Kanta kvarljiva, i
*****ska, sto je jos gore.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ima li ko iskustava sa Minijem one model od 01-06 godine kao i sa motorima 1.6 b i 1.4 dizlo?
Kanta kvarljiva, i
*****ska, sto je jos gore.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
TAKUMI
svidaj se sestri kao i vecini djevojaka
Jeste, samo je za automatike. Imao sam taj slucaj na e60 u mjesec dana remenicu i karter menjaca. Karter na automatik je plastican i nakon odredjenog vremena pocne da se deformise i da pusta ulje da bi te primorao da uradis servis mjenjaca, inace karter je ujedno i filter i mislim da je oko 200e a ukupno servis izadje oko 500. Sto se tice remenice to moras sam vidjet jer na original dobijas 2 god garancije ali je ipak ova druga duplo jeftinija sto nikako nije malo
Danas podihoh tablice nove i razmisljam nesto, ne dadose mi onu malu zelenu naljepnicu sto se lijepi na sofersajbnu. Oce li mi ko pravit problem zbog nje, moram li ponovo mlatit u MUP da je trazim, zna li ko?![]()
Moras, obavezna je.
To ti je eko-taksa, to je ukinuto,ne plaća se više. Znaci samo jednu naljepnicu dobijaš.
Ne treba ti zelena...ukinuta je ekotaksa...ako si dobio onu sa reg.oznakama nju nalijepi i ne brini:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Hvala vi momci![]()
zna li ko ima li gdje polovna mehanicka glava upravljaca za polo 2002.god. treba mi za oca a obisao je skoro cijelu pg nigdje nemaju. ima samo servo. i na kraju nadje u roksped novu ali je 570eura!!!
kkako to da za vw nema djelova na svaku trafiku ? i jos tolko skupe, ja sam cuo e da se ne kvare, e da su prakticno poklanjaju ti djelove ;p sorry morao sam
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a moze li meni neko da objasni poentu te naljepnice na sofersajbnu?
a to ti je ka lokalna vinjeta sad ce autoput pa da cg gradjani ne placaju nego samo supore blicnete te kamera i begas dalje ;p ka po eu
A pa dobro ako je zbog autoputaocemo li se morat doceravat za tu kameru
![]()
bice novi zakon, kosulja, minival i zlatan zub ce bit obaveza
Koliko kosta prevod vlasnista,za auto 89 godiste? (ako je uopste bitno koje je godiste)
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
bitno je i kubikaza/konjaza isto
1300/44kw
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Valjda se vrijednost gleda, ne vjerujem preko 200 eura da ce bit' kad je 89 god.
Cega 200e,ja racunam tu 100 maximum![]()
~
msm max 130e,jer sam ja za 2000 kubika 115 hp platio 130e,sigurno je manje od toga
Trebalo bi da se placa 5% od procjenjene vrijednosti vozila:-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks