Sad ponovo jesam![]()
Sad ponovo jesam![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
A4, pretpostavljam
She is only here to annoy herself!
Vrlo dobro vojnice!![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
vratice se kao i prethodni put onda![]()
the World's leading dance event
Sensation
Živa istina! Danas se vozih u 1.6 plin... 160km/h u krivinu smo kilzali... Dimile su gume i bazdeljale propisno
I to je bio Fiat Bravo stari u pitanju... Samo mu je pozadi gasne amortizere stavio da ne skakuće, polirao glavu, i još ponešto + stavio izduv.![]()
Last edited by cvxcomputers; 14-08-12 at 00:46.
eve ti snimak sa 1.3i , nije ništa radjeno, nizbrdica je doduše, ali ovoliko sam išao i po ravnici na drugoj dionici autoputa u Albaniji
A čuš onim putem preko Dragalj polja će i ***** ić 160, samo da ga malo zaletiš.
Bijo si poziw koi se neodbija
auto se proba u brdo a vozac niz brdo...
Uprava policije saopštila je lokacije na kojima će se danas obaviti
radarske kontrole na crnogorskim putevima:
Magistralni put Berane – Bijelo Polje (Tifran – Skakavac - Beranselo) od
14.45 do 17 časova
Magistralni put Berane – Rožaje (Rudnik – Dapsiće - Prijeke livade -Lokve) od 17 do 19
Magistralni put Berane – Andrijevica (Budimlja-selo Polica) od 14.30 do 16.15
Magistralni put Berane – Andrijevica (Ul.Mira i slobode) od 19.30 do 20.30
Magistralni put Bijelo Polje - Prijepolje (obilaznica) od 19 do 21 Herceg Novi (Meljine) od 23 do 1
Magistralni put Kotor – Risan od 15.40 do 16.25
Magistralni put Lipci – Grahovo od 7 do 15.30
Magistralni put Podgorica - Cetinje (mjesto Barutana) od 18 do 20
Magistralni put Podgorica - Cetinje (mjesto Donja Gorica) od 14 do 18
Magistralni put Podgorica - Virpazar (Vranjina) od 17 do 19.30
Magistralni put Podgorica - Virpazar (Mjesto Golubovci) od 20 do 22
Magistralni put Podgorica - Virpazar (Zetskih Vladara) od 14 do 17.30
Magistralni put Podgorica - Kolašin (I Proleterske) od 11 do 14
Magistralni put Podgorica - Kolašin (na dijelu puta Bioče - Kolašin) od 7 do 13.30
Podgorica (Bulevar Josipa Broza Tita) od 14 do 18
Magistralni put Ribarevine - Mojkovac (mjesto Ravna Rijeka) od 17 do 19
Magistralni put Tivat – Budva od 18.15 do 20.15
da neko prodje svim tim relacijama u navedena vremena danas, pa da snimi koliko se plavci pridrzavaju objavljenih rasporeda.
Nego, ako Vas dje zaustavi u vrijeme i mjesto koje nije navedeno; a Vi izvucite Vijesti i kazite " Pa Vas nema na ovoj listi ? Nisam Vas ocekivao... " Heheheh...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
:lolblue:
Sinoc oko 12 su bili kod fabrike vode, opet.
TAKUMI
Juce popodne uz kufin bijeli Mercedes E klasa 280 CDI Ko tablica u pripravnosti bila za akciju. Kroz Bar jutros crni Mercedes B klase patrolira bulevarima.
to je staro dobro pravilo prema kome se upravljam i ja eo preko 15god....
Zaustavise me jutros kod Gorenja oko 5 AM, 2 drota sa Daciom...
Dobro jutro.
Dobro jutro.
Isprave.
Izvolite.
Gospon, vozili te 70 na most, ogranicenje je 50.
Je, gospon, al' kao sto vidite, gospodjica spava i nisam smio da usporim naglo, a onda kao sto ste vidjeli kad sam prosao most brzina je pala na 50...dva puta ste me snimili.
Kako znate da sam vas snimio 2 puta?
Pa imam detektor...uglavnom usporio sam ali polako...
U redu, oprosticemo ovaj put (ja sebi: i ovaj i svaki, druze moj), izvolite.
Prijatno.
Prijatno.
TAKUMI
juce su proleceli pored mene iz suprotnog smjera makar 160-170...ja sam misilio da ce pravo na mene iz krivine...a koga su jurili pojma nemam...jer nije bilo nikoga![]()
da nije ukljucena jos jedna E klasa sive boje Bd table?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk.
poceli su da obezbj privatna auta . znaci mecka ispred rotacije, u sredinu mislim da je bio neki dzip pg tablice, pozadi mecka rotacije. put nk-pg prije 5dana. kakve petljavine
f6
Sad se vratio tuda, nisam vidio znak da se smanjuje brzina na 50, onda sam se okrenuo i isao opet do Steke/Kornet, i vratio se nazad, polako, nigdje nema znaka 50...zadnji znak je 70...znaci od Steke/Kornet, pored Gorenja i Alliance je 70 ogranicenje, prvi znak 50 je prije salona Grand.
Ni ja ne znam zasto se nisam vratio nazad tu noc da vidim gdje im stoji taj znak 50.
TAKUMI
Lazu , majku im... !!!
Ali kako stoje tachno na ta mjesta dje se samo na kratko smanji to sa 70 na 50, pa se posle vrati opet na 70.. Tako ima i put Danilovgrada no sam sad zaboravio dje tachno... Vozish 80 i odjednom ide 50 pa opet 80.. Ali na toj kratkoj relaciji oni moraju stajat.. A nece da stoje tamo dje je 80 majku im .. lopuze jedne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks