Pa super. Bravo tebe, bravo tebe.
Pa super. Bravo tebe, bravo tebe.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sve zavisi od patrole na koju naidjes... da ne bude kao u vicu "kolega, da li da ga odmah zapalimo ili na zetatrans"
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
tacno kako na koju patrolu naletis...
ja nisam htjeo preuzeti auto dok ne sredim sve papire i kada sam dobio polisu i potvrdu nisam mogao izdrzati i podjem u Pg po auto,naravno bez tablica.U Tivtu me zaustavljaju jer sam bez tablica,gledaju polisu i potvrdu,cestita auto i sve ok,popijem kafu i vratim se preko Kotora,u Risnu me zaustavljaju i oce da uzmu auto,natezi se pola sata i puste me jedva!
A to je sve do patrole, neki puste, neki ne. Ja cekam tablice i vozio sam samo na polisu, zaustavljaju me, slijedi otvaranje glave i na kraju "nemoj da vozis ovako trta vrta, sacekaj tablice" dok cujem da neki uopste ne prave problem!
Bez tablica ima pravo da ti pravi problem, bez saobracajne NE, i that's the end of the story!
TAKUMI
Platije, KO AC248, Crni merdzo
Ovo si treba ODjE da okacis![]()
danas drugu napisaše kaznu, vraćali se iz BD, i na Očiniće kod pumpe, zaustavljaju kolonu od 5 auta, i nas izvlače sa strane i traže dokumenta, veli javio im je komandir na Vrela da ste preko pune pretekli auto, nije htio drug da se svadja jer za ovaj prekršaj ide vozačka, a nisu mu je uzeli, i takodje je vozio na polisu, a predao je prije mjesec dana za novu registraciju i tablice, jer je auto preveo na sebe, a murkan mu kaže, mi tolerišemo do 10 dana, mora da imaš neke kazne neplaćene pa da neće da ti daju, na sto mu je drug odgvorio da nije tačno nego da je sve uredno predao pa mu je predložio da on podje pa da pita tamo kolege što im toliko vremena treba....
Drugi dan ću baš tuda da napravim prekršaj mojim autom na punu, pa da vidimo može li komandir da se krije u šumi, i da golim okom sa 2 kilometra vidi ko prestiže na punu....
Znaci tolerisu 10 dana na polisu...
A ovdje se pricalo da se uzimaju auta, odmah!
TAKUMI
I ja sam vozio na polisu kad sam vozio kola sa nasim tablama, nikad problema nisam imao.
TAKUMI
Pominjaste prolazak kroz crveno. Samo da napisem (ja to nisam znao do prije nekoliko) PROLAZAK NA ZUTO JE ZA POLICIJU PROLAZAK KROZ CRVENO I PISU KAZNE ZA TO. Zato polako nemojte zurit ako pocne da trepce zeleno, bolje kocit nego pozurit pa na zuto proc jer mogu da pisu kao da si prosao kroz crveno.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Svaki bijeli dan prolazim kroz zuto.
TAKUMI
Ovo vam je 100% sto kaze Archi.
Policajci su daltonisti po tom pitanju. To sto semafori nisu standardizovani, pa da jedan trepne jedanput, drugi pet puta prije nego sto udje u zuto to je drugi problem.Ali sta se desava ako : ja zakocim naglo zato sto ne znam oce li zuto poslije jednog zelenog miga (jerbo dolazim iz grada gdje zeleno ne miga) a ovaj iza mene da gas da prodje posto zna da taj semafor zeleno miga 3x : ja prouzrokujem saobracajni udes po tom pitanju i ja sam kriv jer znam da daltonisti u plavom jedva cekaju da bidne zute da mi pisu crveno! E sto jedva cekam da pitam daltonistu plavog ko ovdje ugrozava saobracaj!
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Ko da je njega briga za saobracaj, on oce samo da klepa narod. Ja samo da upozorim jer sam to nedavno saznao. Pouzdana informacija pa rekoh korisno je da je podijelim sa vama.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ma znas kako, boli njima kita da li ces ti poginut zbog toga sto nisi stavio pojas, ili zbog toga sto nisi upalio svijetla, ili zbog toga sto imas zimske, ili zbog toga sto nemas prsluk.
Njima boli jer nemaju para.
Zasto ne kaznjavaju ako vozis sa upaljenom rezervom?
TAKUMI
ja mu kazem da nisam prosao kroz zuto nego kroz zeleno koje je treptalo, tako da sam u najgorem slucaju prosao kroz zuto. E onda oni nema zuto, to ne postoji u zakonu itd itd... standardna njihova prica... I onda ih samo pitam"a izvinite kolko semafor ima boja ??" i kad kazu 3 - "zakon je jedno, a zivot drugo" i sl.. onda se povuku, ali ono standardno kroz peglanje od 10 min..
sent from tabure
Na polisu se vazda moglo vozit do mjesec dana, mene su zaustavljali dosta puta dok sam cekao saobracajnu dam im polisu i nikad nikakvih problema zadnji put je bilo pocetkom juna i mislim da nemaju nikakvo pravo da zezaju ako imas polisu i racun od tehnickog.
Za semafor je tacno da se prolazak kroz zuto smatra crvenim, ja sam se jednom jedva izvukao i spasio vozacku tako da se cuvajte toga
8 mjeseci sam vozio na polisu nikad me nista nisu maltretirali
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
^^ to se i ja mislim, no mi nije merak peglat dupe od auta svako malo...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks