Malo koji? Sjeti se Mogrena protiv barem duplo gore ekipe.
Dobro ovaj rece ovo sto nam Zeta priredi nocas malo ce koji klub ponoviti,pet komada kuci kolko li ce biti tek na strani..
Publika im je predobra sto jes jes jos kad bi kakav miting bio poslije utakmice da se izvicu jos malo to bi bilo bas super...
E niko nije usra kvalifikacija ka BudućnostPogledajte kako svi redom prangijaju one koji ih izbacise piiiiiiiiii
Stvarno je mogla buducnost ove godine,bio joj je put nikad bolji samo da su one fizikalce prosli...
Svi im uvale 3-5 komada a nasi ih prestavise ka Barcelonu piiiiii Prvi ozbiljan klub sa kojim bi se sastali bio bi Seltik
Ahahahaahahha kakva zemlja majko moja ,evo vidim sliku zastava CG preko tribine a repertoar pjesama baja mali knindza.
ZVEZDA ooooooOoOoooOoooooo !!
http://www.vijesti.me/sport/lako-int...l-clanak-88833
Lako za Inter i Lacio, pobijedio i Liverpul
''Veliki korak ka Ligi Evrope je napravio i Liverpul - "redsi" su u finišu srušili otpor Hartsa u Edinburgu, a presudio je autogol Vebstera.''
Ovo su i Vijesti pocele da se sprdaju sa Liverpulom cini mi se![]()
Kakva klasa od Toivonena..Predobar.
nema nas na svjet,aoooo sto je ovo brate mili
gledah na preskoke inter/zvezdu i zecane...
inter rutinski, bez daljih komentara...
zvijezda me pozitivno iznenadila.
steta sto u onom klubu osim fenomenalnog jovanovica i solidnog vesovica (premda je ponekad znao da bude sebican) nema vise ni jedan iole kvalitetan igrac.
na kraju se jovanovic povrijedi, nadam se da nije nista ozbiljno jer ce nam valjat sad protiv poljaka.kad je stigao ljetos u zvezdu, mislim da nisu ni sami bili svjesni koliko su pojacanje dobili nazad!
zeta ocekivano...
p.s. atmosfera na marakani: no comment!
Ma solidan je tamo i Lazović i onaj mali što je sa njim naprijed a ostalo sve za beton ligu,niko veze sa mozgom. Jovanovića su svi pljuvali kad je doša, ko je taj, to vezaš neki,on blage veze itd. A sad bog lično. Kad navijači umisle da igrač valja jedino ako dolazi iz Brazila ili sl. Ne nego će za siću da im igraju reprezentativci Engleske i Italije. Da im nije bilo Deja ne bi ni Jovanović doša kod njih.
maksimovic i jovanovic odlicni igraci,takvi kao sto su oni nam trebaju u odbrani...za vesovica stvarno vise ne znam sta da kazem,neki put odigra dobro,neki put katastrofalno.asamoa poslednjih 10 minutasto je odigrao sasvim solidno...sporo igramo tu mora nesto da se mijenja odmah
Kako slavi Cambiaso ka na FManager
u pravu si. koliko toliko odbrana bolje obavlja posao uz njega. zvezdi je i trebao autoritet na terenu.
ovamo, vesovic mene iznenadjuje iz utakmice u utakmicu. protiv rada je odigrao bruka dobro, utakmice prije... jak je, brz, moze da se nosi sa pritiskom. samo mi je zao sto mu robi nije pruzao vise prostora.
bajkovic je sinoc opet briljirao.
generalno, zvezda djeluje mnogo vise spremnija i ozbiljnija ove godine. za razliku, recimo od prosle godine, kad se to najbolje vidjelo protiv ren-a. krenuli su ostro, pa su pali posle 20 minuta pa se vukli po terenu do kraja tekme.
dosta mlad i ambiciozan tim. vidjecemo sta ce nam pokazati ove sezone
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Robi je imao viziju, ali za materijalizaciju te vizije treba da prođe jedno par decenija. Ne možeš već formirane fudbalere naučiti da igraju tika-taka. Tome treba da se uče najmlađi uzrasti, pa da takav stil igre zaživi. Saša Janković je učinio pametnu stvar i formaciju podredio igračima, a ne obrnuto.
Dobra Zvezda sinoć. Navijanje na visokom nivou.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks