U bačve od 200l na VukPetrol prikaže da je sipano 220l. Što se tiče kvaliteta na istoj pumpi, mnogi su posle remonta boš pumpe i veće potrošnje prešli na EKO i INU, te su počinuli. Zbilja ni od kog ne čuh da fali VukPetrol.
Sad ces da mi ureknes i ovaj PETROL kod Volija...
Oni koji voze Honde po novome, znaju da im se obavezno palila check engine lampa kad god bi sipali na Ranc (sad je to Eko kod Meljina), Eko kod Igala i ona pumpa kod Brodogradilista.
Nazalost, GII (da da, imamo i to) je i te kako zaribao nakon sipanja bezolovnog kod Eko pumpe kod Igala.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
U bačve od 200l na VukPetrol prikaže da je sipano 220l. Što se tiče kvaliteta na istoj pumpi, mnogi su posle remonta boš pumpe i veće potrošnje prešli na EKO i INU, te su počinuli. Zbilja ni od kog ne čuh da fali VukPetrol.
Bivsi poslovodja Barske Eko pumpe 2, tvrdi da tankovi nisu cisceni vec 12 god!
http://www.barinfo.me/text.php?kategorija=1&id=898
Vjerujem da nisu, ali ja od kad vozim, sipam stalno na tu benzinsku. Prije je bilo slucajeva kad bih mijenjao filter nafte da bude i vode u njima, cak i u medjuvremenu sam znao da ispustim po malo vode iz njih (ali to je bilo u doba duboke krize). Medjutim, zadnjih 7-8 god, u filter nafte nisam nalazio ni trunku vode, unutrasnjost filtera je zaglibana, promijeni boju u crno, mozda je to i normalno ali ne nalazim nikakve mrvice ili tome slicno u njega. Tako da ja ne mijenjam benzisku uopste, ne eksperimentisem. Medjutim, cuo sam da hvale gorivo na LUkOil pumpama, nisam imao priliku da ga probam ali bih rado probao i cak presao na nju kad bi je bilo u Baru, ali posto nemam neki izbor u Baru, ostajem i dalje vezan za Eko pumpu.
Luk Oil prodaje smece.
Sent from my marble white Samsung Galaxy SIII using Tapatalk!
TAKUMI
Potvrdjujem,kad god sam sipao kod njih kao po pravilu uvek se palila chek engine lampica,auto trokira,ne vuce,moze samo prva i druga,cim se rezervoar isprazni i nakon toga napuni na drugoj pumpi(naravno), ni "P' od problema. Za izbegavanje,provereno sa par automobila.
Sent from my Fiat Bravo using LPG
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Ne znam, probao nisam, ali su mi pojedini ljudi hvalili je. Pricaju da bi trebala da se otvori u Baru (na putu ka Ulcinju). U svakom slucaju, ostajem i dalje pri Eko pumpi , dok me ne zeznu![]()
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
svudj je gorivo kod nas skupo i smece,te price vamo bolje tamo loshe ne piju vodu,generalno sve je to jedno obicno smece skupo u krv ali i treba tako...
meni sad nesto sinu u glavu s...kad sam uzeo auto prosle godine isao sam u kastelanu da tocim dizel. isao sam tacno 4 mjeseca jer sam uvijek punio pun rezervoar i to mi je taman bilo mjesec voznje. nakon toga se prebacih na eko i pocinje da mi se pali "check engine"...ja pitah druga sto je to a on veli ma nista dok ti se god gasi cim upalis auto. vala cu iduci mjesec opet put kastelane da vidim je li stvarno do toga.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Pg-Ko-Pg sinoc, po bordu pokazuje 4,6 je li moguce ljudi da je tolko s obzirom da je auto tezak oko 1500kg i ima 18 tockove? U pitanju je vw cc 2.0tdi 140ks
Nije moguce vala ni da lupo vozis![]()
Nepouzdano ti je to, sto potrosis vise to ti je precizniji rezultat, cak i dva ili tri rezervara da potrosis to ce rezultat biti precizniji, jer na pumpu nikad ne sipas kao sto si sipao na pocetku full, neki su strpljiviji pa natoce visea neki zaokruzuju zbog kusura itd., tako da na toliko malu kolicinu goriva je podatak nepouzdan jer 1 litra vise ili manje mijenja rezultat drasticno.
i meni pise da je prosjecna potrosnja 7.2l pa to sigurno nije tacno jer mi trosi otprilike 8.5l. A motor je 2.2dizel 163 konja.
i meni 5.6 a trosi 7.3 gradske. bord kompjuter i prdnjava rabota.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Ne znam za vas, ali meni BC je dosta precizan, max 0.5 L moze da bude razlika, koja je posledica punjenja full-a na benziskoj. Na kraju krajeva, on moze kod Vag grupacije da se i podesi ako nekome nije precizna.
Nemam ja pojma jel to precizno jer vise vozim po gradu pa i ne mogu da procijenim, ali znam da ako mi pise ono da mogu prec tipa jos 500 km ja podjem do grada i nazad i pise 485a zivim preko morace
![]()
Kod Vag grupacije, BC racuna prosjecnu potrosnju u zadnjih 30 km i na osnovu te potrosnje ti racuna koliko mozes preci sa raspolozivom kolicinom goriva. Ako vozis zustrije prosjek ti se momentalno kvari i BC smanjuje distancu i obrnuto, ako izadjes iz grada i vozis umjerenije BC ce ti povecati kilometrazu.
Kad vec o tome pricate, na dionici koju prelazim svaki dan, bez klime pise mi da je prosjecna 4,5-4,8, sa klimom 6,1-6,3, jel moguce toliko da popije klima?
Tu es mon héro!
Klima pije oko 1l vise na 100km.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
1, 1-5...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks