View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 571 of 942 FirstFirst ... 71471521561567568569570571572573574575581621671 ... LastLast
Results 14,251 to 14,275 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nikad Partizan nije imao pomoć države kao Zvezda(barem ne srazmerno odnosu rezultata dva kluba), sve je to neka crkavica. Pa mi smo posle osvajanja Evrolige jedva skupili pare da isplatimo zaostala dugovanja igračima.

Za razliku od zvezde, koja se pre par godina ugasila, kako bi se obrisala sva nagomilana dugovanja i stvorio novi klub sa dodatkom VET(veterani) čisto da se malo razlikuje, Partizan je u sličnoj situaciji 2003. raspustio cijeli prvi tim, i krenuo iznova sa SVOJIM juniorima...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Steamroller View Post
    Nikad Partizan nije imao pomoć države kao Zvezda(barem ne srazmerno odnosu rezultata dva kluba), sve je to neka crkavica. Pa mi smo posle osvajanja Evrolige jedva skupili pare da isplatimo zaostala dugovanja igračima.

Za razliku od zvezde, koja se pre par godina ugasila, kako bi se obrisala sva nagomilana dugovanja i stvorio novi klub sa dodatkom VET(veterani) čisto da se malo razlikuje, Partizan je u sličnoj situaciji 2003. raspustio cijeli prvi tim, i krenuo iznova sa SVOJIM juniorima...
    Uz malu pomoc Raiffeisen banke koja je odjednom nasla interes da ulaze u sport koji u Srbiji gleda 50 ljudi po mecu, a prenosi se po jedna utakmica svaka 2 mjeseca. Garant su vidjeli tu mogucnost da se medijski eksponiraju, nema nikakve veze sa postavljanjem Sostara [koji je godinu dana ranije bio u upravi koja je raspustila citav tim bez da ih isplati] za republickog sekretara za sport. Odjednom, od ekipe koja raspusta tim, ima se para da se dovede tada vjerovatno najbolji golman na svijetu [Sefik] i standardni reprezentativac tada zajednicke drzave [Ikodinovic] izmedju ostalih.
    Da ne govorimo o tome kako Partizan nerjetko 'pravi' igrace koji kasnije retroaktivno postaju proizvodi najbolje skole na svijetu.

Nemojmo se lagat, i Partizan je i te kako bio pomagan. Bilo direktno finansijski, bilo tako sto im se da Banjica da je koriste bez nadoknade. A s druge strane, Zvezdu ucjenjuju za koriscenje tog istog bazena [i tako dobiju Aleksica iz Zvezde].
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da mi je samo znati gdje su onda sada našli interes Dulić( ministar u prošloj vladi) i njegovi pajtosi "ugledni biznismeni".

Imao je Partizan pomoć države, nisam rekao da nije, ali nesrazmjernu onome što je postignuto u bazenu, pogotovo, ponavljam nakon osvojene Evrolige...

Mnogo veće sada pare ulaze u Zvezdu no što su u Partizan zadnjih 5-6 godina...

p.s Vjerujem da će Zloković , Filipović i Udovičić završiti u Galatasaraju... Partizanu bi bilo koji od njih legao ko budali šamar, ali u trci(finansijskoj) sa Turcima, Partizan nema šanse...
    Last edited by Steamroller; 20-08-12 at 22:04.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znam da ekipe iz Turske imaju masu para, da dosta ulazu u sport, zadnji primjer Fener u kosarci, koji je doveo jednog od najboljih trenera i pokupovao pa sve sto je bilo slobodno, ali da pitam ove momke sto prate vaterpolo, okle sad u ovoj prici Galatasaraj!?

Odjednom se pojavise i paf, odma da kupe sve sto valja?
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Steamroller View Post
    Da mi je samo znati gdje su onda sada našli interes Dulić( ministar u prošloj vladi) i njegovi pajtosi "ugledni biznismeni".

Imao je Partizan pomoć države, nisam rekao da nije, ali nesrazmjernu onome što je postignuto u bazenu, pogotovo, ponavljam nakon osvojene Evrolige...

Mnogo veće sada pare ulaze u Zvezdu no što su u Partizan zadnjih 5-6 godina...
    Ja ne samo da nisam tvrdio da je ovo sad ulaganje u Zvezdu ista drugacije od tog Raiffeisenovog, vec sam i eksplicitno rekao da je ovo odluka 'odozgo'.

Iskreno, nema nista jadnije nego kad se navijaci bilo Partizana ili Zvezde zale na tretman drzave. Da ima mozga, ne bi se dozvolilo da nijedan profesionalni sportski kolektiv bude na drzavnoj sisi. I u Srbiji, i ovdje i gdje god hoces.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Poput kosarke i u ovom sportu drzava Srbija ulaze u novonastali klub. Iako imam respekt prema vaterpolo legendama koje predvode taj projekat (Jelenic i Savic),
    mnogo bi (po meni) bolje bilo da su priliku dali Vojvodini, te je pojacali sa bracom Pijetlovic, Radjenom, Cukom (onim sto igra u Spaniji)...odnosno svim onim igracima koji su i poceli tamo.

Cudi me da Zvezda nije dovela i Cirica, da se oprosti u svom klubu...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

– Све што радимо, радимо у интересу ватерпола и спорта у Србији. Не смемо да дозволимо да се клубови гасе. Тужно је да пре две године финалну утакмицу између Партизана и Војводине прати 50 људи. Ватерполо је јефтин спорт, желимо да развијамо центре широм Србије – рекао је Јеленић на промоцији најновијих појачања.
    http://www.zurnal.rs/2012/08/20/jele...rta/index.html

Po malo smijesna i paradoksalna izjava...

,,Од ове сезоне клуб је променио име па ће уместо наставка Вет, испред имена стајати Београдски ватерполо клуб''.
    http://www.zurnal.rs/2012/08/20/podr...zde/index.html

Srecno, pa da ovo ime potraje duze od dvije godine!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ocekuje se da Leka sjutra da potvrdan odgovor Jugu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ocekuje se da Leka sjutra da potvrdan odgovor Jugu.
    je, danas je stigo u dubrovnik na dogovor.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postoje dobre šanse da Filipović i Udovičić ipak završe u Partizanu.

No da ništa ne prejudiciram, imao je Partizan i dogovor sa Prlainovićem, pa se sve okrenulo posle OI.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh, jug ce imati ubitacnu ekipu ove sezone...steta sto nece biti toliko jaka konkurencija u EL.

nego, zna li se gdje ce premus? jel se dogovarao sta s jugom?
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jutros potvrđen dolazak ivovića, dogovor je za ovu godinu pa razgovor za drugu (ugovor 1+1 - isto je imo i janović jer je zatvorena financijska konstrukcija za ovu godinu, a na kraju iduće sezone vidjet će se hoće li bit para i za drugu godinu).

premuš ne bi trebao doći. djuho će sada odrediti koji igrači će na posudbu jer ima viška igrača. koliko čujem neki bi mogli u jadrana (možda sutić). sukno će definitivno biti maknut, najvjerojatnije kržić preuzima njegovu poziciju. po meni kržić nije dorastao tom poslu, ali vidjet ćemo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    jutros potvrđen dolazak ivovića, dogovor je za ovu godinu pa razgovor za drugu (ugovor 1+1 - isto je imo i janović jer je zatvorena financijska konstrukcija za ovu godinu, a na kraju iduće sezone vidjet će se hoće li bit para i za drugu godinu).

premuš ne bi trebao doći. djuho će sada odrediti koji igrači će na posudbu jer ima viška igrača. koliko čujem neki bi mogli u jadrana (možda sutić). sukno će definitivno biti maknut, najvjerojatnije kržić preuzima njegovu poziciju. po meni kržić nije dorastao tom poslu, ali vidjet ćemo.
    jadran hn ili jadran st?

uh, stvarno mocno djeluje napad juga - dobud, azevedo, janovic, ivovic, boskovic, jokovic.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

– Све што радимо, радимо у интересу ватерпола и спорта у Србији. Не смемо да дозволимо да се клубови гасе. Тужно је да пре две године финалну утакмицу између Партизана и Војводине прати 50 људи. Ватерполо је јефтин спорт, желимо да развијамо центре широм Србије – рекао је Јеленић на промоцији најновијих појачања.
    http://www.zurnal.rs/2012/08/20/jele...rta/index.html
    Nema mi nista ljigavije od te demagogije sa 'visim interesima'. Nemoj srat Jelenicu, ne pravish jak tim radi interesa srpskog vaterpola, nego radi interesa svog kluba [i samog sebe izmedju ostalog].

Nego, kakve ce pizdarije da budu po raznim forumima kad sad u Srbiji opet bude derbi. Sva ona gomila ljudi koji pojma nema o vaterpolu a pojavi se kad je neko jako takmicenje sada ce malo cesce da se javlja... Pa kad krenu pizdarije po uzoru na nase prvenstvo, sa saopstenjima i svim tim folklorom. Lovely.
    Nadam se samo da ce fudbalski navijaci u sirokom luku zaobilazit bazene, da mogu i pogledat neku utakmicu kad odem u BG.

Elem, Jug. Kakva ekipa. Usudio bih se reci da Jug u svojoj istoriji nije imao mnogo puta jachi tim, ako je ikad. Ubitacna prva postava, ludilo. Bice zadovoljstvo gledati ih.
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Dubrovcani su se dobro isprsili, jer kako chuh Leka ne igra za nekretninu, vec iskljucivo za kesh.
    Ovaj Jug djeluje impresivno.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    Nadam se samo da ce fudbalski navijaci u sirokom luku zaobilazit bazene, da mogu i pogledat neku utakmicu kad odem u BG.
    S obzirom šta su cigani ove godine radili na Tašmajdanu, teško...

Za prvi dio posta si potpuno u pravu, vaterpolo odjednom prati i kuso i repato na obje strane...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    jadran hn ili jadran st?

uh, stvarno mocno djeluje napad juga - dobud, azevedo, janovic, ivovic, boskovic, jokovic.
    mislio sam da se podrazumjeva da mislim na hercegnovski. :friendly_wink:

je, cattaro, ne igra za nekretninu. kad se dovodio azevedo prvo se sredio sponzor koji će ga plaćat. sad isto za ivovića, jasno u većem iznosu. ne znam koliko ima, ali ako mogu nagađat, mislim da je to negdje oko 120.000 eura.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prica je da je Gazprom dao pare Zvezdi. Navodno, sukobili su se sa Lukicem i ostalom ekipom iz uprave fudbalskog kluba, pa rjesili da pomognu ostalim clanovima SD, izmedju ostalog i vaterpolo klubu. Takodje, navodno bivsi igraci Partizana nece da se vrate nazad zbog Sostara koji je [opet - navodno] dosta para koje je trebalo da idu Partizanu prethodnih godina prisvojio za sebe.
    Da li je to tacno, nemam pojma, ali to je aktuelna prica na temu...
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobio sam pouzdane informacije da su glavni razlog odlaska P€ra Porobica bili Gojkovic i Zlokovic... Oni su trazili od ovih iz saveza da ga maknu skoro godinu dana.
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Koliko otprlike moze imati Ivovic za godinu dana bas me interesuju zarade najboljih vaterpolista

Thanks Thanks Given 
    6,258
    Thanks Thanks Received 
    14,042
    Thanked in
    5,334 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Koliko otprlike moze imati Ivovic za godinu dana bas me interesuju zarade najboljih vaterpolista
    A jedno 10000e mjesecno...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Dobio sam pouzdane informacije da su glavni razlog odlaska P€ra Porobica bili Gojkovic i Zlokovic... Oni su trazili od ovih iz saveza da ga maknu skoro godinu dana.
    to se zna. ovaj prvi je to javno rekao da se povukao iz reprezentacije zbog neslaganja sa selektorom, a drugi je to na jako suptilan i podmukao nacin pokazao - neodlaskom na SP u sangaju.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Auuuu, nemojte dushu grijeshit, povlacenje Gojkovica nije imalo veze sa Perom. Obojica su to demantovali...sem toga, toliko godina ga je Pero trenirao i nikad nije bilo problema. N'o, mozda postoji nesto sto ne znam...

I, sto se Pera tice, doznajem da ga iz Saveza niko nije zvao da ga pita hoce li da ide u London. Vrlo ruzno.
    Kao sto sam vec rekao, mozemo 100 prica pricat' o Peru Porobicu, ali Crna Gora boljeg strucnjaka za ovaj sport nema! I ako smo ga makli (potpuno opravdano) sa mjesta selektora, to ne znaci da ga treba zaboravit!
    Crna Gora je zemlja cuda (i apsurda). Bivseg selektora zaboravise oni koji su ga do zadnjeg momenta podrzavali (a onda mu, onako po nashki, zabili noz u ledja), a oni koji su trazili da ode nisu. Valjda je ovima drugima samo malo vise stalo do vaterpola (u cjelini).

Samo da ne ispadne da kukam nesto za Perom.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Auuuu, nemojte dushu grijeshit, povlacenje Gojkovica nije imalo veze sa Perom. Obojica su to demantovali...sem toga, toliko godina ga je Pero trenirao i nikad nije bilo problema. N'o, mozda postoji nesto sto ne znam...

I, sto se Pera tice, doznajem da ga iz Saveza niko nije zvao da ga pita hoce li da ide u London. Vrlo ruzno.
    Kao sto sam vec rekao, mozemo 100 prica pricat' o Peru Porobicu, ali Crna Gora boljeg strucnjaka za ovaj sport nema! I ako smo ga makli (potpuno opravdano) sa mjesta selektora, to ne znaci da ga treba zaboravit!
    Crna Gora je zemlja cuda (i apsurda). Bivseg selektora zaboravise oni koji su ga do zadnjeg momenta podrzavali (a onda mu, onako po nashki, zabili noz u ledja), a oni koji su trazili da ode nisu. Valjda je ovima drugima samo malo vise stalo do vaterpola (u cjelini).

Samo da ne ispadne da kukam nesto za Perom.
    ne sjecam se vladovog demanta, niti da je on imao problema sa porobicem, ali ocigledno je doslo do pada autoriteta. zlokovic nikad nije dao zvanicnu izjavu, tako da nije imao sta ni da demantuje, ali je po meni preprozirno bilo.

daleko od toga da sam ja rekao da porobic ne valja, vec samo da za mene to nije nova informacija.
    <--- leuk

Page 571 of 942 FirstFirst ... 71471521561567568569570571572573574575581621671 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)