Ovo mi danas miriše na kec:
Rostov-Alanija 1 kvota 2.3
Očekujem da Grofova ekipa konačno krene.
cekam wolfs da zakljucii...a on u 93 prima go....sto je ovo ....
Ovo mi danas miriše na kec:
Rostov-Alanija 1 kvota 2.3
Očekujem da Grofova ekipa konačno krene.
za sve koji su danas izgubili evo jedan tzv tiket-vadilica
Juve 1
Espanjol1
Betis1
Malaga 1
Sto ce meni da ja igram litex mrtvi iz te prsle lige nije mi jasno,jos nikad ne igram tolku kvotu...
pa je li realno da smrdljivi Bazel dolazi 2 puta zaredom u prelaz a ja ga ne igram....
proslu je igrao sa Vaslui, isto prelaz....
Gods of Betting I Bow to Your Beautiful Influence
Kakvi Vaslui Kedown, igrali su protiv Kluza![]()
---Chelsea Fc---
jes brao
Basel1 - 2 CFR Cluj
Half-time1 - 0Full-time1 - 2
Uuu, lose, lose, vrlo lose.
Uzivo tek da ne pominjem.
Ah od koga je ovaj Bilbao primio petardu , uzas.
Kopenhagen x2
Leh P x2
Porto 1
Fiorentina 1x
Juventus 1
Ajax 1 & 3+
Betis 1
Zali boze.........konja...
razboljeh se kad ovo vidjeh,sijede bi mi izasle posle ovoga
ANALIZA 1:
Beroe vs Etar
Solidna ekipa
Beroe je tokom leta promenio trenera i nekoliko igraca, ali nisu slabiji onego prosle sezone. Oni imaju jaku sredinu terena koju cinemladi bugarski igraci i iskusni stranci. Najbolji igrac tima, David Caiado je ostao u timu iako je imao nekoliko ponuda da promeni sredinu. Oni su u prvom kolu razbili Botev rezultatom 4:0, ali su nakon toga poazeni od najjaceg kluba u Bugarskoj Ludogoretsa 3:1 na strani. Oni su na tom mecu do pred sam kraj imali neresen rezultat, ali su postigli auto gol i tako zapecatili svoju sudbinu.
Novajlija
Etar je prethodne sezone izborio plasman u visi rang posto su u istocnoj grupi druge lige zauzeli prvo mesto. Oni su novu sezonu poceli dobro, pobedom na gostovanju protiv Montane. Iako je Montana imala prednost na tom mecu oni su uspeli da golovima Luiz Eduarda dodju do pobede od 3:2. U narednom mecu se pokazalo da je Cerno More ipak prejak za njih pa su porazeni 1:0.
Pobeda domacina
Mislim da je Beore jaca ekipa i da se nalaze u boljoj formi od novajlije u ligi. Etar je igrao sa dosta entuzijazma u prvoj rundi, ali mislim da im taj entuzijazam na ovom mecu nece biti dovoljan.
TIP 1
KVOTA 1,60
SIGURNOST 9/10
ANALIZA 2
CSM Lasi vs Panduri
Borba za opstanak
Domacin je u zoni ispadanja nakon 5 odigranih kola a uz to ih muce i finansijski problemi. Imaju sa 2 boda do sada. Remizirali su sa Petrolulom i Kluzom. Imaju 7:12 gol razliku. Igraju efikasan fudbal.
Prvi na tabeli
Odlican start sezone za goste. Nakon 5 odigranih kola prvi su na tabeli sa 13 bodova. Imaju 14:5 gol razliku. I gosti igraju efikasan fudbal. Jos uvek nisu igrali protiv jakih rivala. Cilj kluba je da sledece sezone igraju Ligu Evrope
Dva efikasna tima se sastaju
Domacin i dalje nema pobedu, ali treba reci da su na skoro svakom mecu dali gol i to rivalima Otelulu, Dinamu, Petrolulu, Kluzu. Jedino nisu uspeli da postignu gol protiv Rapida. Mislim da veceras mogu da postignu gol. Ocekujem efikasan mec. Srecno svima !
TIP 3+
KVOTA 1,85
SIGURNOST 8/10
ANALIZA 3
17:00 Novi Pazar - Crvena Zvezda 2 @ 1,60
U drugom kolu jelen super lige se sastaju novi pazar i crvena zvezda. Nakon što su u prvom kolu neočekivano u gradskom derbiu igraći crvene zvezde odigrali mršavih 2:2 protiv rada iz beograda navijaći žele izvinjenje kroz pobjedu nad novim pazarom. Ove sezone novi pazar je novajlija u ligi i do sada su zabilježil pobjedu protiv radničkog iz niša od 3:0 i neriješen rezultat 1:1 protiv radničkog 1923. Ovaj susret za crvenobele bi mogao biti jako važan jer današnjom pobjedom bi preskoćili najjučeg rivala partizan koji je u prošlom kolu zabilježio poraz. Sve osim pobjede crvene zvezde bi bilo veliko iznenađenje za sve ljubitelje fudbala koji prate jelen super ligu. Sretno crvenobeli i sretno svima koji isprate ovaj par kao dobitni i uvrste ga na svoj listić.
TIP 2
KVOTA 1,60
SIGURNOST 9/10
FREE DUBL:
Midtjylland - Silkeborg 1
Milan - Sampdoria 1
KVOTA 2,50
SIGURNOST 9/10
FREE TRIPL:
Anzhi M. - Mordoviya 1
Inter Turku - Jaro 1
Trabzon - Elazig 1
KVOTA 3,00
SIGURNOST 9/10
FREE SINGL:
Liverpool - Man.City 2
KVOTA 2,40
SIGURNOST 8/10
FREE DUBL 2:
GOŠK - Željezničar 2
Hannover - Schalke(zg) 3+
KVOTA 2,80
SIGURNOST 9/10
http://www.icebet.bloger.hr/
evo i njihov blog za slanje poruke kosta 1e za nas i dobijete parove danas kvota oko 5 kazupa ko voli nek' izvoli
![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks