Valter Gargano je blizu da pređe u Inter. Divote.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Valter Gargano je blizu da pređe u Inter. Divote.
Sto mu fali? Urugvajci su sad postali totalni hit u fudbalu.
Za Lihstajnera mislim da nema sanse da predje u PSZ jer su doveli Reveljea a imaju u Zalea. Sto ce im 3 desna beka..
Last edited by Tripleta; 18-08-12 at 13:38.
Što će dva goriva u jedno auto.
Zapata odlican! Bas odlicno igra.
DICIOTTO
Kako ga izgliba... Sto bi reka Dzo: 'minjon'.
Juve iz jedne sanse 2 gola. No eto. Dobro Milan igra za sad, nisam nezadovoljan. Zapata jede ljude. Bas odlicno pojacanje. Dako uz njega i onaj Acerbi mrcni proradi.
DICIOTTO
Presmijao sam se sad - navodno Inter traži za Pacinija 10 mil. € + Kasana, a ACM nudi 4-5 miliona €
Ja im bas ne bih eura dao za Pazzinia. No ako oce Cassana samo, onda moze. Ni pare preko. A sto se Cassana tice, posto mu se ne igra, neka se jebe. Nista mi ne treba. ***** nezahvalno. Raspadala mu se karijera, i Milan ga je izvadio iz govana, i doveo do reprezentacije. Evo kako im vrace.
DICIOTTO
Pogbinho odlican i kao kreator i kao dmc.
super je to sto bi vi uzeli pacinija, kom ne fali ni jedna daska u glavu a da nama uvalite ono govedo od kasana, al nije bas ni ovi iz uprave intera da su vesla sisali, koliko god imali losih poteza tokom svih ovoh godina.
citam hakuta gore i covjek sve kaze bas onako kako jes za kasana, al ne bi dao ni centa za pacinija... :applouse:
samo se vi nadajte da ce paco poc kod vas pod tim uslovima.
a ovi iz intera ako stvarno razmisljaju da dovedu onu kesu od igraca onda izgleda da su totalno pogubili konce sto se transfer politike tice!
Vidji, nickname, sto se toga tice, generalno, Cassano je korisniji igrac od Pazzinia. Samo sto mi trazimo spica kao sto je Pazzini, a ja bih radije da Bendtner dodje. A ako ce Cassana, ne bih im pare dao, sigurno.
DICIOTTO
pa, mozda jes korisniji al mu je sve dz kad je onakav kakav jeste.
imam averziju prema igracima koji promijene zilion klubova tokom karijere. ne moze on nikad biti posvecen timu kao sto to moze biti igrac koji dolazi sa namjerom da ostane. sam si rekoa sto je milan uradio za njega, a kako im vrace...
e sad, je bih trebao da odobravam potez uprave intera da daju pacinija za tu budalu, a da ne traze pare preko. nikad to nece napravit, nadam se.
vi ste rizikovali sa njim, donekle vam se ispaltilo. nisam siguran da bi to bio i sa nama slucaj i uopste ne bih volio da vidim tog igraca u nasem dresu pa sve da prihvatite da date i tih 10 miliona za razmjenu...
Hahahahahahaha najjace bi bilo pare i Cassana da nam daju za Pazza.
Gledah ovu nocas utakmicu i ti Hokuto oces silu na sramotu da napravis Zapatu stopercinom a on ovca klasicna. Da ne pricam za Yepesa i Antoninija, jedino taj Abate valja ali se evo i on povrijedi.
Pogba ubica djecjih lica.
Ne no cemo doplacivat pare i Kasana za onog prosjecnog italijanskog spica ala Matri, makse tamo zivota ti.
Ako daju jedan jedini cent za tipa neka se komotno upucaju svi odreda u upravu.
Kakvi crni Pacini i bakraci, Kasano je doktor profesor fudbala za njega u svakom mogucem smislu.
Ko veli da ga ne bi zadrzali? Ali ako se coek toliko ciganise i trazi da ide, srecan mu put, ne treba niko preko volje da igra za klub. Samo je to vrlo nezahvalno sa njegove strane s obzirom da ga je Milan bukvalno digao iz mrtvih i poslao u reprezentaciju i ozivio mu karijeru uopste i bio uz njega u onim teskim trenucima kad je imao zdravstvenih problema.
Ali zna se zasto ove sa juga Italije zovu cigani![]()
A ti si poznat kao veliki fudbalski znalac. Zapata je ODLICNO odigrao nocas. Brz, pokrivao je igrace odlicno, nije gresku jednu jedinu napravio.
Evo je potvrdio Galliani da se pregovara posao oko Cassana. On je predao zahtjev za transfer, i da ce vjerovatno doci do neke zamjene. Ja bih licno najvise volio da dodje Bendtner, od tih spiceva sto se pominju.
DICIOTTO
E ne bih vala volio toga Bendtnera nikako, da mi se pomamljuje mali butko od 20 godina sto ne igra u Arsenal u prve, pored 3 igraca koja su bolja od njega i pravit nekakvu dramu oko toga, samo neka je zdra'o. Da se buni ovamo sto ne igra prije Pata, Sharavija ili Kasana i brazilskog beraca banana, neka hvala.
Smuchi mi se kad se samo pogleda kakvi su se suvi talenti pominjali kao moguca rjeshenja oko spica, Berbaton , Bendtner, Pacini uf zlo ti u dom.
Od ovih sto se pominju najradije bih Matrija. Zanimljivo da nocas nije slavio gol protiv nas. A gospodu Pazzinija, Boriella i Bentdnera uvaliti nekom drugom. I navijaci su nocas rekli da ne zele Boriella ni po koju cijenu, i otpjevali mu par pjesama koje nijesu za foruma.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Dobro vec za Borijela mislim da nema shanse da dodje da ce sebi u drob uskakat uprava drugi put, nisu bash toliko ludi.
A od ovih sto se pominju tachno mi puca q koga ce uzet jer nijedan nije dovoljno dobar, ali kad vec oce da se ciganishu ka' oko svega, neka uzmu toga Matrija mada su sve to prepelice: Matri, Pacini, Bendtner, Berbaton, dok umjetnichku dushu Mashjuna Borijela ne treba dodatno komentarisat.
Iskreno, mislim da bi nam i Matri i Pacini valjali. To su klasicni spicevi za italijansku ligu, mogu daimaju dobru minutazu protiv Sampdorije, Torina, Peskare, sa nekoliko golova mogu dosta da doprinesu u bobi za titulu a nije da ce da igraju prije Pata i Robinja ( a da se ja ista pitam i Saravija) protiv jacih timova i u Evropi..
Sharavi ce po svemu vidjenom u pripremama poceti sa Robinhom po krilima u ovoj 4 3 3 formaciji. Pitanje je ko ce biti u centru. Mislim vjerovatno ce biti pato, ali dovescemo jos jednog spica, jer Allegri to zahtjeva. Za nasu igru, od ponudjenih prepelica, Matri bi se najbolje uklopio. Allegri ga je vec trenirao uspjesno, i sigurno je on broj 1 na listi zelja. Ali kako Juve jos nije doveo Llorentea, ne moze ni Milan da dovede Matrija. Vjerovatno se to ceka, a mislim da cinjenica da nije slavio nocas, dovoljno govori. Pazzinija ne zelim ni po koju cijenu.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Izgleda da će biti Kasano + 7 mil. € za Pacinija. Kakva smijurija od transfera, Inter bolje da je uzeo samo tih 7 meleona a Kasana ostavio u ACM![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks