Ljudi pazite se na relaciji Bar-Susanj,ona 2 bulevara sto su napravili sa velikim pravinama,danas je presretac bog te pita kolko ljudi uhvatio,znaci pazite se dobro,Merc B klasa na NK table.Patrolira od delte u bar do kruznog u susanj
imas ih na onaj most dugacki na ulaz pred ulcinj
sent from tabure
Ljudi pazite se na relaciji Bar-Susanj,ona 2 bulevara sto su napravili sa velikim pravinama,danas je presretac bog te pita kolko ljudi uhvatio,znaci pazite se dobro,Merc B klasa na NK table.Patrolira od delte u bar do kruznog u susanj
treba ih prijavit miliciji![]()
sent from tabure
sad ode pasat put sozine sivi pljevaljske tablice pa ako udete put tamo da znate...
dosta cesto je passat na relaciji vilusi-risan...
Што на вјеру праву не похули,Што се не хће у ланце везати,То се збјежа у ове планине
salis li se ? ja kad god sam isao nk-hn nidje murije nije bilo od skretanja za trebinje do ulaska u zaliv
sent from tabure
Oko Dragalja republička ubi eo neko vrijeme.
Meni su prije 4 5 dana kaznu napisali, a i rekli da je passat ispred.
Bijo si poziw koi se neodbija
I imaju mercedesića od UL do Petrovca ..
Jutros sam vidio presretace u Mercedes B klase crne boje, zatamnjenih stakala i NK table u Baru kako prave PREKRSAJ! Isli bulevarom ka Ulcinju, htjeli su da se vrate u kontra smjer na bulevar (da bi hvatali one koji prekorace brzinu) i bilo ih je muka da prave cijeli krug oko kruznog pa su usli u kontra smjer kruznog toka i vrstili se u bulevar. Zao mi je bilo sto ih nisam snimio da javno objavim to!
Tablice su tom mercedesu BB911...
Juce sam bio u BR i nisam ga vidio.
TAKUMI
to su redovno radili i na kruzni kod pumpe na Zabjelo
Dont miks grendmas end frogs.
ovo bi u cg definitivno svi trebali da imamo))
pada mi policiji pustamo snimke
![]()
Kaži dragička - MOGU DA IH NABAVIM. I cijena bi bila neka razumnoa/prihvatljiva :mrgreen:
Pogotovo ako ćete da napravite neki GROUP BUY![]()
ma imam ja ovo... mogu da nabavim od razlicitih proizvodjaca...al mislim da u CG nema interesovanja za ovakvim stvarima...a i svaki put pomislim kako ce mi se neki kastig desit ako ga stavim u auto))
cvx imal za motor ?![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
a ove sto sam ja gledao svi su za kacenje na staklo...mada ne vjerujem da se ne moze sredit da se nakace na motor... pa onda mozes da snimis ovako nesto))
sd karticu ubacis u njega i gotovo..sad su sd kartice dzabaluk....
kolko kosta to cudo?
Vidio sam to nekome prije neki dan u PG, stranac bjese, ja mislio da je neka vrsta navigacije.
TAKUMI
oko 45-50eur se mogu naci u maloprodaji...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks