Poslanici skupstine opstine, bivsi i sadasnji igraci, ljudi iz vaterpolo saveza, COK-a, DPS/SDP/SNP-ovci su dobili pozivnice...Za ono malo mjesta sto je ostalo su stampane karte, pa ko se snadje..
Prelijep bazen.
Posrasmo se na Spance...
Ja ne mogu da vjerujem da ovdje još stoji ova anketa za selektora!? Nema veze. Nego gdje su oni poznavaoci vaterpola ovdje su imali odlične postove i bili su upućeni dosta da daju koment koji oko repke. Za sada fino to izgleda mada će biti teško sa jednim sidrašem ali šta je tu je.
Primiti samo 2 gola, pa makar i u prijateljskoj utakmici, protiv ozbiljnog tima... ne znaci da ti je medalja zagarantovana, ali znaci da negdje nesto radis dobro. Sigurno smo bili daleko motivisaniji od Spanaca, ali nije ni njima sigurno bilo svejedno, zadnja pripremna prije Olimpijade.
Ne znam, ne bih da jinxujem, ali mislim da imamo dosta razloga za optimizam.
Sto se bazena tice, makar je konacno zavrsen. Da Skver ne izgleda kao industrijska zona. To sto se kad sjednes u neki kafic na 20m od mora, to more i ne vidi, o tome cemo drugi put.
Fire in the hole!
To za kafic se slazem, jeste malo glupoJa evo sad sa Skvera, nabavih kartu i stvarno je bilo vrh, bazen je prelijep (samo mi nije jasno zasto nisu onu tribinu prema Igalu dje su sjedali Luksic i kompanija napravili skroz do kraja nego stoji na pola okinuta ??) Sto se tice utakmice, opustena igra i jednih i drugih, vidi se da smo dosta ispred njih...I dalje mi nije jasno zasto Capro vodi Draskovica u London, nocas je odma tri glupa izbacaja dobio, Klikovac ili Vukcevic bi bili dosta korisniji...
jeste dobio 3 izbacaja, ali vidjelo se da ima tremu - ipak je igrao prvi zvanicni mec za repku pred domacom publikom. bio je dosta koristan u plivanju, u napadu je odlicno proplivavao - zao mi je samo sto nije dao onaj gol iz kontre sa igracem na ledjima.
u sustini se vidjelo da utakmica nema nikakav znacaj, opusteno su igrali od pocetka, ali primiti 2 gola je stvarno za svaki respekt, pa makar i da je od azerbejdzana, a ne od spanije. zlokovic opet pokusavao neke kerefeke, umjesto da pogodi zicer, on oce neke sraube boze sacuvaj, ali ajde, poslije ga je usralo.
mene gojkovic odusevljava svaki put iznova - kako taj momak igra, i u odbrani i u napadu. stvarno steta sto zavrsava karijeru nakon OI.
bazen izgleda stvarno lijepo, ali potpuno nefuncionalan - 700 sjedecih mjesta, tribine kao da su otkinute na pola, uz mogucnost da dodje do 1500 mjesta. ne znam, ako su ga vec gradili, onda bolje da su napravili da se moze kandidovati za neko takmicenje, a ne za pripreme reprezentacija. s druge strane, dzabe bazen onakav kad nam je TV tehnologija od prije 60 godina - muka mi je bilo od onog prenosa na RTCG sinoc - usporeni snimak trokira, sjecka, odsjaj od vode katastrofalan. ne treba ni napominjati koliko mi se povracalo od onih govora prije otvaranja, ali ljudi brzo zaboravljaju.
sve u svemu, lijepa noc otvaranja uz sjajan vatromet na kraju.
<--- leuk
Pedja Jokic potpisao jednogodisnji ugovor sa Partizanom!
Pola repke nam u Partizan![]()
Samo da ostanu naši reprezrntativci...
Pro Recco i Primorje odustali od EL za sledecu sezonu.
http://www.24sata.hr/vaterpolo/otkaz...-prvaka-275078
bice sad interesantno sa ovim igracima sto su 'pobjegli' u te klubove.
<--- leuk
Kako kaze Goran Bregovic: 'tanka je linija sto spaja i razdvaja' ... Da li znas, kakva je sad 'sudbina', recimo, nasih Zlokovica i Ivovica u Reku (kao i svih ostalih stranaca iz tog tima)? Ostaje im ITA liga ili ni to (zbog broja stranaca) ? Na 'dance.hr' pise da ce, mozda, Sandro Sukno da se vrati u Juga (u koji su se vratili Azevedo i Boskovic) ?
Doljani forever ...
Ne znam dje ce ti igraci, ali znam da mogu da zaborave na 200-300 k godisnje...ako uvate 50-60k da budu presrecni![]()
KHm nisam znao da je potpisao tako veliki ugovor sto se tice vaterpola ova je suma zasita dobra ? Zna li se mozda najveci ugovor trenutno u vaterpolu.. E da i Primorje ce da se rasaodne jer koliko sam upucen porodica Volpi i njih je drzala isto ....
Milos ostaje u Jadranu, a dolazi i Clayton Snyder [centar, igrao u Kaposvaru, ranije igrao u seriji Lizzie McGuire]
Fire in the hole!
Jeli moguce ovo?
http://www.mondo.rs/s253244/Ostali_s...tim_snova.html
Koliko čuh, od tih navedenih najrealnije je da im dođe Šefik, a vjerovatno i Rađen. Filipović i Nikić su u kontaktu i sa Partizanom, tako da tu za sada ništa nije izvjesno. Što se tiče Prlainovića, znajući da je cigan, vjerujem da se ne bi mnogo dvoumio oko ponude Zvezde ukoliko je ona iole finansijski "pristojna".
ma nidje veze sa mozgom to nema.. jedino ako ih necje vlada sponzorisat ka drzavni projekat... pa da dovedu sve te igrace !... relno je da dodju mozda dvojica od svih njih...
vazno da je jokic dosao u partizan.. !.... iii.. Ajmo Crno Beli ! :]
Ni ja ne bih volio da je tačno, ali jeste. U kontaktu su sa svima nabrojanima, vidjećemo šta će biti. Što se tiče "državnog projekta", neke stvari su se malo promijenile dolaskom SNS-a(čitaj: Vučića) na vlast u Srbiji. No, nebitno, to je sad politika.
Nego kad bi mi kako mogli Zlokovića dovest.![]()
Zvezdi je do ove godine ukupan budzet bio nekih 50k, a sad ce dovesti igrace koji zajedno zaradjuju blizu milion? Tesko, ali bilo bi bash lijepo.
Fire in the hole!
citah i ja sad o ovome. iz zvijezde su rekli da je tacno da su kontaktirali sve te igrace ali sa nikim nisu postigli nikakav dogovor. sacekat ce kraj OI i onda ce pricat opet sa njima.
ocekujem da se tu napravi neka lancana reakcija: ako uspiju da ubijede jednog, dvojicu (ne racunam sefika) postoje velike sanse da dodju i ostali.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks