View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 566 of 942 FirstFirst ... 66466516556562563564565566567568569570576616666 ... LastLast
Results 14,126 to 14,150 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li dje rezultat da se prati, ne stream no samo trenutni rezultat?

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Imas tu vaterpolo odaberi i kad bude gledaj
    http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
    E hvala ti
    "Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by tritripet View Post
    Ima li dje rezultat da se prati, ne stream no samo trenutni rezultat?
    bice na cafemontenegro.com tekstualni prenos. uvijek bude...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Quote Originally Posted by Socrates View Post
    To se dalo i ocekivati. I neka ga srecan mu put, i njemu i svima koji tako razmisljaju. Jedino mi je ovo "rezonovanje" Subotica seniora malo odurno, postenije bi bilo da kaze sto misli, a ne prica pricu kao da bi propao da je ostao da igra za crnogorsko reprezentaciju. Totalni nonsens, no valjda im je lakse tako reci nego istinu.
    Pazi,osnovno kucno vaspitanje ti nalaze da ne mozes biti protiv drzave u kojoj si rodjen i proveo citav svoj zivot(osim ako zivis na bliskom istoku).
    I ja potpuno razumijem te ljude sto nas oficijalno lazu, jer su duboko svjesni sopstvene gluposti koja je jaca od samih njih. Jednostavno, nece da budu nekulturni.
    Mislim, lako je ovim forumashima sto navijaju protiv svoje drzave da prdulecaju po internetu kad im niko ne zna ime i prezime.

Eh, cim se predstave, onda pocnu da pricaju o savezu, perpektivi, necovjestvu ...
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li ko neki link da valja zivota vi?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Imas tu vaterpolo odaberi i kad bude gledaj
    http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
    ja svakog dana na ovo gledam sve
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hvala drug, ali mi ovo ne radi jer nisam u jednu od zemalja dje je dozvoljen prenos

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

http://www.london2012.com/water-polo...=B082012080214 live textualno i probaj na onaj lemon sport nesto googlaj leom live stream

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

sportlemon.tv

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Jebalo majku sa preckama!!
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gavril Subotic odlucio da igra za Srbiju. Steta...

http://www.vijesti.me/sport/gavril-s...u-clanak-85664
    Last edited by filip__pg; 02-08-12 at 15:44.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nama je ocigledno najbolje da opet oformimo jednu zajednicku reprezentaciju, jer od naseg saveza srece nema. ovo je vec 3. momak koji ovako odlazi, a otici ce ih jos na stotine dok se neko ne opameti i ne promjeni neke stvari.

cinjenica je da ce u beogradu imati mnogo veci izbor fakulteta i vise ce se razvijati u tom smislu, ali sportski nikako. i stvarno mi nije jasan vaso subotic, razumijem da je on imao svoje probleme sa jadranom u svoje igracko doba, ali ovo nije bio pametan potez, pogotovo zato sto je i trener jadranovih mladih selekcija. doduse, vjerovatno sad vise nece biti. a znao sam da ce dobri odnosi sa sostarom i milanovicem (iance veliki vasovi prijatelji) uciniti svoje.

sve u svemu, njemu neka je sa srecom u buducoj karijeri. samo se jos pitam oce li ko prlainovic drzati 3 prsta na srcu prilikom izvodjenja himne.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo nek' je zdra'o , ako cemo gledati ko sto studira i dje zivi i po tome izabrati reprezentaciju - po***** se u to .
    Neka studira gore , neka igra gore ne vidim razlog zasto ne bi igrao za nasu reprezentaciju , pih .
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja bi odiuzeo pasos odmah, i njegovom ocu i platio kartu u jednom smjeru citavoj porodici u BG. pa posto ce im srbija sve pruziti , nemaju sto odje raditi.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pravda za Kadiju !!!
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fidimose View Post
    nama je ocigledno najbolje da opet oformimo jednu zajednicku reprezentaciju, jer od naseg saveza srece nema. ovo je vec 3. momak koji ovako odlazi, a otici ce ih jos na stotine dok se neko ne opameti i ne promjeni neke stvari.

cinjenica je da ce u beogradu imati mnogo veci izbor fakulteta i vise ce se razvijati u tom smislu, ali sportski nikako. i stvarno mi nije jasan vaso subotic, razumijem da je on imao svoje probleme sa jadranom u svoje igracko doba, ali ovo nije bio pametan potez, pogotovo zato sto je i trener jadranovih mladih selekcija. doduse, vjerovatno sad vise nece biti. a znao sam da ce dobri odnosi sa sostarom i milanovicem (iance veliki vasovi prijatelji) uciniti svoje.

sve u svemu, njemu neka je sa srecom u buducoj karijeri. samo se jos pitam oce li ko prlainovic drzati 3 prsta na srcu prilikom izvodjenja himne.
    da otpuste Vasa zbog toga bi bio najveci kretenizam i grijeh prije svega prema klincima. Jer Vaso jednostavno zna vaterpolo. Od par ljudi sam cuo da sto ih je on naucio u situaciji npr sidrun-bek da je to nevjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ja u ovom slucaju ne bih napadao Savez, a pogotovo ne rukovodstvo Jadrana. Ovo se nije moglo sprijeciti.
    Ovo govori o obrazu Vasa Subotica. Na momenat su mi se misli vratile na '92, pa na sredinu '90-ih, pa na sam kraj Vasove karijere. Ko je pratio znace o cemu pricam, nije vrijedan vise pominjanja.
    Sad cekam da se zavrsi OI, pa da Capro kaze sto misli o ovome.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Ja u ovom slucaju ne bih napadao Savez, a pogotovo ne rukovodstvo Jadrana. Ovo se nije moglo sprijeciti.
    Ovo govori o obrazu Vasa Subotica. Na momenat su mi se misli vratile na '92, pa na sredinu '90-ih, pa na sam kraj Vasove karijere. Ko je pratio znace o cemu pricam, nije vrijedan vise pominjanja.
    Sad cekam da se zavrsi OI, pa da Capro kaze sto misli o ovome.
    Sve tachno, najvishe govori o obrazu ovoga choeka gore njegovog oca...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    da otpuste Vasa zbog toga bi bio najveci kretenizam i grijeh prije svega prema klincima. Jer Vaso jednostavno zna vaterpolo. Od par ljudi sam cuo da sto ih je on naucio u situaciji npr sidrun-bek da je to nevjerovatno.
    nisam mislio da ce ga otpustiti, nego da ce on vjerovatno sam otici i otici sa gavrilom u bg. vidjeces kad bude trener omladinske skole u zvezdi ili partizanu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    kakve koristi mi imamo što će on napravit od te đece nekoliko vrhunskih igrača, kad će ih vjerovatno na sve načine vrbovat da ih vodi kasnije za srbiju i to dobro unovčit!!!

troši resurse naših klubova, saveza, države da pravi reprezentativce za druge zemlje!!!

takve treba izbačit iz saveza pod hitno..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Pazi,osnovno kucno vaspitanje ti nalaze da ne mozes biti protiv drzave u kojoj si rodjen i proveo citav svoj zivot(osim ako zivis na bliskom istoku).
    I ja potpuno razumijem te ljude sto nas oficijalno lazu, jer su duboko svjesni sopstvene gluposti koja je jaca od samih njih. Jednostavno, nece da budu nekulturni.
    Mislim, lako je ovim forumashima sto navijaju protiv svoje drzave da prdulecaju po internetu kad im niko ne zna ime i prezime.

Eh, cim se predstave, onda pocnu da pricaju o savezu, perpektivi, necovjestvu ...
    Objasnio coek.

Da dodam, kao trener drzavne reprezentacije (inostrane drzave), reprezentativni kampovi vise sluze za uigravanje i takticko, t.j. stratesko ucenje u sto brzem ritmu zbog nedostatka vremena i pritiska pred takmicenje. Tu igrac ne moze postat toliko dobar ka onaj koji trenira u klub citavu godinu, iz nedjelje u nedjelju. Dje se najvise dobija je na iskustvu pri kontrolnim utakmicama i na samom takmicenju.
    Prica kako je neko izabra drugu reprezentaciju zbog podizanja kvaliteta i te kako pada u vodu, posebno jer je CG jako dobra u vaterpolu. Moguce da je klub iz Srbije bolje kotiran i da ce vise naucit ali to nema veze sa reprezentacijom.
    Ako se ko pita zasto sam trener strane reprezentacije, razlog je taj sto predstavljam svoju novu domovinu (da ne bude da se svrstavam u isti kos domacih izdajnika) i sto zivim u istoj vise od pola svog zivota. U njoj sam i ostvario prve korake trenerstva. Da mi se ukaze prilika da treniram svoju otadzbinu, Crnu Goru, i te kako bi poletio. Da li cu ikad osjecat isti ponos trenirajuci (ili u nekom paralelnom svijetu, igrajuci za) drugu drzavu pored CG: sigurno da NE.

Znaci, ovo je politicka odluka Subotica.

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

samo mi je zao sto ce ovaj lijepi sport kada prodje ova generacija igraca da se ugasi jer mnogo bi bilo i za madjare da im ode toliko igraca a ne za nas. Zao mi je sto smo i takav jadan narod a stidim se i te boke po malo 75% najtezi srbi, 20% hrvati i 5% ljudi koji vole svoju zemlju. Ne smeta mi taj broj hrvata jer je tu granica jer s tu od uvjek ali kako nastade taj broj beogradjana kukala nam majka. Nemojte se ljutit sto mada mislim i da nemate razloga posle ovog posta, jer ako sami sebe ovo radimo bojim se sta bi nam radili drugi. A do tad uzivajte u komentarima dragih nam komsija i budite i dalje ponosni sto ste srbi i sto je hn dao jos jednog reprezentativca vase vam majke srbije:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=631841

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    kakve koristi mi imamo što će on napravit od te đece nekoliko vrhunskih igrača, kad će ih vjerovatno na sve načine vrbovat da ih vodi kasnije za srbiju i to dobro unovčit!!!

troši resurse naših klubova, saveza, države da pravi reprezentativce za druge zemlje!!!

takve treba izbačit iz saveza pod hitno..
    vidi ga ovaj Ilija Cvorovic
    ne moze tebe neko odvratit da igras za zemlju za koju ti oces. Pa i ta djeca imaju kuci roditelje. Ako ih on trenira oni nisu njegovo vlasnistvo. Da nije HN i Kotora, vaterpolo kod nas ne bi ni postojao. Sve oni igrace koje vidis ponikli su na bazenima u nasa 2 grada. Znaci u 2 grada koja zajedno nemaju 60 000 stanovnika. To je veoma mala baza potencijalnih igraca. Pazljiv odabir trenera u mladjim kategorijama je veoma vazan. Vaso Jadranu treba!

Page 566 of 942 FirstFirst ... 66466516556562563564565566567568569570576616666 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)