Katastrofa... stvarno ne razumijem cemu im sluzi fabrika, pa ni saraf novi iz nje nije izasao..
Sad je Force India vec presisala Benz, Vilijams ga je odavno... Danas cijelo vrijeme Britni vozi iza Hulkenberga, milion krugova....
Pa kako ce da ide kad do danas nisu stavili jedan jedini novi dio na auto, osim nekih modifikacija sa prednjim spojlerom?
TAKUMI
Katastrofa... stvarno ne razumijem cemu im sluzi fabrika, pa ni saraf novi iz nje nije izasao..
Sad je Force India vec presisala Benz, Vilijams ga je odavno... Danas cijelo vrijeme Britni vozi iza Hulkenberga, milion krugova....
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Bar je ovaj tip odradio posao sa stilom, i ako je Renol bio najbzi danas, i milo mi je zbog njega.
Britni bi vozio iza Hulke i kad bi vozio Renol.
TAKUMI
oli mi reć kako je reno danas bio brži od meklarena, kad ni kimi ni roman nijesu mogli doć u situaciju za napad na luisa?
jesi možda čuo vitmarša na sky poslije trke kad potvrđuje novinaru da su bili najbrži i na trci i cijelog vikenda?
HAMILTON NAKON TRKE:
“Hvala na čestitkama. Dan je bio fantastičan, cijela ekipa je napravila odličan posao, zaustavljanja u boksu su bila odlična. Hvala i navijačima, bili su izvanredni. Radujem se nastavku prvenstva, do kraja ima još puno utrka. Pokazali smo da se možemo natjecati. Dečki iz Lotusa su blizu, ali nastavit ćemo se boriti.”Kimi Raikkonen
“Bili smo drugi, što nije dovoljno, ali očito imali smo nekih problema s KERS-om u prvih nekoliko krugova. Bolid je bio solidan, vrlo brz. Pokušat ćemo opet, pokušat ćemo pobjediti. Moramo nastaviti pritiskati i vjerujem da će nas to postaviti u dobru poziciju za borbu za naslov.”Romain Grosjean
“Hvala. Bila je to odlična utrka, borili smo se za pobjedu, ali je bilo vrlo teško. Na kraju, imamo dva bolida na podiju. Utrka je bila izuzetno teška, ali boriti se za pobjedu je fantastično iskustvo.”
Last edited by kimi pg; 29-07-12 at 18:51.
Makar bi trku zavrsio, a ne kao sunjo kad treba da startuje ugasi bolid. ko ga to nauci???![]()
evo mene malo sa zakasnjenjem....
hamilton - potvrdio ono sto je pokazivao citavi vikend....a lotusima svaka cast...narocito kimiju, odovzio je odliucnu trku, prvi pit prelazi alonsa, drugi jos tri vozaca... mozda su koancno nekog takticara zaposlili
red bullove necu komentarisat.... mrzni su mi...
Sumi baksuz nevidjeni...sad i ne zna da ne treba gasit bolid kad trka treba da pocnea posle...posle se nema sto komentarisat...
ferrari kao i citav vikend, skoro pa neprimjetan...nisu mogli nista danas ni taktikom napraviti..ali eto makar je weber zavrsio iza alonsa...
e sad ide pauza mjesec dana...a onda, onda dvija najbolje trke u kalendaru... spa i monza...nadam se da ce tu ferrari biti dobar...i da ce iskoristi ovu pauzu da urade nesto jos na bolidu...
Covjek je ugasio motor jer je mislio da treba kad je vidio zastave.
Sam je to rekao!
Kad se vozi tacno Spa?
Overheating je bio problem, ugasio je bolid zato sto su takva pravila neznalice...
A odma po kretanju su izgubili svu telemetriju sa NJEGOVOG bolida...
Kakav maler... sto je ovo..
Nije tako. Daj bolji odgovor.
TAKUMI
stvarno sto se desi sa onim bolidom mercedesa koji je do kine bio najbrži, poslije lagano pad..
aldo kosta izgleda je krtica ferarija.. poslat za sabotažu..![]()
Majka mu stara, ne znam.
Ajde, spor je, ali pazi npr. pouzdanost. Britnijev B.O. a ovaj drugi kao da je Alfa.
TAKUMI
Simpatična trka. Hamilton je potvrdio ono što je radio cijelog vikenda - izuzetnu brzinu i savršeno spreman bolid. Kad se na to doda vožnja bez greške onda je pobjeda morala doći. Više nego zasluženo.
Kimi i Grožan odlični. Brzi i jedan i drugi, Grožan je sustigao Hamiltona ali onda dva rkuga sa greškom i ponovni bijeg Hamiltona. Kimi preko boxa u kombinaciji sa brzim krugovima je dosta uznapredovao. Sva sreća da se nijesu takli na izlazku iz pita
Vetel solidan. Bio je brži od Batona ali na onoj stazi jednostavno preticanje kod iole približno brzih bolida je nemoguće. Isto je bilo sa Kimijem i Grožanom. Jedno je stići vozača, a drugo je preteći ga na onakvoj stazi pa i uz pomoć DRS-a i KERS-a. Batonu strategiju kao da je radio Lotusov inžinjer.
Ferrari solidan. Od početka vikenda su vidjeli da nemaju brzinu na ovoj stazi i koncipirali su strategiju na sakupljanje što je moguće više bodova da sakupe. Plus se Alonsu potrefilo da mu glavni konkurenti sakupe manje ili neznatno više bodova. Massa je zaglavio iza par sporijih boilida ali više se nije moglo. Šteta za Ferrari jer ih pretekoše McLaren i Lotus.
Šumaher liše kiksa na samom startu i prebrze vožnje kroz pit, je bio jako aktivan dok je vozio pa je imao i najviše preticanja statistički gledano jer je sustizao spore bolide na začelju. Jes da to nema nikakve veze ali kad pojedini već neće da pomenu da ja istaknem. Jer je to valjalo juče na cijeloj trci. Ovo je za njega 6DNF od 11 trka ako sam dobro izračunao.
Predugih mjesec dana pauze i onda kako E_K_V reče dvije najljepše trke u sezoni Spa i Monza. Da Ferrari, čitaj Alonsopobijedi na obije i ne tražim više
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nijesam gledao trku al koliko skontah opet je palo neko "objašnjavanje i trostruka pobjeda"?
Kakav dan: Michael Schumacher krivo parkirao pa izazvao odgodu starta, onda ugasio motor pa prekoračio brzinu u boksu i na kraju odustao
http://f1racing.com.hr/formula-1/kak...-kraju-odustao
"Michael Schumacher krivo parkirao pa izazvao odgodu starta, onda ugasio motor pa prekoračio brzinu u boksu i na kraju odustao"
kakav trol![]()
She is only here to annoy herself!
Kad bi znao pravila i znacenje signala koje su dobili vozaci ne bi tako pricao.
TAKUMI
Opet je objasnio i trostruka pobjeda.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks