ne jede mi se ništa nego samo da vas pozdravim.
Ludilom maskiram dosadu
Straćatela puding sa keksom od pomorandže
trenutno:
![]()
Aooo...
cokolada cokolada i sve na bazi cokolade...
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Taaaasty
![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
The more things change, the more they stay the same.
nesto slatko, cokoladni kolac, a i lubenice![]()
Meni se ne jede vishe nishta slatko, zachudo... Evo sam 12 dana na nekoj dijeti i ne jedu mi se slatkishi skoro uopshte. ALi lubenica moze vazda
Mmmmm, NJAMI
Last edited by BLACK_MAGIC_WOMAN; 04-07-12 at 18:46.
Mudar covjek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
E ako znam kako , znali me jadi. Na nekoj sam dijeti dje unosim dosta proteina i shto znam, povremeno kad mi dodje zelja uzmem proteinsku chokoladicu pa pojedem i to mi bude dovoljno... Nemam vishe zelju za onolikom dozom slatkisha kao ranije (znao sam bash dosta slatkisha da pojedem na dnevnom nivou - porodichni sladoled, 10 krem bananica, 3-4 velika kolacha, obichno su to keks torte ili bombice ili slichno, litar ipo Nestea-a od breskve, ponekad dodam i 200 grama Najlepshe Zelje, razni keksovi, sitne chokoladice, snickersi itd.. I naravno neizbjezna Jaffa
Ali to je sve sad dio istorije, ja ne jedem to uopshte vishe.. Pojedem ponekad ovu proteinsku chokoladicu, chak i da je svaki dan po jednu pojedesh nece ti nishta bit. Ali jednu :P
Ih, jednu, i to proteinsku, ma daaaaaj
Ja sam sad smazala malko sladoleda, mmm...![]()
Pa nije ovo skroz proteinska dijeta, unesem ja svako jutro malo ugljenih hidrata preko voca, a ima ih u malom broju i u ovim proteinskim chokoladicama (ali minimalno). Ostatak dana jedem iskljuchivo povrce sa mesom ili sirom.. To mi je dijeta.. Unosim sve vitamine, minerale, itd.. I pocheo sam da gubim na kilazi, a to je ono najvaznije, i to na zdrav nachin
To je neshto slichno ovome Protekalu ili Herbalife-u, samo bez shejkova i prashkova i gluposti... Znachi uz pomoc tih proteinskih chokoladica uspijevam da se drzim p[od kontrolom shto se slatkisha tiche.. Probaj Black Magic Woman. Na kraju krajeva, to shto cesh smazat malo sladoleda svaki dan nece te ugojiti sigurno, ali ne p-receruj.. Ako ostatak dana budesh pazila shto jedesh, chak cesh i smrshat. Sporije vjerovatno ali cesh smrshat.. I mrdni guzice malo, idi u shetnju neku ili na neki sport![]()
hahahahahah A druze, ja cu ti platiti, i to debelo, ako uspijes da mi nabacis koji kilogram, jedem kad hocu, sta hocu, koliko hocu, ali mi je izgleda metabolizam munja, ili sto mi kazu neki prijatelji, od poganstva mi se nista ne prima!![]()
A sto se tice treninga, i to ti je sastavni dio moje dnevne rutine, tako da se guzom mrda i to propisno, ne brigaj.
Slatkishe bih da eliminisem zato sto generalno nijesu uopste zdravi, a moj su najveci porok. Ali, od sjutra cu krenuti sa eliminacijom, sad mi je pao secer, valjalo bi pojesti opet neki osvjezavajuci sladoled. hahahahah
mmmm :mrgreen:
Ako ocesh da se ugojish, treba da se prejedash i nemoj da jedesh redovne male obroke.. To je kontra ovo shto je korisno i zdravo.. I jedi dosta slatkisha.. Ako necesh preko slatkoga da se ugojish, jedi svaki dan pizze i tijesta i ostala chuda.. I to bogome, na silu ako treba.. Proshiricesh vremenom zeludac i pochece da ti trazi velike porcije i necesh imat potrebu da jedesh chesto i po malo.. Jeshcesh manje puta dnevno ali ce ti obroci bit veci, shto je naravno sve nezdravo ali , eto, ti ocesh da se ugojish jel?? Shto se mene tiche ja sam se ugojio iskljuchivo zbog slatkisha, premda sam i ja volio da pojedem pizzu, pashtu itd, mada vishe volim "na kashiku" jela... Veoma se lako ugojit, vjeruj mi, pa kakav god da ti je metabolizam.. Ti se ne gojish jer tebe zasite 3 kugle sladole i to je to.. Probaj porodichni da pojedesh pa nakon par sati pojedi 2 kolacha, pa popodne posle spotra popij umjesto vode litar ipo nekog soka, pa uveche pojedi pizzu ili tako neshto... Ugojicesh se vrlo brzo. Samo nemoj da me proklinjesh posle shto si se puno udebljala i shto bi samo jela neshto po vaz dragi dan :P
A ovo boldovano bih volio da vidim kako mrda, ako je moguce :P :P :P
Last edited by JaffaCakes; 05-07-12 at 16:22.
Kacamak. Opet.
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks