+
Sa batom.
Kako mi se ovo jeeeeeeede
![]()
sa ovim osvježavajućim napitkom
![]()
gladan sam ka' pas![]()
Zavoleli smo se, poneto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
tacno bih pojeo nesto sad... ne mogu vise svaku noc u 3-4 am na bureke :mrgreen:
Maline...i jedem ihnjami
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
a dje udjoh ovdje, zeludac mi se prevrnu a jos sam na posa ... uh, kad izadjem pojescu milku od 400g s pakovanjem i to onu
pa jos jedan smoki i ki$ela voda...mmmmmmm
Ti bi ovako vjerovat6no do ujutro ubjedjivala narod kako znash o chemu govorish? Na osnovu chega ti mosh da tvrdish kako ce se neko gojiti i na kojim mjestima? O chemu prichash ti izvini? Generalno ce djevojka dobiti na kilazi, a znajuci da se zene za razliku od mushkaraca najvishe goje u predjelu zadnjica i butina, teshko je za povjerovati da ce dobiti samo stomak kako ti tvrdish.. Samo mi reci na osnovu chega tvrdish da ce se ovakvom hranom ona ugojiti samo u predjelu stomaka i doce joj stomak ka u trudnice?
i ja bih ovo da probam![]()
jelo mi se i jedem, njaaaami :tongue:
Ja znam o cemu pricam jer sam imala isti problem kao ona samo mrvicu drasticniji
a nije problem u vrsti hrane (mada jeste jer se govori o golom seceru i masti, al ne pricah o tome)
vec o kolicini i prejedanju kojim siris zeludac, a samim tim i povecavas stomak, nesto kao ono sto zovu "pivski stomak"
a sad bi fino palo 1 kg![]()
![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks