Skini tu zastavu sa avatara Prijeki.Ovo nocas sto su uradile dvije lezbace pod francuskom zastavom je sramno!!Hvala vam djevojke vi ste za nas sampioni nije vam bilo sudjeno morala je biti ispisana jos jedna "bajka" olimpijade .J**** majku EHF i njihovim pionima.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Sjajan uspjeh nashih, za to treba skinuti kapu. Nije isto shto i zlato, ali jeste ogromno. Svaka chast. Keep up the good work girls
A sudjenje-pa shta ste drugo ocekivali?
Deserve's got nothing to do with it.
Ne moraju imati uticaj ali ne moraju ni ćutati ka ovce na ocigledne kradje. Kad znaju da će ćutati sta god im urade vazda ce se naći neko smeće ka' noćas da pokvari fantasticnu utakmicu. Nijesam siguran ali mi se cini da na dvije zadnje utakmice samo jedno probijanje sudjeno za nas. Norvezanka skace Jovanki na ledja a ova raspadjenica sudi penal.... piiiiiiiiii
I onda mi dodju dukljani ... kakva duklja ljudi ??? Ja sa ovim otpadom svijeta ne želim da imam nikakve veze ka što i nemam ali neki žele da imam ... pih ... kome se svidjaju eto mu ih u torbu mu raspali![]()
deuscroix
kad se ohladih, pade mi na pamet- trebalo bi nasi za docek po jednu zlatnu da im iskuju, istu olimpijsku, i dodijele. pravda, i da im makar nesto od ovoga sto su one za nas ucinjele vratimo.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Mozemo da zalimo i da psujemo 'sudije', a mozemo i da slavimo.
Svaka cast nasim zlatnim djevojkama. Ovo je mozda i prvi put da neko slavi drugo mjesto, uglavnom su svi tuzni zbog poraza. Ali nase lavice su pokazale sta zaista znaci srebro na OI.
ps. Pored svega, oraspolozi me Grgur sa ovim sampanjcem![]()
za per lašez im ovo cvijeće trebalo! ne dadoše nam ZLATO!!!!!
Trebalo bi da moze kao u gimnastici da se ulozi zalba, i promijeni odluka. Ali...
Ovo je projektovano zlato za Norvezanke u drugom poluvremenu totalno suprotan kriterijum sudjena klosarke francuske su dobile naredbe da ne moze tamo neka Crna Gora biti zlatna.Jebote svaki dodir su sudile 2 minuta ja pratim rukomet odavno ali ovakvo sudjenje u finalu nekog takmicenja nisam do sad vidio
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ko ne dođe na doček iz Francuske je.
Bijo si poziw koi se neodbija
zato treba taktiku murinja - čim se odredi datum utakmice počet sa pričom o sudijama, zavjerama..
da sam noćas bio na mjesto adžića, izveo bi ih sa terena jedno 10-tak minuta, čisto da se malo prašine digne, jer ovo je finale najveće sportske smotre, ovo gleda na stotine miliona ljudi, ođe NE SMIJE DA SE KRADE..
A NOĆAS NAM JE ZLATO UKRADENO..
više bih volio da smo izgubi 15 razlike no ovako.. više bih slavio ovaj uspjeh..
Olimpijska medalja stize u Crnu Goru, kako to lijepo zvuci
Svaka cast djevojkama, kakvo srce, kakva lavovska borba, neizmjerno im hvala za sve!
Francuski organizovani kriminal i onaj poslednji truli gol - njima na obraz.
I Sonju za predsjednika!
Jos da sjutra vaterpolisti zapecate i da se 80% delegacije vrati sa medaljom!![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
mene glava prskava zog francuskinja
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Inače, ove Francuskinje su već bile u Crnu Goru...
Bilo je to ljeta 2007...
Tada se upoznale mog komšiju Đoka, kršnog Crnogorca od 2 m sa palamarom od 25 cm...
Inače, Đoko je jeeba ruske babe za pare...
Njih dvije su uspjele preko oglasa da se povežu sa Đokom...
Međutim, kad su se našli u hotel, Đoka je imala kap ubit kad je vidio te dvije raspadulje...
,, Prije bi jeeba 20 ruskih baba sa sisama do koljena nego njih dvije"- kaže Đoko...
Po nepisanom pravilu, plaćanje se vrši unaprijed...
Kad je dobio pare (200 eura), Đoko je poša u kupatilo da se istušira...
Od straha je dobro zaključao vrata...
Onda je skočio sa 4-og sprata u drače pored hotela...
Slomio je nogu i nagrdio čitavo lice...
Od tada više ništa ne jeebe...
Ali barem nije jeeba njih dvije...
Moguće da je ovo razlog zbog čega ove dvije koorve mrze Crnu Goru...
Last edited by karamazov; 11-08-12 at 23:08.
sestre bonaventura samo da su zdravo. ja se nadam da ce ih luksic zvat u splendid jedno 7 dana, da odmore malo.
<--- leuk
"Samo" 7 iskljucenja? Nesto mi to djeluje malo? A od toga su sva bila u 2. poluvr. Uhhhh mater im *****
Pa što se onda igra ovaj sport ... što onda uopšte postoji finale ... dajemo gol i on umjesto toga isključuje igračicu koja je dodala loptu bez ikakve potrebe ... to je znači farsa!!! Em nije regularan gol em igraju sa igračem manje ... to je sramota za organizatora ... to nije su Olimpijske igre ... zašto to nije bilo tako u Peking ... ali od čega se normalan svijet stidi za njih je normalna stvar ... nevjerovatno![]()
deuscroix
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks