Ima li dje rezultat da se prati, ne stream no samo trenutni rezultat?![]()
Pazi,osnovno kucno vaspitanje ti nalaze da ne mozes biti protiv drzave u kojoj si rodjen i proveo citav svoj zivot(osim ako zivis na bliskom istoku).
I ja potpuno razumijem te ljude sto nas oficijalno lazu, jer su duboko svjesni sopstvene gluposti koja je jaca od samih njih. Jednostavno, nece da budu nekulturni.
Mislim, lako je ovim forumashima sto navijaju protiv svoje drzave da prdulecaju po internetu kad im niko ne zna ime i prezime.
Eh, cim se predstave, onda pocnu da pricaju o savezu, perpektivi, necovjestvu ...
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ima li ko neki link da valja zivota vi?
hvala drug, ali mi ovo ne radi jer nisam u jednu od zemalja dje je dozvoljen prenos![]()
http://www.london2012.com/water-polo...=B082012080214 live textualno i probaj na onaj lemon sport nesto googlaj leom live stream
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
sportlemon.tv
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Jebalo majku sa preckama!!
Slazem se.
deuscroix
Gavril Subotic odlucio da igra za Srbiju. Steta...
http://www.vijesti.me/sport/gavril-s...u-clanak-85664
Last edited by filip__pg; 02-08-12 at 15:44.
nama je ocigledno najbolje da opet oformimo jednu zajednicku reprezentaciju, jer od naseg saveza srece nema. ovo je vec 3. momak koji ovako odlazi, a otici ce ih jos na stotine dok se neko ne opameti i ne promjeni neke stvari.
cinjenica je da ce u beogradu imati mnogo veci izbor fakulteta i vise ce se razvijati u tom smislu, ali sportski nikako. i stvarno mi nije jasan vaso subotic, razumijem da je on imao svoje probleme sa jadranom u svoje igracko doba, ali ovo nije bio pametan potez, pogotovo zato sto je i trener jadranovih mladih selekcija. doduse, vjerovatno sad vise nece biti. a znao sam da ce dobri odnosi sa sostarom i milanovicem (iance veliki vasovi prijatelji) uciniti svoje.
sve u svemu, njemu neka je sa srecom u buducoj karijeri. samo se jos pitam oce li ko prlainovic drzati 3 prsta na srcu prilikom izvodjenja himne.
<--- leuk
Samo nek' je zdra'o , ako cemo gledati ko sto studira i dje zivi i po tome izabrati reprezentaciju - po***** se u to .
Neka studira gore , neka igra gore ne vidim razlog zasto ne bi igrao za nasu reprezentaciju , pih .
BISOGNA VINCERE !
ja bi odiuzeo pasos odmah, i njegovom ocu i platio kartu u jednom smjeru citavoj porodici u BG. pa posto ce im srbija sve pruziti , nemaju sto odje raditi.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Pravda za Kadiju !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ja u ovom slucaju ne bih napadao Savez, a pogotovo ne rukovodstvo Jadrana. Ovo se nije moglo sprijeciti.
Ovo govori o obrazu Vasa Subotica. Na momenat su mi se misli vratile na '92, pa na sredinu '90-ih, pa na sam kraj Vasove karijere. Ko je pratio znace o cemu pricam, nije vrijedan vise pominjanja.
Sad cekam da se zavrsi OI, pa da Capro kaze sto misli o ovome.
P r i m o r a c
kakve koristi mi imamo što će on napravit od te đece nekoliko vrhunskih igrača, kad će ih vjerovatno na sve načine vrbovat da ih vodi kasnije za srbiju i to dobro unovčit!!!
troši resurse naših klubova, saveza, države da pravi reprezentativce za druge zemlje!!!
takve treba izbačit iz saveza pod hitno..
Objasnio coek.
Da dodam, kao trener drzavne reprezentacije (inostrane drzave), reprezentativni kampovi vise sluze za uigravanje i takticko, t.j. stratesko ucenje u sto brzem ritmu zbog nedostatka vremena i pritiska pred takmicenje. Tu igrac ne moze postat toliko dobar ka onaj koji trenira u klub citavu godinu, iz nedjelje u nedjelju. Dje se najvise dobija je na iskustvu pri kontrolnim utakmicama i na samom takmicenju.
Prica kako je neko izabra drugu reprezentaciju zbog podizanja kvaliteta i te kako pada u vodu, posebno jer je CG jako dobra u vaterpolu. Moguce da je klub iz Srbije bolje kotiran i da ce vise naucit ali to nema veze sa reprezentacijom.
Ako se ko pita zasto sam trener strane reprezentacije, razlog je taj sto predstavljam svoju novu domovinu (da ne bude da se svrstavam u isti kos domacih izdajnika) i sto zivim u istoj vise od pola svog zivota. U njoj sam i ostvario prve korake trenerstva. Da mi se ukaze prilika da treniram svoju otadzbinu, Crnu Goru, i te kako bi poletio. Da li cu ikad osjecat isti ponos trenirajuci (ili u nekom paralelnom svijetu, igrajuci za) drugu drzavu pored CG: sigurno da NE.
Znaci, ovo je politicka odluka Subotica.
samo mi je zao sto ce ovaj lijepi sport kada prodje ova generacija igraca da se ugasi jer mnogo bi bilo i za madjare da im ode toliko igraca a ne za nas. Zao mi je sto smo i takav jadan narod a stidim se i te boke po malo 75% najtezi srbi, 20% hrvati i 5% ljudi koji vole svoju zemlju. Ne smeta mi taj broj hrvata jer je tu granica jer s tu od uvjek ali kako nastade taj broj beogradjana kukala nam majka. Nemojte se ljutit sto mada mislim i da nemate razloga posle ovog posta, jer ako sami sebe ovo radimo bojim se sta bi nam radili drugi. A do tad uzivajte u komentarima dragih nam komsija i budite i dalje ponosni sto ste srbi i sto je hn dao jos jednog reprezentativca vase vam majke srbije:
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=631841
vidi ga ovaj Ilija Cvorovic![]()
ne moze tebe neko odvratit da igras za zemlju za koju ti oces. Pa i ta djeca imaju kuci roditelje. Ako ih on trenira oni nisu njegovo vlasnistvo. Da nije HN i Kotora, vaterpolo kod nas ne bi ni postojao. Sve oni igrace koje vidis ponikli su na bazenima u nasa 2 grada. Znaci u 2 grada koja zajedno nemaju 60 000 stanovnika. To je veoma mala baza potencijalnih igraca. Pazljiv odabir trenera u mladjim kategorijama je veoma vazan. Vaso Jadranu treba!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks