Vala da su trcali za tim autobusom bolje bi odigrali. Jes da kazu da je śedjenje oder pri lezanju, ali ako je autobus u pitanju onda će ih razbiti u revansu, samo da i tada ne bude neka smetnja.
Vala da su trcali za tim autobusom bolje bi odigrali. Jes da kazu da je śedjenje oder pri lezanju, ali ako je autobus u pitanju onda će ih razbiti u revansu, samo da i tada ne bude neka smetnja.
Albatrose, da li imaš nešto da kažeš povodom neočekivanih grešaka svoje odbrane?
Bijo si poziw koi se neodbija
Sramotno. Mogren bi bolje prošao.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Jetse put, jeste sve..ali onako odigrati, da ne umiješ pas napraviti. Ne znam.
Ni da su ih gađali svim magijama sa tribina.
I znam da danas je danas
Taj mrtvi Čelik umije centar preći i organizovati akcije, ovo noćas nije ličilo ni na šta.
I znam da danas je danas
Hajduk Split, prosjek godina startne postave: 21,6... tako se igra fudbal.![]()
http://www.vijesti.me/sport/buducnos...e-clanak-83662 e da se buducnost nije ispromasivala lagano smo ove godine mogli da imamo predstavnika u Ligu Evrope....
Nije jos nista izgubljeno,verujte vi meni.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Evo za sve navijace Intera prilika da svoj omiljeni tim gledaju u Spliitu samo 600 kilimoteara od crne gore ;D
Hajduk veli Split : Inter. Evo prilike da se podje i sigurno ce se nesto organizovat, samo paraaaaa.
Evo na FB iz cijele bivse Jugoslavije se javljaju da ce da idu, kolika je euforija bice vise Interovih navijaca nego Hajduka.
2 avgusta je prva utakmica u Milano a revans 7 dana kasnije ili?
axaxaxaxaxaxaxaaxxaxaaxaxxaxaaxaxxaxa kako da nece ....
A znam ja to brale,nego nece vas bit ni toliko koliko mislis.Nece vam moc bit.
A bogami i ovi što pođu sumnjam da će se lijepo provesti...![]()
#fakenews
Kakav je Levski imate li ideju?Ima li Zeta šanse ?
Jel to 100% da im je sledeci Levski ili kako cuh moguci su Levski, Leh P, Sparta Prag i josh par komada?
Levski onako solidan, Rudara su prosli prilicno lagano prosle bjese li sezone, ovaj prvi mech protiv Sarajeva, ako znam ti Bosanci su uspjeli da prime od Hibernijansa sa Malte 7 golova u dvije utakmice a oni dali 8, onda juce dobio Levski 1:0 Sarajevo i sad revansh gdje ocekujem da bugari prodju ove prskalice.
Evo i za one koga zanima Zvezda. Ako prodju Naftan, sto naravno ocekujem uz jedno 3-4 komada minimum na Marakani, sledeci protivnik je kiparska Omonija.
Partizan protiv Limasola sa Kipra, prvi mec na Kipru. Vojvodina ako prodje Suduvu igrace sa Rapidom iz Beca.
---Chelsea Fc---
Bjese li Levski onaj sto se posprda s Mogrenom i Rudarom iz dvije godine.
levski iz jedine prileke dobio sarajevo 1:0 i to u bugarsku. nisu nikakav bauk, moze se sa njima
samo zeta treba da prodje dalje ali nesto sumnjam u to
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks