorim o tome, tih godina cak nisam ni bio u Italiji. Samo kazem da sam sada u Juventusu i ponasam se u skladu sa tim."
A sta cemo sa ovom izjavom?
Ne znam sto cemo sa ovom koja je bila prije vise od mjesec dana. Bitno je da se covjek sad ispravio i ni u jednoj recenici nije pljuvao Inter niti je kazao da Juve ima 30 skudeta nego je iskusno izbjegao taj odgovor.
Tad su ga uhvatili na prepad mrco je morao sve da potvrdi.![]()
Evo vam intervju Cassana, govorio je zasto je otisao iz Milana. Objasnio jos neke stvari, zanimljiv tekst
Kasano je otvorio dušu o svemu što ga je oteralo iz Milana. Krivicu vidi samo u jednoj osobi. Galijani mu stao na žulj.
"U Milanu nije bilo problema. Nisu bili krivi igrači ili trener. Problem je bio na višem nivou.
Galijani je samo obećavao. Samo obećanja, priča. A ništa nije uradio ili ispunio. Okružio se samo ljudima koji mu se uvlače i samo takve voli.
Nije želeo da kaže bilo šta o ambicijama kluba. Iz Milana su me oterala prvo njegova lažna obećanja, a zatim situacija sa Ibrom i Silvom.
Zahvaljujem se svima u klubu. Silviju i Barbari, doktorima i navijačima naravno. I svim saigračima na podršci. I Tasotiju, on je bio jedini trener koji je hteo da priča samnom. " - otvorio je Fantantonio dušu.
Tvrdi da je Inter korak napred, iako je pre samo par meseci tvrdio da je iznad Milana samo nebo.
"Pa da, ali Inter je iznad neba." - kaže Kasano.
"Morati je hteo da me dovede odavno. Kad je Manćini bio tu. Ali tad sam bio lud, pa je odustao. Sad sam konačno stigao u tim za koji navijam. Ovde ću završiti karijeru. Kad zaigrate za klub za koji navijate to je kraj. Od toga ne možete da uradite ništa više." - zaključio je Italijan.
Zamolio bih ga da ne završava karijeru u Interu.
http://www.sportske.net/vest/medjuna...-ls-93002.html
red je da osvezi friz
nego,nmg docekat nocas...cekam Fioru - Udine 0-2 i Juve - Parma of kors 1 za neku sicu![]()
Evo citam da je Juventus ponudio 10 miliona za Borijela!
Ljajic raspali izvodi prekide a Joveta bi trebalo da je malo drskiji. Previse dopusta ovim sisama.
jovetic opet nije kapiten, sto se radi u tu fiorentinu to niko n e zna
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
za klasu je stevan bolji od ostalih, grijeh bi bio da ostane i ovu sezonu. ako ništa drugo samo njega fauliraju - čini mi se 4 faula nad njim bila u pola sata
Uopste mi nije jasno kako Ljajic i Paskval izvode prekide pored zivih i zdravih Jovetica i prof.dr.Pizara?!
Baš dobro igra ova Fiorentina, no zaludu kad go primiše...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks