aktiviracu ovo cijeli dan na tmobile za 50.centi pa dako zavrsim svehvala jos jednom..nadam se da cu napraviti ovu muku
edit: radi wifi ipak... nema veze.. najlakse mi je ponijeti ga u servis... ima garanciju..pa neka se oni bakcu![]()
uposli 3g za tolikoa nesto ti je ozbiljniji problem, kad i to ne radi...
(nečitko)
aktiviracu ovo cijeli dan na tmobile za 50.centi pa dako zavrsim svehvala jos jednom..nadam se da cu napraviti ovu muku
edit: radi wifi ipak... nema veze.. najlakse mi je ponijeti ga u servis... ima garanciju..pa neka se oni bakcu![]()
Last edited by stefke; 11-08-12 at 12:59.
ajde neka me nauci neko da update odradim na DHD![]()
BBNSC
Onako, nije.. Samo ubačiš Clockworkmod Recovery, i onda normalno flešuješ operativni, posle instaliraš gapps i to je to.. Ima samo jednu začkoljicu što sam još trebao da mu instaliram kao patch za kameru, pošto u osnovnoj verziji ne radi u stock aplikaciji.. I to se rešava jednim patchom koji instaliraš isto kao OS i Gapps u CWM. Meni se desilo da mi je bio zaglavio i da je konstantno bootovao u CWM, ali to se preko Odina završi za sec, ako ti trebaš da radiš i desi ti se isto što i meni, javi mi, pa ću ti objasnit.. Ukratko, ako si do sad koji put instalirao custom rom-ove onda ne bi trebalo da imaš ikakvi problemNije izašla još krajnja verzija, al sve radi kao sat osim ovoga sa kamerom što treba ovim patchem sredit. Pogledaj na XDA developers, naći ćeš sve što te interesuje..
Another cool phone
The first ever MIUIAndroid RAZR release can be found in this release (2.6.22)
Welcome to the MIUI family
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ako imas vec android 2.3.5 i sense 3.0, nikakav apdejt posle nije ni izlazio (ICS je otkazan)
drugarica mi ima sgs+, pa za nju pitam. S jedne strane muke muci sa usporavanjima, a s druge, kao pravo zensko, vjerujem da joj je vazniji live wallpaper morskih talasa nego ICS i svi dodaci![]()
(nečitko)
Samsung galaxy W, par puta dnevno mu pane prijem (to se i na moju nokiu desava, valjda je to ok je li?) i kad mu se vrati prijem on jedno pola minuta skenira sve fajlove, sd card i sve...moze li to skeniranje da se iskljuci, treba li mi to sto?
Hvala
this is pointless
Шта предлажете, да ли је боље користити онај основни музички плејер или да се инсталира нешто? Ако треба да се инсталира неки програм, који?
svako ima razlicite zahtjeve...imas ih na playstore koliko ti volja... a probaj winamp...
mislim da rekose PowerAmp da je najbolji, ali se placa... Za moje potrebe, default i winamp zavrsavaju posao (winamp ima i internet radio, to mi najvise i treba)
(nečitko)
ja za interenet radio koristim tunein radio....radi vrhunski..imam svaku mogucu funkciju koja mi treba pa cak i omiljeni sleep timer![]()
Може ли неко да ме упути како да инсталирам гугл сервисе (да бих могао да користим плејсторе) на хтц дрим?
skini prvo ovo...
http://cmw.22aaf3.com/gapps/gapps-md...020-signed.zip
to je za htc dream (CM6)
snimi ga na sd karticu...(root, ne u neki folder)
e sad treba da ugasis tel i da ga upalis i da udjes u recovery... a to radis tako sto drzi HOME dugme(kucica) i onda pritisnes POWER...i tako drzis dok se ne poajvi meni jedan...
u tom meniju treba da nadjes
Install zip from sdcard.
i tu onda nadji taj fajl na sd kartici koji si snimio...klikni na njega i potvrdi da ces da instaliras.... kad zavrsi samo restart i to ej to...
u recoveriju kad radis da nesto potvrdis cinimi se da treba da upres POWER dugme...
ako sam sto preskocio...ne zamjerijer sam dream imao prije vise od 3 godine... zaboravio sam vise
![]()
Да се захвалим на феноменалном упутству и да направим двије корекције, у случају да неко други буде користио. Потврђивање иде на ХОМЕ дугме, а не пише инстал него флеш зип фром сд кард... ХВАЛА!
e to se sve razlikuje od telefona do telefona...kod mene na evo3d je power npr...al dobro, bitno je da si se snasao...
onda i to flash from sd card zavisi opet i od verzije recovery-ija...nedje ce biti install nedje flash...al bitno je da se zna na sto se misli
sad ti radi sve kako treba?
како да убацим музику да ми је прикаже у ономе музичком плејеру обичном?
snimi na karticu...a onda sve zavisi od plejera.... mozda imas neku opciju scan for media i sl.... create playlist....
a za one sa jeftinijim ulaznicama, tu je HDC
hahahah!
(nečitko)
You can't f**k with PRC!
http://www.gsmarena.com/new_xiaomi_m...-news-4657.php
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
i sve to za pisljivih 225€.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks