shto se tice f1 drivera Senna je bio i ostao isto shto i RR u automobilizmu...
STATISTIKA..
znaš kako se kaže - "postoji mala laž, velika laž i statistika.."
a da je to tačno evo dokaz: dvije sezone od kad se vratio, nikad spremniji, sa istim vozačkim znanjem, sa rosom bronom, sa mercedesom i što je uradio ? NIŠTA........
zar ne bi bilo logično da je makar uzeo jednu trku, nekoliko podijuma, da redovno pobjeđuje timskog druga?
zašto ga deru neki loši vozači, propali, izbačeni, novajlije, ako je on SEDMOSTRUKI ŠAMPION, najveći talenat i slično?
tu izreku koriste pametni ljudi, a mogu ti i navesti poneke..
7 titula? imao bi i kimi i ostali da su vozili ONAJ FERARIJEV SPEJS ŠATL, da su imali tim koji je određivao pravila u karavanu, da su imali vodonošu kolegu i da su htjeli titule osvajat UDARANJEM KOLEGA I POKUŠAJEVIMA UBISTVA..
šumaheru neka su srećne i neka se diči njima, a koliko mu znače dokazuje i to što mu nijesu dovoljne da po anketama bude najbolji svih vremena..
koliko su zaslužene dokazuju i ove dvije sezone kad vozi u uslovima kao i svi ostali - a tada ga NEMA NIĐE..
Zalio se mali Rozberg na Sumija, veli masu vode prosipa za njim pa su ovoga starog slali kod Barikela na casove.
Ipak je Barikelo majstor tog zanata a ovome se zesce tresu ruke, ostara se. :/
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
precudna mi je situacija ova.
ako vec pricas sto ti ko salje na pm, ispricaj im cijelu prepisku.
premda, sto se mene tice slobodno svaki put kad gledate trke mozes podijelit sa njima kako sam ti poslao jos neku nebulozu. nije problem, nek se zabavljaju momci s obzirom da im i nije previse zabavno gledat trke kad vecinu istih njihov pulen zavrsi pored staze...
Cus gledaju a oni ne suse obraza evo 7-8 trka.
LPGTECH 067 854 548
Pa tako si reka, sto cu ja sad :tickled_pink:
Nego, sad bitnije teme, jel bila ova slika ?
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ima li VAS pulen zadnje 2 godine koju pobjedu?
O tome se odje stalno prica a ne da se negira njegova uspjesna karijera prije toga, jasno?
niko nije otvarao diskusiju ko ima koliko titula??? meni se cini.... bice da imas problema sa podvojenom licnoscu...
Evo samo da Fabia potvrdi da mozemo lock na pricu o Zalosnom, jer jednostavno ni u jednom segmentu ne moze da parira NAJVECEM.
Pa da pocnemo neku drugu temu.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Samo da se pohvalim ja kao pravi navijac NAJVECEG sto imam u sobu! A vi ljubomorne duse, sto ga ne volite i sto ne vidite trostruke pobjede to je vas problem.![]()
Last edited by Femaman; 06-08-12 at 14:41.
Ja kolko vidim samo ti i petronas i bot M.S.( providno no aj) pricate o njemu,samo ste ga zamrzli dostini(prvo meni) covjek je odvezao svoje,sad je po meni nula,eto mozda za kisu je dbr,al takve nebulazoe pricat za takav fail...covjek je posao kao legenda da bi se brukao po stare dane....
Da bi se brukao?
Ako je dosla do toga, onda nije ON kriv, kriv je Benz koji nema ni bolid ni ljude.
A znas kako, 91 pobjeda ostaje, i 7 titula, i sve...3 titule je osvojio sa drugim/trecim bolidom po brzini.
TAKUMI
Kao prvo,nekoliko puta sam rekao da su Petronas i Fabia (ili je to jedan lik-nebitno) malo pretjerali u hvalospjevima na racun Schumachera,ali nebitno-to pravo im niko ne moze uskratiti.
Sto se mene tice,zbog raznih pametnjakovica ovdje-rijetko se i logujem da bih nesto napisao,a ako su ti moji postovi omrzli Schumachera-onda ga nikad nisi ni volio.
Meni se cini da u postovima nisam bio uopste napadan,vec sam se trudio da budem sto objektivniji pri iznosenju svog misljenja.
Sto se poredjenja sa Alonsom tice,evidentno je da momak ima Schumacherovu filozofiju,a i sam je nekoliko puta izjavio da je Schumacher najbolji vozac svih vremena-mada nebitno.
Ne smijemo zaboraviti njegove iskusne voznje 2005e i 2006e,pogotovo onu odbranu prve pozicije u Imoli kad ga je Michael bezuspjesno napadao preko 14 krugova,i to pred Ferrarijevom publikom.
Licno smatram da Ferrari nije mogao izabrati boljeg vozaca da nastavi Schumijevu dominaciju.
Last edited by M.S.; 06-08-12 at 19:49.
http://f1-serbia.com/najnovije/whiti...-nauci-pravila Schumi mora da nauči pravila
LPGTECH 067 854 548
Ha ha ha,Carli je legenda...
Bojim se da je on taj koji mora ili nauciti pravila,ili kupiti naocare jer ocigledno nije vidio koje semafore je upalio.
Upalio je semafore koji signaliziraju odlaganje starta za 5 min,pa kad je vidio da se vozaci ne pomjeraju,davao im je znak rukom da krenu-ne da je kralj,nego je kraljica.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks