Kakve su sudijeee, neka se stide goozice kad obraza nemaju, na ku*ac bi ih nabio da išta valjaju...
Kakva drolja ona Norvežanka, u zadnju sekundu dade go...
Svaka cast djevojke, ovo srebro sija kao zlato. Igrale su odlicno ali ne moze se protiv sudija. Kako sramotno sudjenje to je nevjerovatno.
Kakve su sudijeee, neka se stide goozice kad obraza nemaju, na ku*ac bi ih nabio da išta valjaju...
Kakva drolja ona Norvežanka, u zadnju sekundu dade go...
sestre iz francuske dabogda jutra ne docekale
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Koja tuga od sudjenja,ni trudile se nijesu da tu pristrasnost zamaskiraju nego isto ko protiv brazila na silu dobise ove gabeljke norveske.Krivo mi je zbog djevojki jer je ocigledno da su bolje od njih al se nije moglo i protiv njih i protiv sudija.Ako se ne varam ove gabeljke su i protiv Buducnosti sudile ovako al im nije proslo mater im gabeljsku *****,glibare najgore pih...
Steta sto nije zlato... ostaje gorak ukus. Ovo je sramno sudjenje za OI stvarno!
Nema dovoljno sjajnog zlata za ove đevojke. Nema.
Bijo si poziw koi se neodbija
Vidjeste li bicarke iz Norveske kako su pregadne, idu u zadnje 10 sekundi, nase stale i tapsu im a one idu da daju gol...
---Chelsea Fc---
Je li moguce da ovo moze da se desi u finalu olimpijade????????
Sent from my GT-N7000
a moram pridat da ova sto dade go u poslednji sekund tacno odslikava protiv kakvih smo gabelja igrali nocas i kakav im je ambis u glavu napravilo ovo igranje sa +2 sudije a nikako da se odvoje...
zlato bi trebalo mi ovim djevojkama da iskujemo.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Srebrna medalja na olimpijskim igrama je VELIKA ! A i posle ovakve igre na turniru,posle ovakve hrabrosti i truda nasim rukometasica za mene je kao zlatna ! PS: Sudijama zelim dugu starosti i tesku bolest ! ! ! ! ! ! Bravo djevojke SVAKA CAST !
Očita je bila sudijska naklonost prema Norvežankama. Alo, vratiće im se to... Karma je kučka.
No, srebro je fantastičan uspjeh. Svim djevojkama dugujemo vječitu i veliku zahvalnost za ovo što su pružile, za dobre igre, za nevjerovatan borbeni duh.
Bojana Popović-hvala ti za sve, za nevjerovatan doprinos svjetskom rukometu. Njoj i Maji Savić dugujemo oproštajnu utakmicu u ''Morači''.
Bravo djevojke!
Evo ih. Mrs. Majmuni jedni. Pih. Samo gadjenje.
A norvezaneke su jos vece DNO! Nisu nam dali da uzmemo zlato. Jednostavno nam nisu dali.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ponos!!!
Kaća će biti najbolji igrac Igara a sramotno je da ekipu koja je sve zivo dobila jos sudije moraju pomagati
Opusti se narode....Pokrali su nas i to je to...Ne mozemo nista tu ucinjet,gotovo je... svaka cas ovim zenama ! svaka cassss
Lambda
Nadam se da će ove sudije opet suditi u Pg, ovo zaslužuje "zahvalnicu" pa šta košta da košta
Za sestre Bonaventura http://www.kinkcraft.com/wp-content/...02/pear-03.jpg , kakva laz od utakmice...prosto je zalosno kako su nas dobili
Dabogda se porodični grob ne ladio ovim sestrama što su sudile finale. Kakav nesojluk, zamisli čitave karijere se trudiš, radiš, treniraš, dođe vrhunac, finale OI - i nađu se dva blavora od sudija da te pokradu na oči. Zemlja vam kosti ne primala o francuskinje ogavne.
Svaka čast našim đevojkama, ja riječi nemam kako su dobro i hrabro odigrale. Sa mudima. Al se nije bolje moglo. Čestitke norvežankama na zlatu, bile su odlične.
Zasluženo srebro, šteta što nije zlato, ali da smo zdravo. Ionako smo navikli da se pored protivnika koljemo i sa sudijama, al ovo što sam noćas viđeo je stvarno nevjerovatno.
pocelo slavlje po baru![]()
hehe, posteno kad coek razmisli, tacno bi trebalo da ih gadjamo zalbom na sudjenje, da se i skandal zapamti.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Tipična osveta Francuskih sudija zato što smo ih kući poslali. Svejedno, ogroman uspjeh za crnogorski sport! Žao mi je samo Bojane Popović i Maje Savić što karijere nisu krunisale zlatom na olimpijadi ali srebro je isto dobro!
Ne mogu jos sebi da dodjem. Majku im ***** francuaku.
Sent from my GT-N7000
Jebte koja privilegija gledat svoju reprezentaciju u finalu OI. Ko zna kad ćemo opet imat priliku za to.
Dodjela medalja yes
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks