AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
ACM doveo na pozajmicu Ze Eduarda, napadača Đenove. A izgleda se Pato opet povrijedio, pročitah na calciomercato.
Izgleda da ce Stekelenburg da pauzira 6 mjeseci zbog operacije ramena.
Pa Roma dovodi novog golmana, da li ce biti prvi ili drugi ko zna...
http://en.wikipedia.org/wiki/Mauro_Goicoechea
a koja roma. lacio ce da ih ispljaska ka i prosle godine. zeman ce da se posvadja sa totijem i de rosijem poslije 5 mecava i otice iz kluba.
p.s patu je ovo 11 misicna povreda u zadnje 2 sezone. 3 nedjelje ce biti van terena.
Last edited by laciale; 22-08-12 at 17:42.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Digavi Milanu pojacanja.:hardrock:
"Konačno sam u klubu za koji navijam. Ovo je veoma važno za mene. Nema ništa lepše nego kad stigneš u klubu čiji si navijač. Osmeh mi se vratio na lice", rekao je Kasano koji će nositi broj "99" koji mu, kako sam kaže, "mnogo znači".
Pazite sto kaze Garganov agent, ovaj cak sanja.
Evo što je rekao Boselli za FcInterNews.it: ".. Sve ide u pravom smjeru, u popodnevnim satima trebamo dobiti potpis - rekao je Boselli - Gargano je od djetinjstva sanjao igrati za Inter, to mu je želja."
:dring:
Fiorentina ponudila 12 miliona za Lisandra Lopeza iz Liona. Najjace bi bilo i ovoga da dovedu pa pjeske da osvoje prvenstvo.
Onaj Prade je poludio, mora da je udario nedje glavom pa svatio sto mu je posao.... Kad se sjetim njegovih poteza ranijih godina..
Pato se opet povrijedio , nece biti spreman za prvo kolo. Kakv ce ovo invalid da bude kad karijeru zavrsi
Njemu će da svane kad batali fudbal.
Nista od Ze Eduarda. Ne prelazi. Kaka' ce 99% doc', Pato na tri nedjelje. Ovo je definitivno do Milana, a ne do Pata. Jer kad igra za Brazil, nema problema. Ovamo kad dodje, odma' *****. Vidim da cemo i ove sezone da se *****o sa povredama. No i ovako ne ocekujem nista, tako da mi je svejedno.
DICIOTTO
Od prosle sezone 8 novih igraca je doslo, neki se vratili sa pozajmice neki kupljeni, pozajmljeni..
Stramacionijev "san" se ostvario. Sve je dogovoreno sa Paulinjom da predje, samo je on insistirao da ne predje sad nego u januar zbog svjetskog prvenstva.
------------------Handanovic----------------
--Zanetti----Silvestre-----Ranochia(Juan)--A.Pereira--
----------------Guarin--------Gargano-----------
---Palacio---------Snajder------Coutinho--------
---------------Cassano(Milito)-------------------
Kaznena ekspedicija.
Samo makni Kutinja, macak, iz ove ekipe, stavi koga god oces drugo i onda moze da bude naslov ''Kaznena ekspedicija'', ali sa podnaslovom ''Za gol vise edisn''.
Kutinju kao Kutinju nista bas. Nego mu je previse onako, ovome sto je sastavljao.
Hahahha kakav je Cordoba u odijelu!![]()
Sigurno je obuo neke kopačke, 100%![]()
tako mi interovih crvenih dresova,pih
lice na vatrogasce u njima.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Za sada prodato 45.000 ulaznica za mec Roma-Catania! Do nedelje se ocekuje i preko 50 hiljada.
Sta radi Zeman!
Stvara euforiju medju rimljanima, nista vise![]()
ne zanosi se. coek igra bez odbrane.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks