Originally Posted by
Fabia_Elegance!
Kako smo imali poginut juce kod novog kruznog u KO...ja i cura bili na Plavi Horizont, svratili na Vuk Petrol da sipamo gorivo i da kupimo nesto, i krenuli put KO...e sad tu ne moze odmah lijevo u pravcu kruznog nego treba desno, pa onda na parking, pa polukruzno i da se ukljucis opet na magistralu...i tako mi prodjemo kruzni, vidim policija se parkira lijevo...kad cujem skripu kocnica i naravno usporim (mada bas sam sporo vozio jer samo sto sam izasao iz kruznog), i mozda poslije pola sekunde vidim Citroen Xsaru ispred mene, preko 100 na sat, izgubio kontrolu i ide put mene, mozak mi je stao i nisam imao sto da radim, samo sam stavio curi ruku preko (uhvatio se za rucku prednjih vrata) a on ide put nas...i nekako zakacio rasvjetu koju je presegao i to ga je izbacilo iz nase trake, zakacio cijev/bankinu lijevom stranom auta sto ga je u momentu prevrnulo na krov i stao ispod asfalta, desno od nas, ono...4-5 metara. Mozda manje.
Ja izadjem da vidim jel' co'ek ziv, policajac mi vice da stanem jer moze da se zapali auto...ja mu kazem da treba da spasimo covjeka bas od toga, pa...sad bih vec bio mrtav, jel? Dodjem kod Citraca dolje, vidim tip lezi unutra, krov patosiran...reko' ovaj je mrtav, zovite bolnicu...na 100 muka otvorih vozaceva vrata, kad vidim celo unutra, kaze: e jebes mi mater, popio sam malo vise, budala sam...bla bla bla...na kraju kaze imao sam te ubit...ma reko' sve OK, samo hvala Bogu sto si ziv...
I izbacih ga nekako iz auta (tezak u 3 ***** materine), stavih ga na travu da lezi (imao sam feeling da nema kontrole sa nogama, reko' mozda je povrijedio kicmu), ugasih motor, i krenuh ja put asfalta jer nisam mogao da izdrzim vise, tamo guzva, parkirana auta...onda ide ona prica: pretekao je u tunel, imao je nas ubit, vozio je 200...
Najjace, pitam drota, sto niste dosli da mi pomognete? Kaze: znam ja njega, pijan je 100% pa me nije briga za njega. WTF man?
Bookmarks