Page 27 of 993 FirstFirst ... 172324252627282930313777127527 ... LastLast
Results 651 to 675 of 24825

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma nisu ni 120...
    Taj Camry ne ide 200...vidis li da je 2.4?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

e ne znam....koliko god da su isli nisu se dobro proveli, ja samo kopirah sto pise ispod klipa..

Accident on Friday to 2012 Camry reason (drift), incident in the capital of Saudi Arabia is Riyadh, the speed of the car during the incident (200 km), said that 4 people inside the car, all of whom died on the spot,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ma to su price samo, prije 2-3 godine jedan moj frend je GC-om udario duju i ubio suvozaca, isao je mozda 100, a ovi: ma vozio je 230, vozio je 250...I mean...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

124-vorka....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Vidis, ljepsa je ovako, nekako izgleda macho...niska linija krova kao kod Chryslera 300...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Liči mi na neki američki muscle

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

petokrake, naravno
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

bogami je tenk, jer je bilo puno auto, teže povrede ali svi van životne opasnosti... isprevrćali su se 2-3 puta....

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Kako smo imali poginut juce kod novog kruznog u KO...ja i cura bili na Plavi Horizont, svratili na Vuk Petrol da sipamo gorivo i da kupimo nesto, i krenuli put KO...e sad tu ne moze odmah lijevo u pravcu kruznog nego treba desno, pa onda na parking, pa polukruzno i da se ukljucis opet na magistralu...i tako mi prodjemo kruzni, vidim policija se parkira lijevo...kad cujem skripu kocnica i naravno usporim (mada bas sam sporo vozio jer samo sto sam izasao iz kruznog), i mozda poslije pola sekunde vidim Citroen Xsaru ispred mene, preko 100 na sat, izgubio kontrolu i ide put mene, mozak mi je stao i nisam imao sto da radim, samo sam stavio curi ruku preko (uhvatio se za rucku prednjih vrata) a on ide put nas...i nekako zakacio rasvjetu koju je presegao i to ga je izbacilo iz nase trake, zakacio cijev/bankinu lijevom stranom auta sto ga je u momentu prevrnulo na krov i stao ispod asfalta, desno od nas, ono...4-5 metara. Mozda manje.
    Ja izadjem da vidim jel' co'ek ziv, policajac mi vice da stanem jer moze da se zapali auto...ja mu kazem da treba da spasimo covjeka bas od toga, pa...sad bih vec bio mrtav, jel? Dodjem kod Citraca dolje, vidim tip lezi unutra, krov patosiran...reko' ovaj je mrtav, zovite bolnicu...na 100 muka otvorih vozaceva vrata, kad vidim celo unutra, kaze: e jebes mi mater, popio sam malo vise, budala sam...bla bla bla...na kraju kaze imao sam te ubit...ma reko' sve OK, samo hvala Bogu sto si ziv...
    I izbacih ga nekako iz auta (tezak u 3 ***** materine), stavih ga na travu da lezi (imao sam feeling da nema kontrole sa nogama, reko' mozda je povrijedio kicmu), ugasih motor, i krenuh ja put asfalta jer nisam mogao da izdrzim vise, tamo guzva, parkirana auta...onda ide ona prica: pretekao je u tunel, imao je nas ubit, vozio je 200...
    Najjace, pitam drota, sto niste dosli da mi pomognete? Kaze: znam ja njega, pijan je 100% pa me nije briga za njega. WTF man?
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    1,183
    Thanks Thanks Received 
    251
    Thanked in
    124 Posts

Ja bih to objavio u novine i naveo ime policajca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Bitno je da smo svi zivi...
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    775
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Prošao sam tuda nešto kasnije, kad je došla šlep služba... Svaka mu čast što je ono preživio... Na sličan način je već nekoliko života otišlo u krugu od kilometar od tog mjesta...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    282
    Thanks Thanks Received 
    571
    Thanked in
    288 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Kako smo imali poginut juce kod novog kruznog u KO...ja i cura bili na Plavi Horizont, svratili na Vuk Petrol da sipamo gorivo i da kupimo nesto, i krenuli put KO...e sad tu ne moze odmah lijevo u pravcu kruznog nego treba desno, pa onda na parking, pa polukruzno i da se ukljucis opet na magistralu...i tako mi prodjemo kruzni, vidim policija se parkira lijevo...kad cujem skripu kocnica i naravno usporim (mada bas sam sporo vozio jer samo sto sam izasao iz kruznog), i mozda poslije pola sekunde vidim Citroen Xsaru ispred mene, preko 100 na sat, izgubio kontrolu i ide put mene, mozak mi je stao i nisam imao sto da radim, samo sam stavio curi ruku preko (uhvatio se za rucku prednjih vrata) a on ide put nas...i nekako zakacio rasvjetu koju je presegao i to ga je izbacilo iz nase trake, zakacio cijev/bankinu lijevom stranom auta sto ga je u momentu prevrnulo na krov i stao ispod asfalta, desno od nas, ono...4-5 metara. Mozda manje.
    Ja izadjem da vidim jel' co'ek ziv, policajac mi vice da stanem jer moze da se zapali auto...ja mu kazem da treba da spasimo covjeka bas od toga, pa...sad bih vec bio mrtav, jel? Dodjem kod Citraca dolje, vidim tip lezi unutra, krov patosiran...reko' ovaj je mrtav, zovite bolnicu...na 100 muka otvorih vozaceva vrata, kad vidim celo unutra, kaze: e jebes mi mater, popio sam malo vise, budala sam...bla bla bla...na kraju kaze imao sam te ubit...ma reko' sve OK, samo hvala Bogu sto si ziv...
    I izbacih ga nekako iz auta (tezak u 3 ***** materine), stavih ga na travu da lezi (imao sam feeling da nema kontrole sa nogama, reko' mozda je povrijedio kicmu), ugasih motor, i krenuh ja put asfalta jer nisam mogao da izdrzim vise, tamo guzva, parkirana auta...onda ide ona prica: pretekao je u tunel, imao je nas ubit, vozio je 200...
    Najjace, pitam drota, sto niste dosli da mi pomognete? Kaze: znam ja njega, pijan je 100% pa me nije briga za njega. WTF man?
    Aj nacrtaj odakle je ko isao, jer nisam bas najbolje shvatio.. komentar je suvisan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Mi smo isli kruzni tok - Kotor a on Kotor - kruzni tok.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zadnja 2 dana, a posebno danas, jedan retard, kreten, narkoman, *****, smrad...sve, samo ne ljudsko biće, sa teget plavim BMWom 5, PG CT 252, vozač kovrdžavi orangutan...ovamo u Sutomore, na relaciji Malibu - Hotel Korali, i obrnuto; obzirom da je za vikend posebno puno, toliko da je polovina šetališta zauzeta redom auta, dakle, ostaje samo druga polovina za automobile iz oba smjera (koji se ne mogu mimoići) i za pješake...

Šta radi ovo smeće evo već treći dan, kada se i konačno sprcao, ne znam je li i sebe, a volio bih da jeste, a i policiju su mu nabacili na vrat...tako da ne vjerujem da će mu jedno vrijeme padati na pamet.

Pored sve nervoze koju ispolji u mukotrpnom mimoilaženju, čim naiđe na prazan dio puta, LIK NABIJE PUN GAS ( !!! ) I TAKO LETI PORED RESTORANA, PICERIJA, PRODAVNICA I SVE DJECE KOJA SE NALAZE NA ŠETALIŠTU!!! DAKLE, PUN GAS!!! LJUDI, A POSEBNO DJECA KOJA SU DANAS BILA U TO VRIJEME NA TOM DIJELU ŠETALIŠTA TREBA DA SMATRAJU DA SU PONOVO ROĐENI KAD IH OVAJ RETARD NIJE POKUPIO.

Danas kada je po drugi put proletio, taman smo se okupili i čekali da opet naiđe, da retarda izvučemo iz auta i da mu *****o sve. Ali pozvao je policiju jedan čovjek, a srećom je i sjebao auto gore neđe na izlazu na magistralu.

Do danas nisam vjerovao da postoje ovakvi kreteni i da isti imaju priliku da upravljaju vozilom!!! Sat vremena sam se tresao od nervoze i činjenice da je veliki broj male djece bio na putu kada je smećar proletio! :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Hah, dao tata 20-30 eura za gorivo, dosao na more po prvi put u zivotu (sa sela je 100%) i onda PUN GAS.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brate, ne znam što da ti kažem... Ovo u svom životu nisam vidio.
    Kako mi sjutradan javiše, valjda je uhapšen, jer smo ga prijavili, a malo potom je napravio udes.

Ali vjerujem da ono mogu da urade samo neke izuzetno jake droge.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by 11/11/11 View Post
    Brate, ne znam što da ti kažem... Ovo u svom životu nisam vidio.
    Kako mi sjutradan javiše, valjda je uhapšen, jer smo ga prijavili, a malo potom je napravio udes.

Ali vjerujem da ono mogu da urade samo neke izuzetno jake droge.
    a pogotovo sutomore i bar,shto tamo mosh vidjet nemosh nidje...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    4 Posts

Ko se uspjesno mimoidje sa mjesalicama Krusa Niskogradnje dok ovi obliaze auta na magistrali, nek se osjeca blazenim.
    Krivo mi je sto nemam veze u ministarstvu ka sta ih ta mesina ima.....
    " Damn the cargo, we'll be on our way tonight "

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

Vala si u pravu za Bar, evo skoro svako vece blizu ponoci kroz bulevare se trkaju motorima, garant idu preko 200, motori vriste! E gdje su policajci sad i presretaci, znam da ih je nemoguce uhvatiti na djelu, ali ih je moguce sjutri dan kod kuce naci. Neka idu uz petrovacke pa nek se tamo trkaju, ubice nekoga!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Ovo ni Baloteli nebi uspio

Lamborghinijem napravio štetu od 500. 000 eura

Italijan je izgubio kontrolu nad svojim Murcielago, i proletio kroz izlog prodavnice motocikala oborivši desetak BMW- a, a usput je uspio da povrijedi i tri slučajna prolaznika

Uvecaj!

21-godošnji Italijan vrlo vjerovatno će, nakon incidenta koji je izazvao, dospjeti na crnu listu brojnih osiguravajućih kuća.
    Mladić je izgubio kontrolu nad svojim Lamborghinijem Murcielago, i proletio kroz izlog prodavnice motocikala oborivši desetak BMW- a, a usput je uspio da povrijedi i tri slučajna prolaznika.

Uvecaj!
    Šteta se procjenjuje na oko pola miliona eura, a mladi Italijan je nakon udesa rekao da nije vozio iznad dozvoljenog ograničenja.

Thanks Thanks Given 
    159
    Thanks Thanks Received 
    135
    Thanked in
    70 Posts

E ovo je sreca za ove sto su snimali, jer ih je mogla zadesiti slicna sudbina auta koje je bilo pored njih:

Thanks Thanks Given 
    173
    Thanks Thanks Received 
    574
    Thanked in
    257 Posts

Pazite ovoga Srecka...

"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher

Thanks Thanks Given 
    1,183
    Thanks Thanks Received 
    251
    Thanked in
    124 Posts

Jutros kod krivog mosta, skretanje put Delte:

Click image for larger version. 

Name:	IMG_20120720_082117.jpg 
Views:	408 
Size:	10.4 KB 
ID:	92747

Page 27 of 993 FirstFirst ... 172324252627282930313777127527 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)