http://en.wikipedia.org/wiki/AD_Alcorc%C3%B3n
Morao sam :mrgreen:
Može Zeta njih da tucne, to je Sarajevo ljudi, nije Real u pitanju pa da ne može.
Nije ono mnogo bolja ekpa od Zete, ne znam što ste im to viđeli u igri sinoć pa ih toliko u nebo dižete.
http://en.wikipedia.org/wiki/AD_Alcorc%C3%B3n
Morao sam :mrgreen:
Deserve's got nothing to do with it.
Ma moze se Sarajevo uzeti ali po prvoj tekmi gdje je Sarajevo dominiralo 80% utakmice i samo im falila realizacija za vecu pobjedu..realno Zeta nije nijednu sansu napravila sem onog odlicnog slobodnog sve drugo je bilo slabo, uglavnom se branilo na ivici zutog kartona..uglavnom za CG fudbal bi dobro da Zeta prodje ali ipak je Sarajevo favorit..vidjecemo u Cetvrtek
Ko je kad dominirao racuna se ka lanjski snijeg. Buducnost dominirala pa nista. Vala bi bilo i cudo da Sarajevo nije napadalo na svom terenu i kod onoliko gledalaca. Zeta će laganice otići dalje a i red je da konacno gledamo velike klubove. Ne znate mentalitet tamo jer ako oni prelome ima i Liverpul da polome![]()
Samo da ne dolazi onaj spiker jer će ga srce skrojiti pa muka
pa eto zeta je ostwarila powoljan rezultat sada ostaje da widimo dal imaju snage za dalje![]()
Kakvih komentara sve ima hahahah
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!
Kako je ovo tipično...
Morao je da se nađe neki kicoš šaljivi.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Nije mu smor bilo da napravi profil ;P al mozda nece smarat
Bio sam već na "navijačkoj" temi. Ok je. Šteta što ne viđoh ovu prvu![]()
Nisu mogli sinoc da pobijede Celik iz Zenice (0-0), prolazi njih Zeta![]()
Ma kakav Čelik... Sinoć smo imali samo malo jači trening sa drugim timom. Spremamo se za Liverpool u play-offu.![]()
Ja mislim da cete vi sa Liverpulom igrat al na PES 20121:0 pod goricom i onda pozdravi je pozdravi volim je ko pre
eh da mogu poslati joj suzeee....Korac. 1:0 pljas...Zapadna tribina u transu..shou.spektaktl.Cmon Zeta!
Imam neki osjecaj da ce mozda burzo ili dosljak![]()
Rad` mene ko goj oce..Uskacem u teren kad ga daju, sa zapadne..alii ipakk imam neki filing u nogu da ga Korac mece..Nije ga odavno,bez u onu mu djevojku..Predobru![]()
Cjelog zivota svog, samo Saraj'vo.
Tako nesto, uglavnom to je rima. Zacijenio sam se.
Zna li se ko nema pravo da igra za zetu u ovaj revans(osim pelicica koji je dobio crveni)?
Izgleda da samo Pelicic nece igrati.
Ajmo ljudi preksjutra svi na stadion, da se podrzi Zeta pa da prodju Bosance.
Proslo kolo karta za zapad je bila 3 eura ne vjerujem da ce sad biti vise. Prodaje se u onu kucicu ispod stadiona.
Last edited by filip__pg; 07-08-12 at 22:28.
Red bi bio da Korac postigne pogodak.
A neka ga da golman ako treba samo da prodju dalje ove is3povane velemajstore.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks