Cuo sam da kada narucim nesto da dobijam kod koji kada ukucam mogu a gledam gde mi ide posiljka?
Ja to nisam dobio,sta da radim?
Cuo sam da kada narucim nesto da dobijam kod koji kada ukucam mogu a gledam gde mi ide posiljka?
Ja to nisam dobio,sta da radim?
Ne mora da znaci
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
A znam :beaten:
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Crnjacise me iz poste najstrasnije zbog ove tvoje posiljkeMeni nije stizalo nista sto nisam porucila a izgleda da tvoja i moja posiljka imaju isti tracking broj. Posalji mi ako ti nije muka koji ti je to broj bio da provjerim bas koji je to prodavac i koja posiljka posto dosta posiljki imam.
xaxaxa mali svijet :P
ma mora da su ili u postu kine pogrijesili ili ovaj prodavac nesto smutio namjerno...
Njak Njak Njak
Je li neko narucivao iz Usa preko Fedex-a? Kakva su iskustva kad dodje do nas?
crnjaci. semir secerovic neki ce da te zove
da ti trazi kopiju licne na mail da te pita sta ja unutra i tako to.
i jos ce na kraju da te pita da neces doci ti za paket i da poneses 30e..a
the World's leading dance event
Sensation
Ima li neko ko koristi paypal nalog preko entropay kartice da je primjetio da mu entropay kod svakog transfera novca osim onih 5%, extra skida po 5e sa deb. ili
kreditne kartice.To se isto desava i kod placanja kada nesto kupim enropay mi skine sa moje kartice jos dodatnih 5e.
To sam vidio danas kada sam iz banke uzeo izvod za zadnjih dva mjeseca jer sam jos od ranije primjetio da mi sa moje visa kartice nestaje po 5e.
Da ovo nisu neka nova pravila i dazbine entropay-a u sta ne mogu da vjerujem?
@nenop: meni Entropay skida samo i isključivo prilikom dopune EP kartice, sa 4,95% uvećanim iznosom (zadnji put negdje prije 20ak dana).
Pitanje: Kada ti je skinuo 51.43, da li si dopunjavao 50 ili manje (jer za 50 bi trebalo da ide 52.48).
Provjeri u banci, da ti oni ne skidaju 5€ za transfer novca na EP. I da li ti se to dešava prilikom dopune EP naloga, ili prilikom trgovine EP karticom? Koliko vidim sa listinga, to je 5€ po dopuni.
Da u pravu si, sad sam provjerio to mi se desava kod dopune, svaki put mi skinu jos 5e.To ranije nije bilo.Da li je moguce da mi sad Podgoricka banka svaki put uzme
po 5e za dopunu bez obzira na svotu koju prebacujem.Desava li se ovo jos kome?
dajte mi prijedlog za neku karticu za trgovinu preko neta?
ja koristim visa elektron podgoricke banke. nikad problema do sad
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
i koliko se placa odrzavanje kartice? moze li na godisnjem nivou da se placa ili se placa mjesecno? inace ja sam ti totalni laik za ove kartice, osim sto sam ih gledao u svacijim rukama, nikad ih nisam ni pipnuotako da mi sve detaljno moras objasnit ili bilo ko drugi ako vam nije problem.
http://www.societegenerale.me/mn/?part=309
evo ovdje sve lijepo pise. a za odrzavanje, nisam siguran 100%, al mislim da je 1.5 eur mjesecno odrzavanje kartice i sms obavjestenja.
neka me neko ispravi ako grijesim. primam platu na taj racun tako da nikad ne vodim racuna sa iznosima ispod 5 eura sta se desava![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Kada je riječ o internet kupovini, evo bloga sa korisnim tekstovima na ovu temu. Posebno korisno za one koji ne znaju dovoljno o bezbjednosti na Internetu. Zvanični blog Com Shop internet prodavnice.
http://blog.com-shop.me/
Preporuka za NLB visa electron 0.7 mjesecno (free sms), za studente 0.3 eur.
Sto je ovo zna li ko.
Dobio sam obavjestenje da je paket krenuo 14-og... odnosno prodavac obiljezio da je shipped.
A sad vidim u tracking neki 19 jun se pojavljuje???
![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
prodavci skoro uvijek obiljeze da je shipped cim im uplatis..da ne bi mi smarali![]()
Originally Posted by my name is ...
kupio preko ebaya nesto medjutim kad sam isao na checkout nije odradio ono klasicno da platim preko paypal-a . izgleda oovaj idiot moze ono samo klasicno preko banka (iban i swift) , naravno poslao mi je upustva,
e sad,postoji li sansa preko entropay-a ili paypala da platim ovo ili da odradim povracaj sredstava sa entropaya na cg karticu i da idem u banku??
ako ima ko iskustvo( jesam placao u banku jednom preko ovog iban broja ) ali me interesuje moze li bez tog odlaska... preko paypala..
f6
Velike su provizije (min. 15-20 eur) za placanje preko swift...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks