a sto bi lagovao i rebutovao se? Eto ima Desire S, koliko ja znam, isti je hardver, pa za njega izlazi ICSImaju i Desire C, sa procesorom na 600mhz, i na njega su ubacili ICS i Sense 4.0 lite
No, ocigledno je slican "problem" kao za prvi Desire, kad su rekli da ne moze Gingerbread, pa su ga na kraju ipak izbacili
Iskreno, sad kad imam One X, ne interesuje me nesto puno, samo sad imam razlog vise da DHD pocnem da koristim za eksperimentisanje sa ROM-ovima, ako se 100% potvrdi da nece izlaziti oficijelni ICS...
(nečitko)
Nista od ICS za Desire HD!
It looks like the saga surrounding the official Android 4.0 Ice Cream Sandwich update of the much beloved HTC Desire HD is finally over, folks. HTC have officially removed the 2010 Android monster from the official list of devices scheduled to get the ICS treatment.
http://www.gsmarena.com/android_40_i...-news-4549.php
Ahahahaha! Dobio sam neg rep jer "smaram sa Apple" od "ANDROID RULES" korisnika. Je'l iko više pismen, šta je ovo?![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Takođe neg rep... Istina boli
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Hvala za rep, evo ti nov život za tvoj telefon
http://miuiandroid.com/community/thr...2-enjoy.13133/
Pitanje za Aptoide - probao bih a nijesam ga do sada koristio vec sam skidao apk fajlove aplikacija...
Nakon instalacije Aptoide.apk, odakle skidatew repositories?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
https://forum.cdm.me/showthread.php?110259-Black-market
cetvrti post odozgo![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne bi bilo puno koristi kada bi došao kod nas... Bio bi zanimljiv meni, tebi, i još par likova...
Samsung, Apple i HTC, od toga se diže murica...
a zasto se lozite na ove kineze ... ja bas u te stvari nemam nekog povjerenja ...
probao kineski telefon *ranje, probao kineski tablet josh vece *ranje ... nesto nebih nista vise od njih uzeo
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Aloooo Kinezi su cudo za svakog, pa se ti zajebaj![]()
tako keni voli malo da pametuje... ko sto je pametovao za ubuntu, da je android za seljake, a ubuntu za mahere, onda ga stavio na svoj fon... I Keni, koju verziju ubuntua sad furash na onoj kanti od sony ericssona sto se, po tvom priznanju, stalno resetuje?![]()
(nečitko)
Ja mislim da si ti odavno izgubio pravo da bilo šta postuješ ovdje, ništa pametno nisi rekao, niti dokazao bilo kakve tvrdnje već godinu-dvije... GTFO u tvoj gay mini...
Pa tu si u pravu, jer si nam dokazao svima da je Android smece neopjevano, i da smo sve svi mi koji smo uzeli Android fon zesce zaebali, i sad zalimo sto nismo uzeli Nokiu Asha, tvoj san snova, najbolji fon svih vremena
Preach, preach!
![]()
(nečitko)
Ta Asha se ne raspada sama od sebe, dobija apdejte, baterija joj drži mnogo duže od 12 sati, i da ne pročam šta još... Kakav kapacitet moraš bit da prvo imaš DHD pa onda One X, a onda se podsmijavat i sprdat drugima, spamovat i širit laži koje ti stižu od tvog rođaka eldara kurtazina... Ja sam bar napravio Arc S da radi kao sat, a ti tvoj ne možeš teoretski...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks