Desni bek nama polako postaje veliki problem,Pavicevic je mnogo pao,a i da vidimo kako ce se razvijat situacija sa Savicem jer je momak prosle godine na zalost nazadovao.
Desni bek nama polako postaje veliki problem,Pavicevic je mnogo pao,a i da vidimo kako ce se razvijat situacija sa Savicem jer je momak prosle godine na zalost nazadovao.
nije nazadovao vjeruj mi. imao je solidnu minutazu, a imace jos bolju sljedecu sezonu. pa sto je trebao, odma da se izbori za prvi tim?! koliko je vidic na to cekao..ipak je to sampion premier lige..
mada ja cisto sumnjam da ce on igrat vise beka. njega treba kalit za stopera, jer bi u paru sa basom to bila mozda i najjaca linija u timu. a ovamo moze vesovic, ako se sjete da ga pozovu
Last edited by Da$a; 15-07-12 at 10:28.
Rijetko se to poklopi,ovo sto rece GM Mirkova klasa i Becov karakter.Makar kod nas.
A za beka cemo se snac,moracmeo.Snasli bi se mi vazda za bilo koju poziciju jer vazda neko iskoci, no sa ovakvim trenerom i ovi dobri pokazuju manje a ne da nekog novog izmisli.I samo mi nemojte Vesovica molim vas.
Last edited by TheLucas; 15-07-12 at 12:27.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Naravno, formacija u kojoj igramo je vishe nego budalasta, shto je ogromna zasluga Tetejca koji je tu formaciju i uspostavio. Igrati 4-3-3 gdje ti je jedini playmaker Drincic je suludo, potpuno. Bilo defanzivno 4-4-2, bilo vishe ofanzivno 4-2-3-1 je mnogo bolje resenje od ovog.
Iskreno, ja sam najvise za defanzivniju igru i "trkacku" sredinu bez Drincica (nego se rotiraju Pekovic, Novakovic, Zverotic i Kascelan upadne kad se neko povrijedi), formaciju 4-4-2 sa Joveticem/Vucinicem na lijevom krilu (bolje Jovetom jer je energicniji), Vukcevicem na desnom i Mirkom i Becirajem u shpicu. Lijevi bek Volkov/Jovanovic, desni Pavicevic/Veshovic, centralno se rotiraju Basha, Savic i Dzudovic. Uz dobro vodjenje sa klupe (to nam najvise fali) i uz ocekivanje da se Bakic i Djordjevic kroz dvije godine razviju u igrace dovoljnog kvaliteta za A tim-ova reprezentacija, odgovorno tvrdim mozhe daleko, to jest mozhe da se kvalifikuje na koje god takmicenje. Medjutim, esencijalno je smijeniti Tetejca kao i smijeshnog Vlaisavljevica, da bi se popuna iz mlade ekipe ojacala. Bez toga, bojim se, nece biti nishta-a pitanje je kad cemo ponovo imati generaciju gdje imamo dva fudbalera svjetske klase, josh 2-3 solidna, dosta ljudi spremnih i sposobnih da trce (velika boljka svake ex-yu reprezentacije osim Slovenije je upravo nedostatak takvih-Hrvati su to nadomjestili) i kvare igru protivnika, plus nekoliko mladih momaka koji mogu da postanu veliki/solidni igraci u inostranstvu.
Deserve's got nothing to do with it.
Nije problem minutaza,ona je bila odlicna,nego jesi li ti vidio kako je on tu minutazu iskoristio?Ja sam gledao skoro svaku utakmicu i to nije nimalo dobro izgledalo.Na poziciji stopera je dobro odigrao protiv Viljareala i Vigana,ovo ostalo je bilo boze pomozi.Pravio je greske kao Batak iz najboljih dana i samo cudo ga je spasilo da svojerucno ne prokocka titulu protiv Totenhema,a sta je radio protiv QPR-a,Svonsija ili Liverpula u Liga kupu bolje se ne prisjecat.Ta nesigurnost i manjak samopouzdanja,sta li je vec se prenijela i na reprezentaciju.Nekoliko meceva sto je odigrao za mladu su bili cista katastrofa,a ni za A tim se nije proslavio u barazu.Ja bih najvise volio kad bi se pokazalo da pisem gluposti i da vec naredne sezone pokaze da je igrac za top klubove,ali mislim da se to nece desit i da bi za njega bilo mnogo bolje da se spusti jednu stepenicu nize,t.j. da ode nedje na pozajmicu i to po mogustvu van Engleske,najbolje u Italiju jer ako se ponovi jos jedna sezona kao prosla to se nece dobro zavrsit,a i cijena ce mu pasti.
Problem je u tome što nemamo ''desetku''. Taj igrač nama rešava sve probleme i automatski postajemo konkurentni protiv Poljaka, Ukrajinaca i ostalih ''medium'' reprezentacija.
"Strucni" stab je posebna prica,ali i pored toga mi jednostavno moramo bit konkurentni Ukrajini i Poljskoj,samo da se ne ponavljaju eksperimenti iz prvog meca sa Ceskom.
Nismo konkurentni, brate. Mi iz dva ciklusa ne možemo jednu Bugarsku da nadigramo, a kamoli da se nadamo da ćemo nešto uradit protiv Poljaka ili Ukrajinaca.
Budimo realni, ogromna nas je sreća pratila (uz veliku borbenost, svakako) u mečevima pod Cicom Kranjčarom. Svi mi ovđe dobro znamo da je reprezentacija još tada prevazišla svoje mogućnosti i očekivanja javnosti. Samo igranje u baražu je bilo astronomski uspjeh, iako je poslije bilo nezadovoljnih što nismo dobili tu ''slabu Češku'' i plasirali se na prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.![]()
Ono što pokušavam da kažem je da ovog puta nema Cica Kranjčara, timski duh je po svim pravilima opao, autoritet stručnog štaba je pod znakom pitanja, klasičnu ''desetku'' nemamo, Baša igra onda kad mu se oće, neki tamo Volkov se igra žmurke s našim savezom...
Kad sve ovo sabereš, reci mi šta ti očekuješ protiv Poljaka i Ukrajinaca? Ja realno MAKSIMUM 4 boda iz te četiri utakmice, sve ostalo je da pjevamo.
Mada, i jedni i drugi će da nas odrade kući. Nismo mi još toliki da možemo Varšavu ili Kijev da osvojimo. Volio bih da griješim, ali...
ovo sto vi pisete da nema timskog duha, da je autoritet strucnog staba pod znakom pitanja , da basa igra kad mu se hoce i slicne stvari su ciste izmisljotine bez dokaza. bez uvrede vlado ali ja tako to vidim, basa je bio povrijedjen i to svi znamo, timski duh se vidio na zadnju utakmicu kad su zvizdali brnovicu svi su mu podrsku dali iz reprezentacije. a u autoritet ne mozemo da ulazimo jer niko od nas nije bio u svlacionicu da bi vidio kakve su tamo price
ti ako si cuo nesto od nekog igraca ili slicno kazi, malo mi iskrreno smeta takva prica. vecina vas je govorila da ce nas belgija prosuti, pa kad nije bilo je imali smo srece.
sacekajmo da krenu utakmice pa onda pljujte ako ne ide a ne prvo pljujete pa kad bude nesto imamo srece. niste pljuvali kad je cico gubio od albanije i makedonije a kad smo imali srece govorilo se to je ta igra. skalajte malo sa tom negativnom energijom
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
preduhitrio si me,htio sam nesto slicno da napisem.
ajde recordare, pusti sa `tetejcem` makar do oktobra. neces ga maci sa tom pricom sigurno! vise pljujes po njemu nego po vlaisavljevicu.
vi vidite neku negativnu energiju, a igraci koji su u sredistu toga kazu da je potpuno drugacije..mozda vi bolje znate od njih..
raznijecemo poljake kuci, i uzet do novembra makar 10 bodova!
Izvini,ali odje prepoznajem simptome previse gledanja Reala i Barselone.Ne kazem,valjalo bi da imamo klasicnu 10-tku i vrhunske bekove,jednog Kasiljasa na golu i sta sve ne,ali onda ne bi gledali kako da prodjemo do baraza nego kako da osvojimo SP.Kako nam je ipak ovo prvo cilj,tim koji imamo je svakako konkurentan i sposoban da ga ostvari.Ova rasprava mi je pomalo deja vu jer sam slicne vodio i prije pocetka prethodnog ciklusa kvalifikacija,pa ne bih da se ponavljam,ali mi stvarno nije jasno dje neko vidi toliku razliku izmedju nas i glavnih nam konkurenata,u ovom slucaju Poljaka i Ukrajinaca,da bi oni nas rasturili.Sanse su nam ovoga puta cak i vece jer Poljaci i Ukrajinci nisu nivo Svajcarske,tako da sve od nas zavisi i nema tu neke velike filozofije,a sreca je svakako uvijek potrebna.
Sto se tice baraza sa Ceskom tu smo takodje sami krivi.U prvom mecu smo igrali previse otvoreno,igrali su neki igraci koji nisu trebali,a neki koji su trebali su ostali na klupi.Kao posljedica toga Rosicki je mogao da radi sta zeli,bekove smo ostavili na milost i nemilost ceskim krilima,a kasnije se ispostavilo da su ona najjaci dio ceskog tima.Kako smo primili drugi gol,bolje da ne pricam.I pored svega toga mogli smo bolje da prodjemo,a i u revansu smo imali i vise nego dovoljno sansi da se vratimo,ali nam se nije dalo.Kao sto je na kraju rezultat dvomeca bio 0-3,mogao je lako da bude i 3-0.Samo pametno da igramo,manje da se zanosimo imitiranjem Barse(jel bjese selektor njih pomenuo kao svoj uzor?) i sve je otvoreno.
Last edited by GreatMontenegro; 15-07-12 at 16:44.
Loše sam se izrazio - mi uopšte nemamo igrača koji liči na ''desetku'', koji bilo kojim potezom na terenu podsjeća na plejmejkera... ni u najavi.
recordare treba ostat u svijest do tad
evo ode radomir cicov djalovic u sepahan![]()
Cudo ce tamo napraviti, isto kao u prethodnih 9 klubova.
Za Amkar nije dao nijedan gol, a igrao je ukupno 1509 minuta.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ra...ler_28954.html
steta sto ne pise koliko je pretrcao![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
dobio nas savez 600.000€ od uefe za ucestnike lige evrope 2011/2012
buducnost, zeta i rudar su dobili po 90.000€ za ucestvovanje u 1. odnosno 2. kolo kvalifikacije
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...1_DOWNLOAD.pdf
http://de.uefa.com/uefa/management/f...d=1841021.html
ovo je za sezonu 2011/2012... svaki tim je za jedno kolo sto je odigrao dobio 90.000€
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks