Po uefinim koeficijentu je Zeta na papir najslabija ekipa....chak slabija od chuvenog Dudelange-a
volio bi vala taj liverpool ili inter da dodju, spektakl bi bio....samo ne partizan kumi bog...
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Bravo Zeta!!! Nadam se da će doć neko od velikih timova, jer su zaslužili spektakl.
Posebno mi je milo zbog onog trenera Sarajeva... Poz za njega :*
edit: kad je žrijeb?!
Last edited by FulhamFC; 10-08-12 at 08:28.
zrijeb je u 13:30.
bas bih volio i ja neko zvucno ime.
nadam se da ce lacio ispanut iz ovog takmicenja - ne znam koji ce im klinac.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Najjache bi bilo Zeta da ih izbachi![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Najzanimljivija ekipa u ovom kolu je NK Mura, koja je igrala protiv Arsenala iz Kijeva. Inače je Arsenal u prvom meču pobijedio sa 3-0 ali im je igrao neki Prorok Ilija koji je zaboravio da ima kaznu koju je pokupio prije par godina u drugom klubu pa su kažnjeni službenim rezultatom od 0-3 na svoj teren.
NK Mura je onda igrala doma i Kijev joj je uvalio dva iako je imao dva crvena.
Čisto ako mislite da je Zeta imala sreće, da se vidi da uvijek može gore.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Hahah, Mura najjaci tim, presmijao sam se kad sam vidjeo kako su prosli. Ja se iskreno nadam da im nece doci neka od najjacih ekipa cisto da ne bude kantanje od po 5-6 golova.![]()
Group 6
VfB Stuttgart (GER) FK Zeta (MNE) PSV Eindhoven (NED) FC Dinamo Moskva (RUS) FC Steaua Bucureşti (ROU) FC Slovan Liberec (CZE) PAOK FC (GRE) FC Luzern (SUI) FC Dnipro Dnipropetrovsk (UKR) FK Ekranas (LTU) KRC Genk (BEL) SK Rapid Wien (AUT)
Намјерно Другачији...
Grupa 1
Povlašćeni: AZ, Inter, APOEL, Partizan, Njukasl
Nepovlašćeni: Vaslui, Atromitos, Anži, Tromso, Nefči
Grupa 4
Povlašćeni: Sporting Lisabon, Bordo, Hapoel, Levante, Sparta Prag
Nepovlašćeni: Crvena zvezda, Fejnord, Horsens, Madervel, Dudelanž
Grupa 6
Povlašćeni: Štutgart, PSV, Steaua, PAOK, Dnjipro, Genk
Nepovlašćeni: Zeta, Dinamo Moskva, Slovan, Lucern, Ekranas, Rapid Beč.
Kako funkcioniše žrijeb, mogu doć' samo povlašćeni iz iste grupe ili povlašćeni iz bilo koje grupe od ovih šest?
Zeti bi dobro legao ovaj Dnjipro![]()
ja ipak mislim da je steaua ili ovaj genk najbolja opcija
Genk je bio šampion Belgije pretprošle sezone.Igrali su LŠ prošle.Blago rečeno bi se posrali u Zetu.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Genk je po meni nikakva ekipa, samo je eto ime i nista vise. Nikakvu igru nemaju kao i generalno svi Belgijanci.
To je onaj Genk sto Partizan nije umio da ga izbaci a bio je bolji.
Momci da se ne lazemo, ovo je cetvrto kolo, do sada je bilo nezamislivo da se jedan nas tim nadje tamo. Zato je u globalu svejedno ko ce doci. Neka ih zaobidju PSV i Stutgart koji je ubitacna ekipa a od ovih ostalih neka dodje ko god hoce, kad ih vec nije zapao Inter, Bilbao, Njukasl ...
Samo hrabro Zeta.
Idemo PAOK da vidimo ludnicu an trebnima jos 1![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
bilo ko samo ne njemci oni su za pacere uvjek majka bili. Postovanje za zetu i nadam se da ce se ovo opet nekad ponovit ali ruku na srce imali su veliku srecu na zrijebanju. Da se razumijemo to isto sam i mislio za buducnost sto se na kraju i ispostavilo kao tacno jer slask je uzas a helsingobrg malo manji uzas.
Cinjenica je da ce mali boljevic bit ubica ako nedje ode na vrijeme jer greota je da mu onako lopta odskace po nasim livadama, takodje je cinjenica da odbrana zete lici na neke amatere sa malte jer onakva igra mi nije moguca.
Sa srecom pa makar da se prodaju ako nista drugo a i koliko shvatam lijepe pare ce uzet.
Opet zeta je jedini pravi pretstavnik cg klupskog fudbala, sve ovo ostalo lise bud protiv la korunje je velika sramota.
PSV, da Zećani mogu da odu u Ajndhoven i iznapušavaju se kao ljudi. Ne mislim ništa seksualno, čisto da probaju konkurenciju, da vide je li jednako masna itd.
I ja navijam za nekog velikana a ne ovu boraniju ruski ili eventualno balkansku, pih.
A dobro se nadas pa poslije kukas kako italija ima 3 mjesta za LStakvim namjernim ispadanjima i nezainteresovanim akcijama italijanskih klubova prema LE, nikad nece ni vratit to 4to mjesto.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague...aws/index.html Uzivo pracenje zrijeba .
Daj neka dodje Stutgart u Pg , bilo bi fullNajbolja opcija je Genk (mozda Steaaua) , jer su ocajni ..
@KaemSe , je li moguce ono kako je losa odbrana , nikad nisam vidio da u fudbalu se pusta protivnicki igrac na 25m a da ga niko ne napadne , nema sredine - cudo je kako su prosli ..
BISOGNA VINCERE !
Evo odma da vam recem..Ko god im dodje primice od 3 pa na gore komata..Zavrsili su oni svoje.
Sve ti prosto nego kad prave "ofsajd zamku" jedan doticni gospodin stoji iza linije odbrane 3m, i to vise puta.
Inter i Bilbao namjestili utakmice providno da providnije ne moze bit. Tacno sam znao da ce izgubit ali onoliko koliko im je dovoljno da prodju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks