stavi na neku vecu prikolicu onu ogromnu bocu sa plinare i dovezi plin iz BiH, isplatilo bi ti se
Sramota.
A ovamo 77 centi.
TAKUMI
stavi na neku vecu prikolicu onu ogromnu bocu sa plinare i dovezi plin iz BiH, isplatilo bi ti se
She is only here to annoy herself!
Kakvih sve "vozaca" ima po gradu prosto mi bude zao sto cijene goriva nisu po 20€/l.
Sve neki trkaci, reli vozaci... Sigurnost ravna nuli.
Ima li zakona u ovu drzavu?
da vidish danas pg-bd samo preticu na punu liniju stoka....
ja preticem po 10 auta, jer se govečad nabiju jedan drugome u štit i onda ne možeš dvoje po dvoje nego jedino svu kolonu....
Mozes vjeruj mi, Tirana i uopste AL, to je kulminacija.
TAKUMI
slazem se, albanci voze kao debili
Gledajuci i ucestvujuci u nasem saobracaju, sve vise vjerujem u svoju teoriju da treba osnovat Prijeki sud, molim lepo, dobar dan, dobar dan, brzo ste vozili, godina dana kamenoloma, bez odbrane, advokata i tih peripetija, molicu lepo
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
ugradih lpg and i am happy now![]()
sta se desava sa manjkom supera 98 ?wtf
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
"Nije bitna velicina psa u borbi - bitna je velicina borbe u psu"
da ti je ugradjen u srbiju bolje bi ti ishao a manje bi ti troshio,to ti je jedina razlika...
zaista nzn kako bi mogao bolje da ide a manje da troshi, brda grada na otvoreno ide ama bash isto kao na benzin, bio u auto sam bio sa petoro, shto se tiche potroshnje kad se vozi lagano ista, kad se vozi oshtrije zna mjeshovite do litar vishe da potroshi u odnosu na benzin i to je to.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks