S obzirom da u prvom postu pise da ovakav nacin otvaranja paypal-a ne funkcionise da li je tako?
S obzirom da u prvom postu pise da ovakav nacin otvaranja paypal-a ne funkcionise da li je tako?
Ako neko koristi ckb karticu neka me savjetuje koju.
Ne bih sa dozvoljenim minusom (ako je uopste moguc jer ne primam platu kod njih).
http://www.ckb.me/web/code/navigate.jsp?Id=311
Uzmi debitnu neđe,tako može da ti se skine samo koliko imaš na račun.
ja bih ti preporucio da izbjegnes ckb...ja se s njima zakopah..jedva opstaju jer ih samo drzava forsira il ko zna sta je tu sve..nlb bih ti preporucio minimalna cijena odrzavanja kartica, sms banking i drugih stvari..u ckb znaj za sve ti uzimaju proviziju i znaj da cijene koje ti pisu u ugovoru uvjek dupliraj u praksiovo je moje misljenje
a sto se kartice tice uzmi samo visu
Ja imam ckb karticu. Skinu mi nesto ispod 4 eura svaki mjesec za odrzavanje iste. Što se tice rada , funkcionise odlično.
Ludilom maskiram dosadu
greskom sad narucih neki rezac tj umjesto jednog komada narucim dva..mogu li kako ponistiti ovu kupovinu i kako..u pitanju je ebay
posto nemam iskustva sa ebay trgovinama, postoji li kakvi nacin da, kad vrsim pretragu, da mi izbaca samo one prodavce koji salju worldwide?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ja ga još nisam naša a bih volio da ima. Jedino ako je ko kakav plugin smislio,al sumnjam.
NLB -> poklon debitna kartica -> platis 5e za otvaranje, i samo uplacujes koliko zelis da trosis.
Ako sam dobro razumjela meni pomaze ovo ponekad:
U desnom gornjem dijelu ima opcija sort by, tu izaberem price+shipping lowest first i onda mi nudi listu zemalja i samo cekiram Montenegro.
ili udjes gore pored search u advanced i izaberes dolje u opcijama sta ti treba Located in - Available to.
A ono ponekad pomogne, bolje ista nego nistazapazila sam da mi na ebay.com pomaze to ali npr na ebay.de nidje veze opcija zabudali kao da nisam nista birala.
hvala svima na odgovorima, al nesto nista od ovoga ne radi kako treba.
i meni sve pobrcka, ka sto Dutch rece. mijesa frogs and grandmas![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
people ako na paypal fakturu pise cijena proizvoda plus troskovi postarine tacno 149eura a i salje se obicnom postom tj Sellers Standard International Rate iz Dablina nece mi obracunati carinu na ovo je li tj nemaju osnove da je obracunaju po mome ako se vec precizno postuje iznos do 150eura
Last edited by GIGA; 25-08-12 at 21:29.
nece te cariniti
je li ovo realno..zablokirali mi paypal tj nijesu ga zablokirali vec kao da sam prekoracio sending limit i valjda sad mi trazi da se malo bolje upoznamosta sad da radim...na entropay karticu mi je ostalo oko 120eura..imam ove dvije mogucnosti da izaberem tj prve 3 ili zadnje 3
e vala i ovi iz paypala zezaju
Verify my bank account
- Make payments using money from your bank account.
- Withdraw money from your PayPal account to your bank account.
- Lift your sending limit.
Link and confirm my debit or credit card
- Make payments using money from your debit or credit card.
- Withdraw money from your PayPal account to your debit or credit card.
- Lift your sending limit.
postoji li mogucnost jer vidim da entropay nudi to da otvorim novu entropay karticu tj s postojece da prebacim na novu i onda s njom da otvorim novi nalog na paypal jer vidim da im je limit na paypal 650$ a ja sam to ispucao za par dana...znaci kad zablokiraju da otvaram uvjek ovako novi account dok budem mogao tj dok mi ne dosadi
Last edited by GIGA; 27-08-12 at 16:58.
http://www.ebay.com/itm/NGK-NTK-Wide...e0294d&vxp=mtr
koliko me ispane ovo? oce li ovo stic preko dhl ili regular? 240 plus 60 slanje i koliko ide carine i pdv?
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks