Cassano : "Uvijek sam bio navijac Intera,od svoje 7 godine,i to nikada nisam krio od medija.Nadam se da ce mi se ispuniti djecacki san i da cu uskoro zaigrati za Inter ",
Ovakvi su za mene uvijek dobrodosli u klub.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
zaista smijurija od transfera.najbolje bi bilo da svi iz intera predju u milan i obratno.
lacio nista ne kupuje i citam da oce tog grankvista iz djenove ...cak su i diakitea htjeli tamo da poslaju kao trampu ali je ovaj to odbio. lotitio govedo, nikog ne dovede osim edersona. pih.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Cassano : "Uvijek sam bio navijac Intera,od svoje 7 godine,i to nikada nisam krio od medija.Nadam se da ce mi se ispuniti djecacki san i da cu uskoro zaigrati za Inter ",
Ovakvi su za mene uvijek dobrodosli u klub.
ovaj je neki ka ibra? njemu je svaki klub bio najmiliji.
Viđi kolka mu je torba, mora da je dobro napunio pri povratku džeparoš taj.
pi kakvo je ovo mrzno cigance...
Tu es mon héro!
A Bari, a Roma, a Milan, a Savicevic? Pravi klosar, guzicu bi za pare prodao..
Evo sto je Lotito izjavio prije neki dan...
Claudio Lotito:
"Nismo prodali ni jednog bitnog igrača i tako će i ostati.Kupovati igrače u momentu najveće ekonomske krize?Lako je,dovoljno je prodati nekog od najboljih igrača. Ali mi imamo drugačiju viziju,mi smo Lazio i naši najbolji igrači nisu na prodaju.Uzmite primer Hernanesa,traži ga pola evrope,mnogi su me kontaktirali i raspitivali se za njega,ali on ostaje u Laziu!
Na žalost mediji u poslednje vreme uzdižu neke ekipe koje su u poslednjim godinama lošije od nas,koje da bi dovele igrače prvo prodaju svoje zvezde(misleći na romu).
Ponavljam činimo sve da napravimo jak tim u svim delovima,evo sredina terena je formirana od igrača kao što su Candreva, Ederson, Matuzalem, Cana, Ledesma, Brocchi, Onazi, Hernanes i Lulić koji može da igra na raznim pozicijama. Šta još treba? Trebamo pre svega da prodamo višak igrača,i što se napada tiče kompletni smo.Za sada su otišli Stendardo i Garrido,a očekujem i da se pre svega reši situacija oko Carriza i Foggie,jer oni zaslužuju da igraju,a kod nas nemaju puno prostora. Mnogi su već zaboravili da smo osvojili kup i superkup,i prednost daju drugim klubovima,ali mi se nećemo zaustaviti na tome! Što se Granquista tiče nikad ne reci nikad,verujem u pozitivan ishod. Diakite? Traže previše novca,pronaćićemo neko rešenje!
Navijačima poručujem:Imajte poverenja!"
Kakav smecar nezahvalni.
Slazem se.
nisu ludi ovi iz milana.
sklopili su sjajan posao, ako je ovo tacno!
Nisu ludi?
Dati duplo boljeg fudbalera i 7 miliona za duplo goreg?vrhunski.
Nadam se da se shale.
Samo da kazem bratu CurviNord koga on jedva ceka u klub:
“Penso e sono sicuro che sarŕ la mia ultima tappa qui al Milan, perchč sono arrivato nella squadra piů titolata al mondo, sono arrivato al top, piů del Milan non c'č nulla solo il cielo e basta. Questa č l'ultima occasione che ho, non tradirň la gente che ha creduto in me. Hanno creduto in me al Milan e non posso tradire chi ha creduto in me. Se sbaglio al Milan, sono da manicomio”.
"Razmisljam, i siguran sam da ce Milan biti moja posljednja stanica, posto sam dosao u najtrofeniji klub na svijetu, stigao sam na vrh, preko Milana nema, samo nebo i kraj. Ovo je posljednja prilika koju imam, necu izdati ljude koji su vjerovali u mene. Vjerovali su u mene u Milanu i ne mogu da izdam one koji mi vjeruju. Ako pogrijesim u Milanu, za ludnicu sam."
Evo koje on navijace izdaje, a kojima se raduje. Tacno ih zasluzuje.
Srecan vam bio.
DICIOTTO
Ada morao je da slaze kad je dolazio u Milan. Sto ce da kaze, navijac sam Intera, mrzim Milan, vi ste fukare?
@hakuto, transparent koji izbacas je jedna bezvezarija nekog klinca ili budaletine neke koja veze nema ni sa cim.
takvih kretena ima svudje!
siguran sam da to nije oslikavalo razmisljanje ogromne vecine navijaca intera.
a i sam znas da je to tako...
Ovo je meni presmiješno - Inter je Pacinija, koji je inače postao bukvalno zadnji izbor u napadu, prodao ACM-u i zauzvrat dobio 7-10 miliona € + jednog od njihovih najboljih igrača.
Izgleda da ce Borijelo ipak da ostane u Romi. Valjda se pokazao na ovim zadnjim treninzima, i Zeman se predomislio.
Sad je Krkic na izlaznim vratima...
Nikad vise tehnicara nije igralo u Inter, pazite ove gazilice male.
Palasio, Milito, Alvarez, Guarin, Cassano, Coutinho, Snajder.
Ceka se jos da Alvaro Pereira potpise, zamijeni nejakog Japanca i zurka moze da pocne.
Milito tehnicar. taman ka i ja.
On je SVE.
Hahahahaha sto se radi, jos jednog igraca koji zna sa loptom Inter ce pokusat da dovede. U pitanju je Gargano, a u januar se idu u napad na Paulinja jer oce da igra svjetsko prvenstvo sa klubom.
Svi ovi igraci sto su dosli u klub (a i ovo za Cassana) nije zavrsio Branca nego Moratti. Marco Branca najgori sportski direktor na svijet.
Moratti "preuzeo" Inter.Zvao je Preziosija da se dogovore oko Palacija,kontaktira De Laurentisa oko Gargana,zajedno sa Stramom je dogovorio dolazak Silvestra sa Zamparinijem i na kraju ovo sa Casssanom.
U zadnjim mjesecima Moratti se angažirao na svim razinama u klubu.Postavio je Stramu za trenera,doveo Fassonea i sklopio dogovor s Kinezima.
...i to sve da bi njegov tim i dogodine igrao ligu evrope.
I De Rosi je danas na konferenciji potvrdio da ostaje u Romi i da nije ni razmisljao o odlasku!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks