A bgm to ce bit ono ulozilo se prve godine i onda to je to...
Mozhda zato shto je Jakov najbolje odigrao utakmicu protiv Grblja, ne rachunajuci Jovovica i Gila.
Slazem se.
A bgm to ce bit ono ulozilo se prve godine i onda to je to...
Ma ja mislim da nije nista strasno jer ipak Boja ima 35 punih komada.Mozda je nezgodan ovaj sad momenat ali sta ce on vise.Moga bi sigurno odigrat jos jednu sezonu dobro ali vjerovatno nije htio da se vozi autobusom.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Može Boja lagano još bar godinu dana u ovoj truloj ligi. On je trebao da odigra ove kvalifikacije i da ode, ali evo čuh da nije dočekao Metalurg. Sad, nije 100% provjerena informacija, pošto više ne znaš od smrdljivih nikšićana šta je tačno, a šta nije.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Pa normalno da se nije povuka nego mu nesto nije bilo po volji i dovidjenja prijatno.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Sto se radi u ove nase klubove,ne zna se ko pije a ko placa,srecom sto nam nije jaca liga i sto nema para u nju inace bi i pucnjave bilo![]()
Izgleda će mi komšo sa autobusa na ženidbu...![]()
#fakenews
Cijelu godinu se ceka da se podje na neko euro gostovanje,da se makne malo iz cg, i sad se ovo desava,pfffff
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
http://www.vijesti.me/sport/susnjar-...u-clanak-84117
Susnjar se opet vratio , ali izgleda opet polusezonu samo bar tako u interviju se vidi... Ne bi bilo lose da uzmemo Medjedovica slobodan je igrac a za nasu ligu on je igrac koji pravi razliku....
Bojic u Mogrenu
Bozo Markovic u Baru. Zna li neko kad se tacno zavrsava prelazni rok?
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
http://dnevne.me/
Jučerašnji broj
TRANSFER
Adrović ide u Regenzburg
Adrović odlazi u Kruz Azul, Adrović blizu Žiline, Las Palmas poslao ponudu za Adrovića - Admir Adrović je tokom ljeta tri puta bio na izlaznim vratima Budućnosti. Ali, do transfera nije došlo. Međutim, “plavi” su čekali pravu ponudu, a ona je (sve su prilike) stigla iz Njemačke - novi učesnik “Cvajte” Jan Regenzburg će ugrabiti najboljeg strijelca Budućnosti prošle sezone.
Kako Dnevne novine saznaju Admir Adrović danas putuje u Njemačku - tamo ga čeka uovor sa Regenzburgom, novi drugovi, dres... A, Adrogol prije predstavljanja mora samo da prođe ljekarske preglede. Ako sve bude u redu, bivši mladi reprezentativac Crne Gore će potpisati ugovor sa novim drugoligašem.
Regenzburg je prošle godine kao trećeplasirani prošao kroz cilj Treće lige, a to mu je omogućilo učešće sljedeće godine u “Cvajti”.
Njemci su tokom cijele prošle sezone pratili Adrovićeve partije, a imali su i svoje izaslanike na utakmicama protiv Slaska u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gdje je Budućnost briljirala...
SRĐA, ĐIĐO...
Ali, na put ne ide samo Adrović - napadač Srđan Radonjić sjutra (utorak) putuje za Kuvajt, kako bi se pridružio novom klubu - Kazmi. Kuvajćane je nedavno preuzeo bivši trener Budućnosti Miodrag Radulović, a njemu će pomagati Nebojša Jovović (bivši sportski direktor Budućnosti), te Darko Lubarda koji će raditi sa golmanima.
Radonjić je definitivno bivši napadač Budućnosti, Adrović je na pravom putu da to postane, a njihovim koracima bi mogao kapiten Nikola Vukčević! Popularni Điđo je odigrao briljantno utakmice sa Slaskom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, što nije promaklo emisarima belgijskog Anderlehta. Kako smo čuli slavni belgijski klub će danas zvanično poslati ponudu na adresu Budućnosti za talentovanog Điđa, pa će vrh kluba o
Odučiti šta i kako...
AGOVIĆ, GOLUBOVIĆ...
Put Belgije (Genka, DN prve pisale o tome) se mogao otisnuti prvo Radivoje Golubović, pa onda i golman Jasmin Agović, ali kako sada stvari stoje od njihovih transfera u Genk neće biti ništa. Kako smo čuli Agoviću je bio spreman predugovor, ali vrh kluba je odbio da ga proda. I Genk, je za sada, odustao... Da podjsetimo - plavi su ranije odbili Beršot, sa kojim je Risto Radunović sve bio dogovorio.
Dick Laurent is dead!
"Kako smo čuli Agoviću je bio spreman predugovor, ali vrh kluba je odbio da ga proda. I Genk, je za sada, odustao..."
Ovo je neka zajebancija??
Tip je mrtvi konj, nikad nista nije odbranio. Ne pamtim nijednu njegovu odbranu. Refleks je misaona rijec...
Zbog ovihstvari nisam navijao da se prodje Slask. Pa kad se bar jednom doceka Evropa da se ne razmislja koga ceka odlazak u drugi klub, nakon prvog meca, ovaj put...
Valjda su umjesto 200 000 koje su im nudili iz Genka trazili 250 000, a Genk onda uzeo golmana Dinama za 80 000.
Ma ne bre,nudili su 120 000,sto je po meni i to previse,i ovim nasima je malo to za onakvog golmana, i oni uzeli za 80k iz dinama...Radonjic ceka svaki dan ugovor da mu stigne,strah me da od toga nece bit nista,Adrovicu srecan veliki put i fala muPrica se da je za Djidja zainteresovan Anderleht,ako se moze vjerovat
Danas je buducnost posla na pripreme u berane 5-6 dana...
120.000e su nudili za onoga rasnog golmana kako vam Vmne napisa, ovi odbili (gospodi pomiluj) a ovi onda uzeli golmana Dinamo Z. za 80.000e...
Ristu su napravili problem valjda jer je Bershot htio da im isplati 200.000e, 2x po 100k a oni ne choche gospoda no oce sve odjednom...
120 000 je masu novca za njega.
Što se Rista tiče, moram primijetiti da ovi Belgijanci kupe trunje (da ne kažem goMna). Rekao bih da on vrijedi makar 300 000, a 200 000 je smiješna suma da bi se isplaćivala u ratama. Žao mi je samo zbog njega što nije prešao tamo jer je belgijska liga idealna za njega, a imamo i primjer od prije desetak godina kad je neuspio transfer potpuno uzdrmao njegovog imenjaka koji je igrao na istoj poziciji.
Dick Laurent is dead!
I Zeta dovela novog golmana
Baš kao i naš klub, protivnik Sarajeva u 3. pretkolu Evropske lige FK Zeta, doveo je novog golmana.
Radi se o mladom devetnaestogodišnjem golmanu Vuku Radoviću, koji je stigao iz podgoričke Budućnosti.
Radović je bivši omladinski reprezentativac Crne Gore i jedan od najboljih mladih golmana sa prostora ove države.
Nije poznato da li će Radović stajati na golu u meču protiv Sarajeva, a zanimljiv podatak je da je njegov otac Slavko svojevremeno branio boje zeničkog Čelika.
Momčad iz Golubovaca su prethodno pojačali Miroslav Kovačević, Dražen Ajković i Petar Jovovića.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-ze...-golmana/85184
Oce li imati pravo da igraju ova 4ica sto su dosli protiv sarajeva? Inace od ove 4ice 3ica su iz buducnosti,i ajkovic i radovic i jovovic....
Danas Buducnost igrala u rozaje sa Jezerom, 4 : 0 kraj.... Adrovic valjda nije potpisao u taj njemacki drugoligas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks