ZAJEBAVATE LI SE.. Aooo sto se cini. Sve se nema ne moze se! Passati se lupaju, mechkice se nabavljaju. Samo ne znam kako ce zimi na sjever sa ovim, slupace i ovoga.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Svaki dan sam kroz sozinu i nidje ih nisam srijetao?a ni ovo za ovu dojavu, ne srijecem nidje patrole od zete do susnja...ponekad cetvorka stoji kod skretanja na sozinu i to je to
the World's leading dance event
Sensation
Evo danas sreo merca,patrolirao kod sozine,bijel potpuno bez natpisa,alu felme ,izduvi sa strana,i bio je na KO table
e da ,nije ZATAMLJEN
Mislim da bi tvoj ortak bio presretan da je isao kroz SRB i MNE ... Duza dionica pod patrolama i radarima![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Valjda su makli to. Mislim sramota je imat natpis POLICIJA na preserivaca.
TAKUMI
uhvatise me danas put CT i pustise me hvala im opet..nisam znao da megan 1.6 moze 116 uz onu pedencu, a i oni bjehu vrlo zacudjeni
She is only here to annoy herself!
Koje auto su vozili, passata je li? Jer sjutra moram za HN, pa da znam dje i od koga da se pazim
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
E klasa na kotorske
She is only here to annoy herself!
E klasa, okle sad ona u opciji, sto je to ljudi, oni se bas nameracili da me uvate
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
znas kako... kad malo bolje pogledas, drugacije je to tamo gdje je auto put...tu nema kontrola, sem presretaca, koje necete primjetiti ukoliko vozite po pravilima... i uglavnom se vozi po auto putu...
ja sam npr dionicu pg- split(auto put) prosao 6 puta... i do sad sam u hrvatskoj 2 puta sreo patrolu...cim se izadje na auto put...na patrole se moze zaboraviti...
al zato u cg koja je ovolika, imate toliko opstina...i svaka opstina makar 1 patrolu...i onda kad se krene sa kraja na kraj prodjes ih sve... i dodaj tu jos par presretaca.... katastrofa
Ne kapiram sto im znaci ono postavljanje laserskog radara na putu prema aerodromu - kod znaka za 70 puca prema vozilima koja dolaze od grada (ogranicenje 50) na putu sa 4 odvojene trake![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Pare sale pare, na pravac onaj da zavedu red
f6
a neka puD aerodroma no i onamo na novi bulevar kroz zlaticu, dje može komotno Antonov da sleti, zamalo mi ode vozača kod pasarele...
i to ovakav antonov
![]()
inace na ove nase bulevare da bi povecali ogranicenje, treba da smanje broj prikljucnih ulica tj raskrsnica..., a sve to ukljuceje mnogo veca sredstva za izgradnju petlji, sporednih ulcia koje bi isle uporedo sa glavnim putem..i sl... bukvalno kao da se pravi auto put... treba pregradit citavom duzinom da ne mogu da prelaze pjesaci...
a oni su ih bukvalno pravii kao gradski bulevar, sa semaforima, kruznim tokovima...trotoarima...i sl...al opet i da se stavi 70 ogranicenje, mislim da ne bi precerali...
Antonov 225 <3
TAKUMI
To je nevjerovatno.
Znaci Airbusova Baluga je NULA.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks