Vrijeme je za sliku KRALJA.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
lazes.....mozda 7^3
a zasto je tesko priznati da je sumaher svoje u F1 odradio....??? jel to boli???
posle 2ipo godine nakon povratka covjek ima jedno 3 mjesto...i jedan"pol" koji nije ni imao na kraju... a citavo to vrijeme jedan rosberg ima vise bodova od njega...
sumaher je u mercedesu vise marketniski potez nego li sto drugo... samo zbog toga ga i trpe...
Ti nikako da ukapiras da neko ne moze da zaboravi da vozi...
Mozda je tebi krivo sto ce Zalosni uskoro u penziju... sa 2 titule, mozda ajde i 3.... ?
I kako to POL sa navodnicima? Na kvalama se kazna ne racuna, to se dodaje kasnije, nebi me cudilo da ne znas. No kako si stetan i tu ces mu neki manu nac...
Svati vec jednom da je ON GAZDA, za sve i svakog.
Last edited by Petronas; 04-08-12 at 12:29.
Da, inace NJEMU je bas tesko da vozi, i nije u formi.
Daj prestani da se blamiras.
TAKUMI
axa...on je supermen... jaci je od prirode![]()
Ma pogledaj samo kako frajer izgleda, pogledaj misice po rukama, po vratu... pa nosio bi u zube redom svakog u gridu...
Spremniji je sad fizicki nego kad je bio sampion..
biserko... vidim koliko mu teretana pomazesve sto pricate nema pokrica u stvarnosti... kad bude kontra priznacu! do tada, sve sto pricate je cisto sviranje qrcu...
...
ZNAČI - SPREMNIJI NEGO IKAD, NIJE ZABORAVIO KAKO SE VOZI I IMA BOLID SA KOJIM MU TIMSKI KOLEGA NEMA PROBLEMA!
ĐE JE ONDA PROBLEM, ĐE SU BODOVI, PODIJUMI, TITULE?
AJDE DA ČUJEM TAJ ODGOVOR!! OVO SU GORE VAŠE RIJEČI..
P.S.
ja bih logički rekao da je to jer - nema ubjedljivo najsuperiorniji bolid kao nekad, nema logistiku tima i bernija kao nekad, nema kolegu da koči i radi za njega..
http://f1racing.com.hr/formula-1/red...tavkama-ovjesa
parc ferme... ili ti, diraj sto ti volja
a odje bi mogao schumacher da uskoci :
http://f1racing.com.hr/formula-1/fer...odreden-alonsu
placa polugolim Gumijevim slikama :biggrin:
Zato sto vas dvojica hejtera svega ne-Gumaherskog nikako da odustanete :apathy:
i ja sam se pitao isto...
...samo?? kako te nije sramota!
sto je najjace, a moze neko da pogleda, sve i da se oduzmu te trke Britniju kad Gumi nije zavrsio, opet bi Britni imao vise bodova garantDrugo, to sto se seljo pogesno parkirao, ugasio bolid, pukao gumu i isao prebrzo kroz pit lejn nije kriv TIM ili BOLID, nego licno i jedino najmanji
![]()
(nečitko)
Cudi me sto nije rekao za sebe, ON inace bas hvali sebe...
TAKUMI
kad bi vas cuo postidio bi se sigurno
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks