kad je odradio schumacher trece zaustavljanje??? koji krug?
nove zute gume, bez potrebe da taktizira (cuva) te iste gume.
zalosno je sto se hvatate za slamke da bi toboz ispalo kako je nesto napravio covjek, a realno je nikakav. jeli u pitanju bolid ili on sam me ne zanima al realno, rezultati su mu ove godine presmijesni. rozberg startuje iz pm i zavrasava dvije pozicije iza njega, a vi mi pricate o nekom njegovom objasnjavanju. ne sprdajte se... no, vise su vas svi provalili na ovaj topik.
kad je odradio schumacher trece zaustavljanje??? koji krug?
a najbrze vrijeme 57 krug... i nesto je tu cudno??? al dobro..svaka mu cast na tome uspjehueto i rozberg je imao kasni pit, pa nije imao najbrzi krug
![]()
no nema petronasa, ostavio je samoga fabiju da odje brani cast schuamchera
da se nije dje zapio u kakvu kafanu![]()
Sad cu, i sa tog nicka malo...
TAKUMI
sigurno proslavlja ovaj fenomenalni rezultat sumahera. nakon treceg mjesta u kvalifikacijama izgubio je samo 4 pozicije a pri tom ni jednom nije izletio sa staze.
veruj mi, cak i ja kao navijac ferarija sam ushicen tim rezultatom sumahera danas. za svaku pohvali i postovanje!
VETEL tek 5 dobio kaznu +20sec.http://totalf1.com/full_story/view/4..._with_penalty/
Last edited by massa; 22-07-12 at 16:49.
LPGTECH 067 854 548
kimi ipak treci :P
sjecate l ise ovoga
![]()
3 bambija ko pogodi sto je ovoal da ne gleda link slike
![]()
sad bi fetel trebalo da se zali jer hamilton i alonso su preticali rozberga u turskoj(valjda) na onom betonskom okolo
She is only here to annoy herself!
turske nema ove godine...
onda zaboravih koja je ono staza bila sva od betona...
She is only here to annoy herself!
ja sad nesto ne mogu da se sjetim koja to staza moze biti...jedino mi pada na pamet bahrein...jer je onako dosta siroka staza i ima one izletne zone betonske i sl...
a pazite ovoga
ahahhah kakav doktor![]()
Bahrein.
TAKUMI
ali izbjegava ovogapa driftuje pored staze..pretece par njih
i vrati se
svaka mu cast kako je odrzao bolid...
I to jaki.
A zasto ga nisu kaznili u Monzu prosle godine?
TAKUMI
Ne daj boze Alonsu RedBull-ov bolid, drugog bi ostavio za krug.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
ne znam koji im je djavo trebao da ga diraju... meni je stari hokenhajm uz moncu i spa bio omiljena staza...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks