znas li koga od tamo da mi ucini to :P :P
vidjecemo nesto
Pitaj da ti naruce s obzirom da nabavljaju od njih
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
znas li koga od tamo da mi ucini to :P :P
vidjecemo nesto
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
preko tuzi ili preko ulcinja do tirane?
Preko Tuzi, s obzirom da kad prodjes granu imas 1 km makadama, onda asfalt, pa opet jedno 100 metara make, onda opet asfalt, onda opet maka...i onda ide novi asfalt do plus beskonacno.
Put od Tuzi do grane je nov i predobar.
Bio 2 puta sad, veceras opet (do TR).
TAKUMI
Mislim da se otvorio novi put preko Tuzi, ako jes onda tamo.. Ako nije onda 100% preko Ulcinja!!!!!.. Znaci nagrdio sam auto kad sam bio preko Tuzi a radili su puteve, kg prashine sam imao po motoru, a mogu mislit filtere vazduha i cuda. Rupcage da ne pominjem, makadam 30km. Ali valjda su zavrsili sve te radove tamo, onda definitivno preko Tuzi, jer sad su ti guzve da ides preko Ulcinja, nacekaces se kolona i kolona.
PS. Fabia primijecen si na putu od Tuzi ka Pg![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
i koliko traje to putovanje? kad da krenem da bi bio na aerodrom u podne? koliko je to km uopste?
TAKUMI
Da li neko zna koliko osiguravajuce kuce placaju za zakup objekta za tehnicki pregled vozila ili se ide po principu da osiguravajuce kuce izdvajaju odredjeni procenat od polise autoodgovornosti vlasnicima objekata za tehnicki pregled?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Cika google maps kaze sledece 156 km, 2 hours 28 mins preko rute E 762/SH 1 (preko Tuzi, od Pg do Tirane)
Ako znam, prije par dana, malo sam brze vozio na onu pravinu od Pg ka Tuzima, i taman na onu okuku na kraj si naishao, nisam stigao ni da ti blicnem, al upecatljive tablice SONI D uvijek vidim![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
i kome sad da vjerujem?![]()
Ja idem tamo češće, ne znam je li fabija uopšte i išao preko sukobina, jer znam kad sam ga ja pitao da on nije uopšte ni bio u tiranu, niti je bio zainteresovan za njuMada ovo što Archi reče, mnogo se ide na more tuda, tako da mogu ogromne kolone da ti naidju tj. da čekaš satima, tako da samo zbog toga bolje da ideš preko tuzi, ali da toga nema, mnogo bolji je put preko sukobina, bar dok albanci svoj dio ne završe
![]()
Olivije, kad si bio zadnji put?
Ja sam bio u TR 2 puta, drugog, sedmog i idem veceras.
Jednom sam isao preko Sukobine (ili kako se zove to mjesto), i put je OK.
Preko Bozaja imas sad oko 1,5km makadama, sve drugo je asfalt, novi.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
TAKUMI
Znači nabavio si pasoš?Zadnji put sam bio prije 2 nedelje, isto do aerodroma, išao preko božaja, vraćao se preko sukobina, i meni je sukobin mnogo mnogo bolje pao, bukvalno mi je bilo žao auto kakav je makadam u albaniji
![]()
Dobio sam pasos pocetkom godine
E pa onda si vidio put, taj makadam je malo zajeban, mada meni nije tako los...mislim da ne vrijedi ici preko UL zbog tih 1,5 km makadama.
TAKUMI
ok, onda cu preko tuzi. ima li cimanja na granici?
Kod mene ide ovako:
Dan!
Dobar dan, isprave...
Izvolite...
(poslije 2-3 min), izvolite, srecan put.
TAKUMI
Imam masinu za ves, Candy 657, bijele boje koja je smjestena ispod bojlera, pored umivaonika. U zadnje vrijeme se cuje zadnji lezaj, bruji ko' tenk.
Zvao sam majstora medjutim on mi je rekao da djelovi + ruke kostaju 90 eura.
Otvorio sam poklopac pozadi i vidio sam da kuciste ima nitne, ne sarafe kao normalne masine (Gorenje, Elin...)...
Masina bruji, bolesno, sramota me zbog svih stanara zgrade jer toliko bruji da taj zvuk cuju i stanari sestog sprata (ja sam na prizemlje).
Ne smijem da perem preko dana jer je struja skupa, a preko noci kad je struja jeftinija - opet ista prica, ljudi ne mogu da spavaju od brujanja.
Masina je stara, kad bi bila ispravna mozda bih dobio za nju 15 eura. A i kad bi bila bolja, tj. kad bi joj vrijednost bila 100 puta veca, opet ne bih nekome dao 90 eura za 1 lezaj (Type 6203) koji kosta 2,5 eura i za ruke (sat vremena posla), iz principa. Pa Milo nema toliku platu!
Ne znam sto da radim, ja bih to sam ali me jebe to sto nema sarafe, nego samo nitne, i to neke cudne...
Last edited by Fabia_Elegance!; 13-07-12 at 20:52.
TAKUMI
hvala, ja krecem u ponedeljak ujutro.
Bas nam juce bio majstor da popravi nasu gorenje, otisli amortizeri, procureli, omastili mi pola robe...35e uzeo
Ako si siguran da se ispod nitni moze rijesiti problem, zasto da te nitne zaustave, izbusi ih, odradi, zanitnuj obicnim nitnama, i prosao si odlicno...a i komsije
Njak Njak Njak
Probacu, ali ne znam koliki je razmak izmedju nitni i kazana za vodu.
TAKUMI
rastavljena vozaceva vrata golf 5. i skidana brava. posle toga sledece- kad se auto zakljuca (ne zatvori nego zakljuca)i otkljuca onda, moram dva puta da potegnem bravu da bi otvorio auto
f6
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks