Page 320 of 1608 FirstFirst ... 2202703103163173183193203213223233243303704208201320 ... LastLast
Results 7,976 to 8,000 of 40187

Thread: Formula 1!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Za tebe ne, za prave navijace DA. Za prave navijace ON je bio tu, uvijek, i bice, forever!

A Brazil 2006-e je bio brutala. I to je prava slika NJEGOVE karijere!

Inace, MS, post je za 10.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    95
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    83 Posts

Quote Originally Posted by M.S. View Post
    Da bi ste poredili Kimija,Montoyu ili mog favorita (Alonsa) sa legendom-oni moraju imati jednak broj titula,pobjeda i pol-pozocija kao on.Tek onda bi se moglo razmatrati da li je Kimi (npr) bolji ili ne,a ovako sve je suplja prica jer rezultati dovoljno govore.
    I za kraj,cisto malo podsjecanje:

Ko je pratio trku-zna sta je brat uradio.Na poslednjem GP-u se us*ao u kompletan grid F1.
    Sjajno, u opisu videa piše da je 2005. godina, a ovo je 2006, pretekao ga je na ciljnu pravinu u bolidu koji se te godine borio za titulu, protiv bolida koji nije mogao da ostvari pobjedu cijele godine... A ovo da neko mora da ima jednak broj titula, pobjeda itd... Može samo da kaže ograničeni um koji samo blene u brojeve i ništa više, znači, Senna i Fangio su bili gori vozači od Šumahera? Ma pojma nisu imali, žalili su se stalno kako im DRS nije radio i kako im se gume brzo troše...
    If you turn a man into a fish, you will catch him for a day

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Ajde da je barem jednom zakljucao tocak na ulaz u krivinu,ili da je pokusao bilo sta-pa ajde,a ovako,hvalio mu je samo barjak jer je izgledalo kao da ide u svatove u onoj koloni za Hamiltonom.
    Jao koliko se ismijah... Ma u Bahreinu se vec vidjelo da je onaj bolid najbrzi u gridu... i jos drze tu prednost...

Doduse, mora se voziti prilicno *****sto zbog guma, a to nije Rajkov stil... Zato se i snalazi bas ok kad treba da pretekne... Koliko je samo jurio Vetela nedavno, citavu trku i nista...
    "LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

@petronas, nije bilo nista uvredljivo. Lupane kao maksim po diviziji je izreka! ;-)
    Komentar gore kako kimi vozi samo iza hamiltona kao svat moze da bude smijesan samo ljudima koji imaju neku tesku averziju prema tom vozacu. Radilo se o trci dje postoji samo jedno mjesto za preticanje a i ono je vise nego jadno. U takvoj situacij preteci bolid ispred sebe koji je brz gotovo isto kao i bolid koji namjerava da izvrsi preticanje je nemoguce osim u slucaju greske u ovom slucaju hamiltona.
    Ko god smatra drugacije poznavanje stvari u f1 mi nije jaca strana, cak sta vise...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kenneth View Post
    Sjajno, u opisu videa piše da je 2005. godina, a ovo je 2006, pretekao ga je na ciljnu pravinu u bolidu koji se te godine borio za titulu, protiv bolida koji nije mogao da ostvari pobjedu cijele godine... A ovo da neko mora da ima jednak broj titula, pobjeda itd... Može samo da kaže ograničeni um koji samo blene u brojeve i ništa više, znači, Senna i Fangio su bili gori vozači od Šumahera? Ma pojma nisu imali, žalili su se stalno kako im DRS nije radio i kako im se gume brzo troše...
    Prvo,ja sam okacio klip da bi vidjeli preticanje,a ne je li tip koji je ovo okacio promasio godinu.
    Drugo,sto se Senne tice-prvo izgooglaj ko je bio Jo Ramirez,pa ko je bio Senni,pa sta je njemu Senna priznao uvezi Schumachera-pa se vrati da pricamo.
    Trece,Fangio je vozio za Ferrari,Maserati i Mercedes,i osvajao je titule u najboljim bolidima.Nije dosao u posustali Ferrari koji tada nije imao blage veze i nije uzimao titulu 21 GODINU!!!,pa ga tvrdoglavo 4 godine sklapao,da bi na kraju sve to naplatio sa 5 uzastopnih titula.
    Cetvrto,Schumacher nije pretekao Kimija na pravcu nego na kocenju.
    Kimi se vratio na cistu stranu staze,gdje je manji nagib i spoljna ivica krivine mu je dalja pa ima prostora za ispravljanje eventualne greske,dok je Schumacher ostao na prljavoj strani,na par cm od zida,gdje je staza nagnutija (krivina je nizbrdo i ima blagi negativni nagib),i tjeme krivine mu je blize,sto znaci manje mjesta za kocenje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    Komentar gore kako kimi vozi samo iza hamiltona kao svat moze da bude smijesan samo ljudima koji imaju neku tesku averziju prema tom vozacu.
    Ja sam navijac Ferrarija,a ne vozaca jer vozaci dolaze i odlaze,ali Michaela jednostavno ne mozes da volis i da mu se divis.Tip je moj Ferrari podigao iz mrtvih,i dan danas oni ubiraju plodove njegovog rada u kreiranju drumskih i auta namijenjenih trkama.
    Oni i dan danas koriste njegove tehnike testiranja,vozaci kopiraju njegove treninge i u Maranello jedu u restoranima sa cijih zidova vise njegove slike i kacige.
    Sto se Kimija tice,bas imam averziju prema momku koji je nakon svega 23 trke sjeo u bolid F1,i koji je 2007 sa nekonkurentnim Ferrarijem cekao pravu priliku da uzme titulu,odrzavsi Ferrari u zivotu.

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Oni i dan danas koriste njegove tehnike testiranja,vozaci kopiraju njegove treninge i u Maranello jedu u restoranima sa cijih zidova vise njegove slike i kacige.
    Znaju ovo svi odlicno. On je u Ferrariju IKONA...
    U Formuli 1 je ikona...

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    @petronas, nije bilo nista uvredljivo. Lupane kao maksim po diviziji je izreka! ;-)
    Komentar gore kako kimi vozi samo iza hamiltona kao svat moze da bude smijesan samo ljudima koji imaju neku tesku averziju prema tom vozacu. Radilo se o trci dje postoji samo jedno mjesto za preticanje a i ono je vise nego jadno. U takvoj situacij preteci bolid ispred sebe koji je brz gotovo isto kao i bolid koji namjerava da izvrsi preticanje je nemoguce osim u slucaju greske u ovom slucaju hamiltona.
    Ko god smatra drugacije poznavanje stvari u f1 mi nije jaca strana, cak sta vise...
    Zar nisi ti rekao da je sad teze osvajati titule nego ranije?

Svima je jasno, pa i tebi, da se sad titule osvajaju *****stom voznjom... cuvanjem guma... taktikom...oce li se pregrijat ili nedovoljno ugrijat... oce li ti radit KERS sa 80% ili 100 % snage... sve tehnikalije, sve mjerenja, sve detalji...

Ranije, kad su se titule osvajale na SUVI TALENAT i gazenje od prvog do poslednjeg kruga, ON je tu briljirao....

NJEGOVE titule su iz tih godina, kad je Formula 1 bila klasama iznad nego ovo danas... Kad se vozilo mu*ima i klasom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Potpisujem
    Click image for larger version. 

Name:	titov-potpis-mali_design.jpg 
Views:	106 
Size:	3.0 KB 
ID:	93238

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Ja sam navijac Ferrarija,a ne vozaca jer vozaci dolaze i odlaze,ali Michaela jednostavno ne mozes da volis i da mu se divis.Tip je moj Ferrari podigao iz mrtvih,i dan danas oni ubiraju plodove njegovog rada u kreiranju drumskih i auta namijenjenih trkama.
    Sto se Kimija tice,bas imam averziju prema momku koji je nakon svega 23 trke sjeo u bolid F1,i koji je 2007 sa nekonkurentnim Ferrarijem cekao pravu priliku da uzme titulu,odrzavsi Ferrari u zivotu.
    Navijam i ja za ferari, kao tim naravno. Navijao sam i za sumahera dok je bio tamo naravno.
    Sto se tice sumahera i njegovih kvaliteta sve mi je poznato. To sto ponekad (rijetko) napisem nesto podrugljivo za njega to je vise da bih peckao fabiju i petronasa jer ljudi bas pretjeruju u nekim stvarima i sami to traze! :-)
    Sto se tvog posta tice, morao sam stati u odbranu kimija iz prostog razloga sto covjek nije mogao nista uraditi.
    Postovi su ti ok i da se vidjeti da znas dosta pa mi je jos cudnije sto napadas kimija makar sto se trke u madjarskoj tice dje je preticanje gotovo nemoguce. Ljudi koji su izlazili sa novim gumama tamo, kad se nadju iza sporijeg bolida na starim gumama su jedva nalazili prostor da zaobidju vozilo ispred sebe a ne da kimi predje hamiltona koji sjedi u bolidu koji ima gotovo istu brzinu kao i kimijev a pri tom su im i gume na istom nivou. To mi je bilo malo cudno...
    Sve ostalo sto pises je vise nego ok!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zasto se mucite sa hejterima?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by Petronas View Post

Svima je jasno, pa i tebi, da se sad titule osvajaju *****stom voznjom... cuvanjem guma... taktikom...oce li se pregrijat ili nedovoljno ugrijat... oce li ti radit KERS sa 80% ili 100 % snage... sve tehnikalije, sve mjerenja, sve detalji...

Ranije, kad su se titule osvajale na SUVI TALENAT i gazenje od prvog do poslednjeg kruga, ON je tu briljirao....

NJEGOVE titule su iz tih godina, kad je Formula 1 bila klasama iznad nego ovo danas... Kad se vozilo mu*ima i klasom...
    Rekao sam i stojim iza toga!
    Isto kao sto sam i rekao da u vrijeme kad je sumi uzeo najvise titula od konkurencije je imao jedan eventualno dva tima.
    Moras priznati da je lakse na stazi izaci kao pobjednik kad imas jednog ili dva konkurenta nego kad ih imas 7-8 ili vise.
    Ato se tice *****ste voznje i cuvanja guma: to je nuznost, ne odabir vozaca za tako nesto. Imaju gume takve kakve jesu i ljudi su im se prilagodili. Imaju dvije opcije: da cuvaju gume i zavrsavaju na visokim pozicijama ili da rade suprotno pa da ih (kao sto je bilo nakoliko puta) obilaze kao da stoje na stazi. Naravno da su se svi opredijelili za prvu opciju, sto je potpuno normalno...

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

bogami se ne slazem da su njegove titule iz sezona kada su se titule osvajale mudima... to su vec neka druga vremena....

inace je vise tehiklaija bilo ranije...pa su ih ukidali malo po malo...i mijenjali upravo zbog toga sto je formula isla ka tome da bude vozac vozen...a ne bolid...

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Zasto se mucite sa hejterima?

fabia...odje manlo ko hejtuje sumahera...samo hejtuju nacin na koji pisete postove...

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Za tebe ne, za prave navijace DA. Za prave navijace ON je bio tu, uvijek, i bice, forever!

A Brazil 2006-e je bio brutala. I to je prava slika NJEGOVE karijere!

Inace, MS, post je za 10.
    za mene je Ferrari broj jedan...moj tim...za koji navijam od kad pratim formulu...a ima evo dosta...preko 15godina... prolazili su vozaci mnogi a tim je ostajao... i za mene je kombinacija sumaher ferrari bila i ostace neponovljiva...
    to sto vi mislite da ja ne volim sumahera, to mene ne interesuje...ali ja samo cuvam lijepe uspomene iz vremena kad je vozio pravi bolid... a ne iz vremena kad mu se evo manje vise svi sprdaju, pa i mladjani kolega iz tima...

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

Quote Originally Posted by E_K_V View Post
    za mene je Ferrari broj jedan...moj tim...za koji navijam od kad pratim formulu...a ima evo dosta...preko 15godina... prolazili su vozaci mnogi a tim je ostajao... i za mene je kombinacija sumaher ferrari bila i ostace neponovljiva...
    to sto vi mislite da ja ne volim sumahera, to mene ne interesuje...ali ja samo cuvam lijepe uspomene iz vremena kad je vozio pravi bolid... a ne iz vremena kad mu se evo manje vise svi sprdaju, pa i mladjani kolega iz tima...
    To je to...
    Potpis! ;-)

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

kakva je ono sezona bila...al je imao srece sto su u mclarenu bili alonso i hamilton..i sami sebi su uzimali bodove... i eto..na kraju za jedan jedini bod uze titulu...

sad bih potpisao da dodje iduce godine u ferrari... samo da se pitam sto

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ti navijas za tim, ja za vozaca, i za tog nacijaca cu navijat citavi zivot.
    Pazi sad, kazes da cuvas lijepe uspomene iz vremena kad je vozio pravi bolid, a sad mu se sprdaju. Jel' to zbog toga sto ima los bolid?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

pa ja mislim da ima bolji bolid od onoga sto je izvukao iz njega do sad...

sad mozete trazit razno razne razloge zasto nije...kao da npr nema srece.... ali uzmite tabelu...vidjite koliko bodova ima Niko... koliko ima Sumi... a onda napravite spisak vozaca i poredjajte ih po redu kako vi mislite da zasluzuju po umiejcu...
    tu bi sigurno tebi sumaher bio prvi...a rozberg daleko iza...vjerovatno ni u prvih 10-15 vozaca...pa onda pogledajte kako to toliko losiji vozac ima 2ipo puta vise bodova... i toliko manje gresaka... a opet, sumaher je bio poznat kao vozac koji izvlaci maksimum iz bolida... njegovi nacini prolaska kroz krivine su analzirali mnogi..poredili sa drugim vozacima...i vidjelo se koliko pravilnije prodje kroz krivinu od svih... a sad, dje to sad???

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

i da dodam...nije odustajao sa prve druge...trece pozicije...pa da se kaze izgubio je bodova i bodova...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sa koje pozicije je odustao u Kini? Sto je bilo kad je dobio pol u Monaco?
    NAJVECI nije zavrsio 7 od 11 trka.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

I to kakav pol u Monako... Britniju ispred zgrade, na njegovom terenu...
    JEDNOM RUKOM... preko bumpa..

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

Sa koje pozicije je odustao u Kini? Sto je bilo kad je dobio pol u Monaco?
    NAJVECI nije zavrsio 7 od 11 trka.
    jednu si mu dodao...nije zavrsio 6 od 11... a ove sto je zavrsio... 2x10, 2x7 i jedno trece mjesto...

Thanks Thanks Given 
    866
    Thanks Thanks Received 
    2,939
    Thanked in
    1,359 Posts

I to kakav pol u Monako... Britniju ispred zgrade, na njegovom terenu...
    JEDNOM RUKOM... preko bumpa..
    koliko puta si ga bacio na to?

Thanks Thanks Given 
    174
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

koliko puta si ga bacio na to?
    Sedam.

Page 320 of 1608 FirstFirst ... 2202703103163173183193203213223233243303704208201320 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)