Zna li neko da mi kaze koji shiped rom da skinem da bi telefon vratio na fabricki rom. Kako da znam koja verzija odgovara mom telefonu.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
Zna li neko da mi kaze koji shiped rom da skinem da bi telefon vratio na fabricki rom. Kako da znam koja verzija odgovara mom telefonu.
Budućnost
O kom telefonu se radi ??
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Jeste,jeste,Desire S je u pitanju.
Budućnost
Ima li neko uputstvo kako da se otključa Alcatel OT 990 zaključan na Telenor MNE?![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zna li ko zasto nije dostupno da se kupuju aplikacije sa playgoogle-a i zbog cega ili mozda ima neko rjesenje ?
ima li ko da mi otkljuca htc wildfire za dz.? para nemam, a veliku bi mi uslugu ucinjeli. unaprijed hvala
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Uh, počinuh.. Instalirah CM9 na moj Galaxy S+ noćas, i telefon je i brži, ljepši za korišćenje i sve.. Zlatili se custom ROM-ovi..
Ljudi...Bas sam juce uzeo novi S3 i bas ne moze bolji telefon...ANDROI GAZI barem na njemu...
cm10 je jos u alpha fazi... ni cm9 jos nije oficijelni izlazio, samo bete![]()
(nečitko)
odradih upade na ics na sensation.. i posle instalacije i cuda...on se upali i kao pilagodjava ove aplikacije sto su vec instalirane itd itd... ali kad krenem u poruke da udjem pise sacekajte i stalno tako.......
sto da cinim.... poruke MORAM sacuvati sve![]()
Interesantno, ja sam na S2 instalirao RootBOX_JB
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Do sada sam na SII koristio OMEGA romove, pokazali su mi se kao najbolji i najstabilniji. Međutim, Omega se okrenuo SIII, i od juna nemam nikakav update, a vidim da su ostali developeri prešli i na JB. Može li mi ko reći koji bi bio dobar rom da stavim od ovih JB, s tim da treba sve da mi radi (i kamera i HSDPA). FM radio nije problem, to ne slišim
@Rakun: kako ti se pokazao taj RootBOX?
ma kantica, pih
pratim the verge svakodnevno sad, narocito otkako su izbacili app, al mi je ta vijest nekako promakla
za pocetak, probaj ako mozes factory reset... Ionako ce ti ga u servisu uraditi kao prvu mjeru rjesavanja problema, i jos naplatitia imas na marketu razne aplikacije za cuvanje poruka, i mozes i restore sa njima da odradis. Mozes da probas clear data/cache u settings za poruke... and I'm all out of ideas
![]()
(nečitko)
hvala...samo jos da vidim sa kojom aplikacijom je najlakse sacuvati poruke...
SMS Backup & Restore
sa njim cu... samo mi evo ni wifi ne radi..tj nece da se konektuje auuu
Last edited by stefke; 11-08-12 at 11:42.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks