Zna li neko u koliko se igra Budućnost - Petrovac u subotu?
Nista od Culafica i Vukcevica u Sutjesci. Culafic trazio 1500 mjesecno, odbijeno jer se nema para. I onaj zadnji vezni sto je dosao bio na probu, sto je izmislio fudbal za sve ove odje trazio 20 000, i njemu nijesu date, i otici ce sve su prilike. Toliko o "sampionskoj" Sutjesci ove sezone. Stara prica, uz malo boljeg trenera, al uz bodove koji se duguju. Spasavanje u zadnjim kolima, sve su prilike. Bravo za upravu.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Zna li neko u koliko se igra Budućnost - Petrovac u subotu?
Bijo si poziw koi se neodbija
mislim da je u 18:30
edit: i to je valjda danas...
sto ce ti ta muka...
Pi kako ne mogu gledat
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
http://www.vijesti.me/sport/radonjic...a-clanak-82237
Do meča sa Poljacima, Budućnost će u subotu odigrati sparing-meč sa Petrovcem.
Ako ima ko, neka potvrdi.
ada danas no kad je
ne mogu igrat u subotu pa onda u srijedu s poljacima
Danas danas se igra, vidim u dnevne novine chini mi se napisase u 18:30h u Tuzi
Culaficu su izgleda ponudili bili 15 k ugovor na godinu, plus za 2. godinu ne znam koliko. Znachi ugovor na 2 godine, da mu placaju stan odje, i on se nachelno dogovorio sve bio sa Jocom i Gagom. Rekao da mu odgovaraju uslovi, zadovoljan, bla, bla, da sjutra dan ne bi doshao na trening i kad su ga zvali javio im se ko zna odakle i rekao da nije zadovoljan i da mu je to malo para. Veoma korektno od njega.
Petar Vukcevic je i dalje opcija, a sad se pominje i Tatar.
Slazem se.
tatar sto je u Lovcen igro ?
A biće Vanja sigurno.
Ako ga dovedete, usrali ste sve ovo dobro do sad. Kako popizdim kad gledam toga čovjeka, kako je samo trom i nikakav.
ako je to tatar sto je u tivat igrao na neke prvomajske turnire , iz lovcena dugokosi . onda stvarno u tu buducnost moze svako doci
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
U to što ste doveli Gagu, Janjuševića, što se realno bolji igrači nego ranije interesuju za dolazak u Sutjesku.
Vanja Tatar bi bio korak nazad sigurno. Taj čoek svake po sezone napušta Mogren pa se vrati pre kraj prelaznog jer ne nalazi klub.
Ma fali im Valjento Camaj i Rudolf Marcic i eto im sredina ka Barsi ..:unconscious:
BISOGNA VINCERE !
Vanja nije moga potrcat prije 10 godina a ne sad.
Stigao ovaj Isidorovic, u narednih par dana ce se znati sve za Susnjara, ali ce i on vjerovatno na pripreme sa ekipom. Ovaj Becelic, bek iz Vojvodine nije na pozajmicu nego je nash igrach. Moguce i Susnjar da potpise ugovor na 2 godine.
Slazem se.
2-2 je Buducnost igrala sa Petrovcem,u Tuzi je igrano.Strijelci Kurbegovic i GOlubovic.
Ahahahahahahahahahahahaha samo kod nas i niđe više.
Ovo bas ne mozes nidje da procitas osim od ljudi iz naseg fudbala,a tek iz bijelog polja onda tek ne mozes da se iznenadis...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks