nikad se ne moglo progovorit na ovi forum...pih
Last edited by Vlado; 12-08-12 at 11:37.
Parovi plej-ofa za plasman u Ligu šampiona:
Bazel (Švajcarska) - Kluž (Rumunija)
Helsingborg (Švedska) - Seltik (Škotska)
BATE Borisov (Belorusija) - Hapoel Šmona (Izrael)
AEL Limasol (Kipar) - Anderleht (Belgija)
Dinamo Zagreb (Hrvatska) - Maribor (Slovenija)
Braga (Portugal) - Udineze (Italija)
Spartak Moskva (Rusija) - Fenerbahče (Turska)
Malaga (Španija) - Panatinaikos (Grčka)
Borusija (M) (Nemačka) - Dinamo Kijev (Ukrajina)
Lile (Francuska) - Kopenhagen (Danska)
kakav derbi dinamo zagreb-maribor![]()
Ovaj Psv iz godine u godinu postaje sve luzerskiji tim,Dinamo ih je ispeglao u dva meca malo je reci lagano,ali dobro ne znaci da nece napunit Zetu ali nekog straha velikog ne treba da bude,neka kao i do sad odigraju hrabro pa sto bude...![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Rukomet i ajde, ali vaterpolo je totalno nebitan sport svuda, osim na balkanskom poluostrvu.
Fudbal je nešto po čemu te svijet prepoznaje, ne moram valjda da objašnjavam kako i zašto. Između ostalog jer je i najveći biznis 21. vijeka.
Svaka cast na dosadasnjem izdanju Zete,pokazali su da se mogu nositi sa Sarajevom,uspjeli su da prodju u 4. kolo,ali momci, ne moze se porediti kvalitet Sarajeva i PSV-a, 2 svijeta. takodje i ja mislim da ce ih PSV bas unistiti, treba biti realan.
u svakom slucaju, ma koji sport, medjunarodni rezultati imaju posebnu tezinu...
bas kao i ovaj zetin...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nije to samo misljenje, nego je to tako, stvoreni smo za rukomet a primorci za vaterpolo, fudbal se desi da se napravi par svjetskih igraca kao sto su bili Dejo, Pedja, Mirko i Stevan za sad ali kao sto vidis mali dio, da ne pominjem totalno rtdirano vodjenje klubova/akademija/mladjih generacija sto se tice fudbalera i nedostatka njihovih uslova sto je jedan od najvecih krivaca za neizbacanje veceg broja talenata i igraca koji bi mogli igra tu jakim svjetskim klubovima.
Svaka chast (zenskom) rukometu i vaterpolu, ali ni jedan sport po znacaju (objektivno) a ni po ljepoti (prilicno objektivno) ne mozhe da se poredi sa fudbalom. Bash ni jedan. Tako je i u Crnoj Gori-90% nas ce uvijek preferirati utakmicu CL pa makar igrali Lion i Apoel a ne utakmicu vaterpolo Evrolige gdje mozhda igra Primorac ili Jadran. Naravno, to i treba tako da bude jer je fudbal kralj svih sportova![]()
Deserve's got nothing to do with it.
Naravno da ne moze ali to nam je shto nam je :P
Nazalost odje nijedan klub nece da krene u ozbiljan projekat, jer prije sve svaki klub drzi neki mafijash, sherif, bizMisMen, gradonacelnik i tako ti nebitni ljudi koji ako su ikad i imali dodirnih tacaka sa sportom imali su tamo do 15-16 godine dok su rekreativno trenirali.
Zeta nema sta da izgubi, prema tome suvisno je pricati o njenim sansama protiv PSV-a. Neka probaju da se samo ne obrukaju, ako mogu, i to je dovoljno. Sve sto bude preko je odlicno.
Zeta ce sigurno igrati prilicno defanzivno kao i do sad. Posebno protiv PSV-a moraju dobro odigrati u odbrani, a mozda onda iz neke kontre i daju gol nikad se ne zna. Vidjet cemo uostalom, ja im ne prizeljkujem neki strasan poraz. Iznenadjenja se uvijek desavaju u fudbalu pa zasto nebi Zeta mogla da iznenadi PSV.
Kako ga volim
http://www.vijesti.me/sport/neka-zam...e-clanak-86991
Kakva ce utakmica da bude PSV-Zeta, bruka, 10+!![]()
Momak je ladno rekao da je Moratiju bolje da kupi njega a Milita makne6:47
Ne palite se. Giga se našalio. Istina, izjave pune samohvalisanja je davao i dok je igrao za Budućnost pa me ništa od njega ne bi iznenadilo, ali to sada (srećom) nije slučaj.
Dick Laurent is dead!
Da se ne zavaravamo mislio jeste, ali je rekao kroz salu.![]()
У свакој шали мало истине...![]()
Što bi rekao moj profa - u svakoj šali su tri trećine istine.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
A najace da nije mislioMeni se nikad kod njega nije svidjalo dok je igrao u buducnost jer malo trci,tj nimalo,al ima bas "zdravu " lijevu nogu..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks