a i ti ga pretera sa tim 'katastrofa'
a i ti ga pretera sa tim 'katastrofa'
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Zadnju nisam ni gledao, eto koliko je mene razocarao, a poceo sam seriju od pilota da pratim
A to od pilota bi trebalo da demonstrira veliku posvećenost ili ?Slažem se da je 4 sezona malo ispod prve 3, prosto je bila manje zabavna, malo su mi previše razvukli/nategli priču sa Peter-om kao outsajderom, ali opet ne mogu reć da je katastrofa, svakako mi je trenutno omiljeni Sci-Fi.
ma odlican je fringe,ima slabih i dosadnih epizoda,ali koja serija ih nema?uh,izvinjavam se!Breaking Badfringe je bio jako dosadan nedje do po prve sezone,poslije toga su fino razvili mitologiju,a ima i dobrih MoW epizoda.sve u svemu,svakom bih je preporucio.
1993-2020
Ja sam poceo Fringe, izdrzao 6-7 najgorih generickih freak of the week epizoda od kojih me u nijednoj nije interesovalo sta ce se desiti i odustao od serije. I odmah posle toga je ona postala najbolji sci fi. E pa ***** im mater.
on the bright side poceo Boss. Jebava.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
Nisam neki ljubitelj SciFI ali mogu dati sansu. Sto se tice Sci Fi naslova, ubjedljivo najbolji mi je bio First Wave, svojevremeno je pustana na drzavnoj televiziji. Cuveno:
"In 1564, Nostradamus predicted the destruction of Earth in three terrifying waves. The first wave is here. My name is Cade Foster. These are my journals. They killed my wife, framed me for murder. Now I run, but I don't hide. With the prophecies of Nostradamus as my guide, I seek them. I hunt them. I will stop the first wave."
Od starijih koje sam gledao bili su PSI Factor i naravno Dosije X.
...za razliku od nas ostalih, koji pocnemo od sredine ili kraja :mrgreen:
sto se tice zadnje sezone, drasticno im je skresan budzet, ali i data veca sloboda, jer se pretpostavljalo da ce to biti i posljednja sezona... Zato i ima sasvim drugaciji tempo i ton. No, eto su produzili Fringe za jos jednu skracenu sezonu
Nego, jel gledao ko Continuum? Kakav je kvalitet produkcije i priche?
(nečitko)
Mislio sam na to da sam od pilota poceo seriju da pratim nedeljno, dok se emitovala, nisam je spucao zaredomKad neka serija koju smatras omiljenom pocne da bude takva da jedva epizodu preguras ili je odgledas iz 2-3 puta, ne ide...
Last edited by Mr_G_rUzNi; 23-08-12 at 20:12.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
A Shameless(US)?
Evo da zavrsim GoT s2 pa cu probat Shameless i Fringe. Sto se tice druge sezone Game of Thrones, nije mi na nivou prve. Interesantna je i sve to, ali prva je bila razbijanje. I jos ono crno cudo sto su prikazali me je razocaralo.
Završi se druga sezona Suits. Malo slabija od prve ali i dalje sa sjajnom pričom.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Šta da gledam posle white collar-a? Kako mi se svidja serija...![]()
Suits
rm -rf /
Ja sam posle White Collara pokušao da gledam Suits, čisto jer su me sva ona odijela itd. asocirala na White Collar, ali mi je dosadilo nešto posle 4,5 epizoda .. Bolje gledaj Hustle ako ćeš nešto na tu foru .. (dok čekaš nove epizode WCa) ..![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks